Προς το περιεχόμενο

Codemasters F1 2017 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κοιταξε να δεις εχει 6 επιπεδα ρυθμισης για την ευαισθησια αλλα και παλι οταν παει στο τελος παλι σκληραινει δεν ξερω αν πρεπει να ειναι ετσι

Δημοσ.

Παιδια αυτη η τιμονιερα κανει για την φ1;

παίζει να είναι η 3η φορά που σου δίνουμε ποιά gamepads/τιμόνια υποστηρίζει το παιχνίδι. Ε διάβασε το επιτέλους :P

http://blog.codemasters.com/f1/08/f1-2017-supported-wheels-and-controllers/

Παλεύοντας με τα θηρία......Russia:1:35.9

αφού πάλι με assists τρέχεις..

με break assist μην περιμένεις ποτέ να κάνεις χρόνο!

• Like 1
Δημοσ.

παίζει να είναι η 3η φορά που σου δίνουμε ποιά gamepads/τιμόνια υποστηρίζει το παιχνίδι. Ε διάβασε το επιτέλους :P

http://blog.codemasters.com/f1/08/f1-2017-supported-wheels-and-controllers/

δεν την εχει επρεπε να παρω την αλλη την 5 in 1 trustmaster εμενα ειναι σκετο trust αφου στριβει και την αναγνωριζει αρα θα κανει και αυτη που πηρα, τελος παντων

Δημοσ.

δεν την εχει επρεπε να παρω την αλλη την 5 in 1 trustmaster εμενα ειναι σκετο trust αφου στριβει και την αναγνωριζει αρα θα κανει και αυτη που πηρα, τελος παντων

άλλη εταιρία η thrustmaster και άλλη η trust

Δημοσ.

άλλη εταιρία η thrustmaster και άλλη η trust

Το ξερω οτι ειναι αλλη μια αλλη η αλλη απλα διαφερει λιγο master :-D  Τελος παντων θα την δοκιμασω στην φ1 2016  2014 να δουμε εκει τι παιζει και βλεπω, ελπιζω να με βολεψει γιατι λεφτα για καινουρια δυστηχως

Δημοσ.

Στο off έχω το Break assist φίλε μου .....τα άλλα brake lock on και το traction control στο on τα εχω.Μου φαίνεται κουλό να δίνουν 3+sec τα άλλα δύο assists.....αλλά όχι ότι έχω και πρόβλημα κιόλας με τους χρόνους μου!

Ωστόσο αν νομίζεις ότι με break assist μπορείς να κάνεις 1:35.9 μάλλον ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας....

Δημοσ.

Παιδιά να πω και εγώ την εμπειρία μου από το παιχνίδι, σε γενικές γραμμές σε σχέση με το προηγούμενο μου φάνηκε αρκετά καλύτερο βελτιωμένο, πήρα για δοκιμή max verstapen στην πίστα  που έχουμε αγώνα στην Μαλαισία, αρκετά δύσκολα τα πράγματα ακόμα και στο medium με το ζόρι βγήκα τρίτος με ακολουθούσε ο <<μπουλούκος>> ο bottas από πίσω χτυπήσαμε κάποια στιγμή μου έσπασε λίγο η πτέρυγα,  να πω ότι η ζημιά είναι αρκετά καλύτερη σε σχέση με πέρυσι όμως ακόμα δεν βάλανε να σπάει η πίσω πτέρυγα :cry:  :cry:  :cry:  όσο και αν την κοπάνησα για δοκιμή, έχει πολλές μηχανικές βλάβες λογικά σε έναν αγώνα δεν βγάζει κάτι, έχει όμως το γράφημα για τα μηχανικά μέρη σε τι κατάσταση βρίσκονται, το παιχνιδάκι το έπαιξα με gamepad δεν έχω βάλει ακόμα τιμόνι να δω πως θα είναι, η φθορά στα λαστοιχα δείχνει πολύ ωραία φέτος, ο ήχος πάλι χάλια είναι, τα γραφικά λίγο καλύτερα σε σχέση με πέρυσι αν και στη βροχή δεν εχει εφε με σταγόνες νερού, δεν ξέρω αν σε εμένα δεν το σηκώνει, το πρόβλημα είναι οτι είναι οριακό με την ραμ στα 8 που έχω. Τελευταία μπορώ να πω ότι μου άρεσε δεν με εντυπωσίασε όσο θα ήθελα, για κάποιο λόγο δεν έχει ατυχηματα πολλά, μήπως παίζει ρόλο που το παίζω στο ενδιάμεσο δεν ξέρω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα της αγωνιστικής σεζόν, δυστυχώς δεν πάμε καλά φέτος στο πρωτάθλημα και πότε πηγαίναμε;;;(φερραρι)  τέλος πάντων, στο παιχνίδι τώρα έχω μια απορία, ενώ βάζω ένα πιτ στοπ να κάνω μέσα στον αγώνα ξαφνικά πρέπει να κάνω 2 πιτ στοπ αλλιώς με βγάζει discualified και μαύρη σημαία, πρέπει δηλαδή να βάλω τα ελαστικά που εχω απο την αρχη καινούρια πολυ μαλακά  λογικό αφού είμαι 14 μετα κανω μια αλλαγή σε μαλακά ελαστικα και τέλος πρεπει να ξανα μπω να βάλω πολύ μαλακά πάλι γιατί γίνεται αυτό; 

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα της αγωνιστικής σεζόν, δυστυχώς δεν πάμε καλά φέτος στο πρωτάθλημα και πότε πηγαίναμε;;;(φερραρι)  τέλος πάντων, στο παιχνίδι τώρα έχω μια απορία, ενώ βάζω ένα πιτ στοπ να κάνω μέσα στον αγώνα ξαφνικά πρέπει να κάνω 2 πιτ στοπ αλλιώς με βγάζει discualified και μαύρη σημαία, πρέπει δηλαδή να βάλω τα ελαστικά που εχω απο την αρχη καινούρια πολυ μαλακά  λογικό αφού είμαι 14 μετα κανω μια αλλαγή σε μαλακά ελαστικα και τέλος πρεπει να ξανα μπω να βάλω πολύ μαλακά πάλι γιατί γίνεται αυτό; 

Πες τις γόμες που είχες διαθέσιμες και τι ακριβώς έβαλες. (US, SS, soft, medium και hard)

Δημοσ.

Ειχα διαθεσιμες SS soft και medium στην αρχη ξεκινησα με SS και μετα εβαλα τα κιτρινα soft 1 στοπ εκανα και  εβαλα την κιτρινη  για μεχρι τελος με ξανα ζητησε ομως να μπω για να βαλω τα κοκκινα λεει οτ ειχα και αλλο στοπ να κανω ενω εγω εβαλα μονο ενα αν δεν μπω με βγαζει discualified 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...