greg4 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Ναι λογικό Θα πρέπει σε κάθε αγώνα να φοράς την πιο μαλακή από τις διαθέσιμες γόμες τουλάχιστον μια φορά. Στην περίπτωση σου έπρεπε να βάλει super soft μια φορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μάλλον δεν κατάλαβα ακόμα τους κανονισμούς δεν ξέρω τι να πω, άλλα στην τηλεόραση ας πούμε ξεκινάνε με την πολύ μαλακή κάνουνε 1 στοπ και βαζουνε πχ λέω τώρα την μαλακή και πάνε μέχρι τέλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 F1 2017 - patch 1.9 info, including updated liveries από 1.7 στην 1.9 με κάμποσες αλλαγές Hi all,Our release of patch 1.9 is imminent, pending QA approval. Please see below for what to expect from our latest update:New Features- New Spectator UI has been added to game.- LAN Mode has been added to PS4 and PC versions.- New Grid editor available in custom multiplayer modes.- Photo Mode is now available on PS4 & Xbox One.- Sports Update – Updated car and driver liveries.- Sports Update – Updated car performance levels.Bug Fixes- Fixed an issue where continuing an online championship resulted in a crash.- Fixed an issue in multiplayer where blue flags were occurring at the start of a race once - OSQ had finished.- Fixed issue where players could be disqualified at the end of a race if they were disqualified during the formation lap.- Fixed an issue in Multiplayer where the player position panel was showing incorrect positions when the spectating qualifying sessions.- Fixed a multiplayer issue where players were starting a race in the wrong cars after OSQ if host migration had occurred.- Fixed an issue where using an instant replay in practice and qualifying could cause the tyre models on all cars to disappear.- Fixed an issue with a flickering skybox during dynamic weather events.- Fixed an issue with lod popping on drivers heads when looking backwards with the camera during a race.- Fixed an issue where changing display resolution or Alt-Tabbing during gameplay caused severe lighting and graphical issues.- Fixed an issue where a white object was clipping through the players helmet.- Fixed an issue where tabbing out during a race in heavy rain caused water kick-up to stop working.- Fixed an issue with incorrect car images being shown in the standings screen after resuming a classic championship.- Fixed an issue where Jeff repeated that he didn’t receive your last message.- Fixed an issue where Jeff would use the wrong VO lines when requesting to box this lap pitting during practice programs.- Fixed an audio issue with the end of race commentary incorrectly stating a SC made an impact in the race after only a VSC was used in race.- Improved AI drivers ability when defending the inside line.- Improvements to AI pace balance between qualifying and race sessions.- AI Difficulty is now applied correctly in multiplayer sessions.- AI will now pit under the SC for optimal strategy instead of waiting for the SC to go in.- Player no longer told to catch SC when leading the race and already behind the SC.- Fixed an issue where the AI attempts to overtake a player with FW damage under SC conditions and then receive no penalties.- Increased the likelihood of SC & VSC periods occurring in online championships.- Fixed an issue where double points were being awarded for the AI when a player retired with terminal damage.- In career mode players can now use the laptop and not lose the opportunity to compete in a invitational event.- Fixed an issue which could show incorrect development time in weeks on R&D parts.- Driver number No 1 appears on car instead of 0 after winning drivers championship.- Fixed an issue where stop-go penalties could be ignored without receiving a penalty.- Achievement / Trophy – Up to Eleven will now unlock correctly.- Added the 2nd DRS detection zone to Baku and updated track map video.- Added pre-set controls for Heusinkveld pedals.- Fixed an issue where the Thrustmaster TX wheel was displaying Xbox Icons for all rim presets.- Fixed an issue where gearbox wear would stay at 0% when using no assists and manual gears during a 100% race weekend.- Fixed an issue where tyre allocations were defaulting to balanced after returning to weekend set-up screen.- Rebalanced medium traction control performance.- Fixed an issue with the ‘Find Me’ button on the leaderboard scrolling 100 places rather than to the player’s position.- Fixed an issue where Sauber and Mercedes were always the most interested teams when reputation levels are maxed out.- Various other fixes and improvements.Find something here doesn't work in the way it should? Let us know below! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 F1 2017 - patch 1.9 info, including updated liveries από 1.7 στην 1.9 με κάμποσες αλλαγές Αυτο με την ζημια στην πισω αεροτομή το φτιάξανε; γιατι δεν καλαβαινω πολυ καλα τι λενε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Αυτο με την ζημια στην πισω αεροτομή το φτιάξανε; γιατι δεν καλαβαινω πολυ καλα τι λενε δε νομίζω να βγαίνει πια.θα έχει αφαιρεθεί..τόσα patches εκδώσανε δεν είναι και πυρηνική φυσική να το έφτιαχναν αν ήταν bug. Απλώς παθαίνει μηχανική βλάβη to DRS σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 έτσι κι'αλλιώς δεν είδα σε κανονική φόρμουλα να βγαίνει η πίσω αεροτομή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 έτσι κι'αλλιώς δεν είδα σε κανονική φόρμουλα να βγαίνει η πίσω αεροτομή Δεν είναι έτσι αν το δούμε στην τηλεόραση ένα ατύχημα σκληρό όλο το μονοθέσιο γίνεται κομματάκια, κάτι σαν το beamng drive που εκεί αν βάλεις μονοθέσιο γίνεται κομματάκια, τέλος πάντων το παιχνίδι έχει πολύ καλύτερη αίσθηση απ ότι τα προηγούμενα έχουνε κάνει βήματα εξέλιξης σε γραφικά και σε ήχο άλλα ακόμα δυστυχώς έχει δουλειά, το ένα είναι η ζημιά και το άλλο είναι τα μποτάκια τα οποία πάλι βλέπω σε κάθε αγώνα δεν φεύγουν πολοι, επίσης πάλι βλέπω το φαινόμενο που πέφτει πίσω σου ο άλλος δε νομίζω να βγαίνει πια.θα έχει αφαιρεθεί..τόσα patches εκδώσανε δεν είναι και πυρηνική φυσική να το έφτιαχναν αν ήταν bug. Απλώς παθαίνει μηχανική βλάβη to DRS σου. Και αυτο με την πισω αεροτομη που εσπαζε και ηταν λιγο ποιο ρεαλιστικο δυστηχως σταματησε απο την φ1 2014 απο εκει και περα σαν να κανανε βηματα πισω στο θεμα της ζημιας πιθανων να εχουνε αυτη την εντολη δεν ξεκολουσε ποτε η πισω αεροτομη σε αυτα τα 3 χρονια μετα, αρε εποχες 2002 2003 τα τελευταια παιχνιδια φ1 πριν παρει τα δικαιωματα η sony ηταν απλα παιχνιδαρες και εκει ειχε ζημια δηλαδη εκει γιατι δεν ειχε περιορισμους; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα, Να ρωτήσω τι παίζει με το texture streaming? Τι κάνει αυτό? Χτές εγκατέστησα το παιχνίδι και πάλευα 3 ώρες με τις ρυθμίσεις των γραφικών καθότι είτε είχα τα γραφικά στο high είτε στο low είχα σχεδόν την ίδια απόδοση των ~20 fps (είτε στο benchmark, είτε Ingame)... Αφού είχα απογοητευτεί και refund δεν έπαιζε λόγω κλειδάδικου, κατέβασα τα settings απο (unplayable) low settings σε ultra low και το παιχνίδι απογειώθηκε στα 60αρια fps! Επειδή οι αλλάγες στα settings των δυο preset ρυθμίσεων είναι μικρές (μόλις 4) άρχισα να κάνω δόκιμές ενεργοποιώντας μια-μια τις ρυθμίσεις μέχρι που ανακάλυψα οτι το texture streaming έκανε την (τεράστια) διαφορά με αποτέλεσμα πλέον με ρυθμίσεις ολα high και το texture streaming στο ultra low το παιχνίδι να παίζει μια χαρά (για τα δεδομένα του pc μου) στα 40 fps έχοντας πολύ καλό οπτικό αποτέλεσμα, οπότε μου δημιουργήθηκε η απορία τι εχω επηρεάσει με το ultra low texture streaming μιας και στα μάτια μου δεν βλέπω κάτι "άσχημο" που να το δικαιολογεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 http://store.steampowered.com/app/515220/F1_2017/ προσφορά στα 36€ μέχρι τις 23/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Η πλάκα είναι που στα κλειδάδικα αντί να πέσει ανέβηκε και λίγο (από 28-29 ευρώ έχει πάει στα 30-31). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Εντάξει καλή προσφορά είναι δεν λέω άλλα ευτυχώς δεν το πήρα, εντάξει όπως είπα σε γενικές γραμμές είναι καλό βελτιωμένο αρκετά άλλα υστερεί όμως αρκετά σε πολλά πράγματα ακόμα, και δυστυχώς λυπάμαι που θα το πω γιατί είναι κρίμα για μια εταιρεία σαν της codemasters πρέπει να το πάρει κάποια άλλη για να δούμε κάποια σημαντική διαφορά, γιατί πλέον τα παιχνίδια της τα βγάζει και τα παρατάει όπως είναι, θυμάμαι παλιά που έβγαζε κάτι toca grid τα πρώτα colin mcrae dirt dirt 2 ένα παλιό αν θυμάστε το indy car τι παιχνιδάρες θα προτιμούσα πχ να το έπαιρνε καμιά easports που στο fifa έχει ακόμα επιτυχίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Ε όχι και να το πάρει η ΕΑ,δες στο φιφα τι συζητάμε..Παρόλο που βγάζει ένα σταθερό παιχνίδι κάθε χρόνο. Η ΕΑ είναι ικανή να βάλει powerups μέσα,χειρόφρενα και γω δεν ξέρω τί.. Αν δεν είναι η πιο κατάλληλη η codemasters τότε δεν υπάρχει καταλληλότερη για racing. Το παιχνίδι κάθε χρόνο προσφέρει και κάτι νέο. Και δικαίως έχει τόσο υψηλές βαθμολογίες στο metacritic αλλά και στο steam! Από που συμπέρανες ότι το παιχνίδι το έχει παρατήσει; Ανά τακτά χρονικά διαστήματα μας δίνει patches,φέτος μόνο σε 2 βδομάδες μέσα είχε δώσει 6!! Πλέον έχουμε φτάσει στα 8(προχτές βγήκε)! Και συν αυτά,ανανέωσε τα liveries με το τελευταίο patch..μαζί με πολλά άλλα,τα είδες που τα έγραψα. Αλλά βρε Πάνο επειδή εσένα δεν σου αρέσει που δεν έχει ζημιά ορατή στην πίσω αεροτομή και δεν θέλεις να δώσεις λεφτά να το πάρεις, δεν πάει να πει ότι το παιχνίδι είναι χάλια! Δεν λέμε ότι είναι υπερπαιχνιδάρα,όμως είναι ένα πολύ πολύ πολύ καλό παιχνίδι!Που αξίζει τα λεφτά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Ε όχι και να το πάρει η ΕΑ,δες στο φιφα τι συζητάμε..Παρόλο που βγάζει ένα σταθερό παιχνίδι κάθε χρόνο. Η ΕΑ είναι ικανή να βάλει powerups μέσα,χειρόφρενα και γω δεν ξέρω τί.. Αν δεν είναι η πιο κατάλληλη η codemasters τότε δεν υπάρχει καταλληλότερη για racing. Το παιχνίδι κάθε χρόνο προσφέρει και κάτι νέο. Και δικαίως έχει τόσο υψηλές βαθμολογίες στο metacritic αλλά και στο steam! Από που συμπέρανες ότι το παιχνίδι το έχει παρατήσει; Ανά τακτά χρονικά διαστήματα μας δίνει patches,φέτος μόνο σε 2 βδομάδες μέσα είχε δώσει 6!! Πλέον έχουμε φτάσει στα 8(προχτές βγήκε)! Και συν αυτά,ανανέωσε τα liveries με το τελευταίο patch..μαζί με πολλά άλλα,τα είδες που τα έγραψα. Αλλά βρε Πάνο επειδή εσένα δεν σου αρέσει που δεν έχει ζημιά ορατή στην πίσω αεροτομή και δεν θέλεις να δώσεις λεφτά να το πάρεις, δεν πάει να πει ότι το παιχνίδι είναι χάλια! Δεν λέμε ότι είναι υπερπαιχνιδάρα,όμως είναι ένα πολύ πολύ πολύ καλό παιχνίδι!Που αξίζει τα λεφτά του. Δεν ξέρω εγώ ένα έχω να πω, εντάξει ας αφήσουμε την ζημιά και τις πτέρυγες, το σημαντικό είναι οτι παλι βλέπω το φαινόμενο που πέφτει το μποτακι επάνω σου στην προσπεραση, αυτο ηταν και στο 2016 επίσης να πω οτι έπαιζα το φ1 2002 της infogrames τοτε και ήταν πέρα για πέρα ρεαλιστικό, τα μονοθέσια εγκατελειπαν αλλα απο μηχανικές βλάβες και αλλα απο συγκρούσεις, αν έπαιρνες πχ minardi εχεις πολλές πιθανότητες να χαλάσει το μονοθέσιο λογω αξιοπιστίας, σε αυτό τώρα του 2017 αν δεν έβαζα και το mod μονο 3 μονοθέσια εγκατέλειπαν η άποψή μου είναι οτι θελει λιγο ακομα δουλεια να φτασει το τελειο, και θα το πετύχει η codemasters πιστεύω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 και σε αυτό εδώ εγκαταλείπουν τα μονοθέσια από μηχανικές βλάβες,είτε το δικό σου είτε του ΑΙ,μάλιστα ήταν στο 2ο patch η διόρθωση αυτή! Πέρσι πήγατε να με βγάλετε τρελό με το ΑΙ που βουτούσε όπου ήταν ή σε έπαιρνε μαζί του..Αυτό φέτος έχει μειωθεί,με σχεδόν να μην υπάρχει. Πήρα την mclaren για έχω πιο πολλές πιθανότητες να μου χαλάσει το μονοθέσιο και επειδή δεν τρέχει πολύ να υπάρχει κιάλλος βαθμός δυσκολίας..βέβαια όλα αυτά αλλάζουν με μια απλή αλλαγή στα settings που κάνει όλα τα αμάξια ένα.( equal) Τίποτα δεν είναι τέλειο και ποτέ δεν γίνεται,όμως είναι καλή προσπάθεια φέτος. Δεν ξέρω αν παίζεις κάποια σπασμένη έκδοση του παιχνιδιού και από κει κρίνεις (δεν ξέρω αν patchαρεται),αλλά επισυμάνεις προβλήματα που δεν υπάρχουν τώρα. Εκτός από την μικρή περίπτωση να σε πάρει τραίνο κάποιο ΑΙ. Ποιό παιχνίδι έβγαζε η infogrames?(κακή πηγή το wikipedia,αλλά δεν ήξερα που αλλού να ψάξω) EA Sports F1 series Formula One 2002 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 και σε αυτό εδώ εγκαταλείπουν τα μονοθέσια από μηχανικές βλάβες,είτε το δικό σου είτε του ΑΙ,μάλιστα ήταν στο 2ο patch η διόρθωση αυτή! Πέρσι πήγατε να με βγάλετε τρελό με το ΑΙ που βουτούσε όπου ήταν ή σε έπαιρνε μαζί του..Αυτό φέτος έχει μειωθεί,με σχεδόν να μην υπάρχει. Πήρα την mclaren για έχω πιο πολλές πιθανότητες να μου χαλάσει το μονοθέσιο και επειδή δεν τρέχει πολύ να υπάρχει κιάλλος βαθμός δυσκολίας..βέβαια όλα αυτά αλλάζουν με μια απλή αλλαγή στα settings που κάνει όλα τα αμάξια ένα.( equal) Τίποτα δεν είναι τέλειο και ποτέ δεν γίνεται,όμως είναι καλή προσπάθεια φέτος. Δεν ξέρω αν παίζεις κάποια σπασμένη έκδοση του παιχνιδιού και από κει κρίνεις (δεν ξέρω αν patchαρεται),αλλά επισυμάνεις προβλήματα που δεν υπάρχουν τώρα. Εκτός από την μικρή περίπτωση να σε πάρει τραίνο κάποιο ΑΙ. Ποιό παιχνίδι έβγαζε η infogrames? (κακή πηγή το wikipedia,αλλά δεν ήξερα που αλλού να ψάξω) EA Sports F1 series Formula One 2002 Ηταν το gp 4 https://www.google.gr/search?q=gp4+infogrames&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjJxabpuYfXAhXBIpoKHUNzDosQ_AUICigB&biw=1680&bih=919#imgrc=8dzWzMA9sX9XUM: οσο αφορα αυτο του 2017 ειναι του θειου, ειπα πρωτα να το δοκιμασω πριν το παρω αλλα δεν μ αρεσε, δηλαδη αμα παρω το αυθεντικο θα ειναι αλλο παιχνίδι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα