Προς το περιεχόμενο

Codemasters F1 2017 [PC]

nzeppos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πλέον έχοντας συμπληρώσει καμία 20αρια ώρες(δεν είναι πολλές αλλά ο χρόνος μου είναι περιορισμένος αυτόν τον καιρό,αλλά αρκετός για να χω δει ότι θα σας γράψω) και έχοντας παίξει 15/20 online αγώνες-πρωτάθλημα(σε μεγαλύτερο lobby με άλλους δεν ξέρω τι συμπεριφορά θα υπάρχει) με έναν φίλο,μαζί με διάφορα time trials,
αυτό που έχω να πω είναι ότι το παιχνίδι,είναι πολύ καλύτερο από το περσινό και κάθε τίτλο f1 που χει βγάλει η codemasters μέχρι στιγμής.
Ίσως να είναι και η αποζημίωση για το σάπιο(αναμενόμενο) dirt 4.
Προσωπικά προτιμώ να κλείσουν την άθλια σειρά του dirt,και να μείνουν σε f1 και dirt rally..Θα δούμε ωραία παιχνίδια.

1) Η ζημιά δεν είναι τίποτα το τρομερό οπτικά και πάλι στο full,αλλά αν παίζεις σε SIMULATION,δεν σκέφτεσαι καν να ακουμπήσεις πουθενά,ούτε στο ελάχιστο άλλο μονοθέσιο,

έχει φύγει κομμάτι από πάνω σίγουρα,πόσο μάλλον να χάσεις κάποιον τροχό.Και για τοίχο δεν το λέμε καν,κοιτάς τον αγώνα μετά..

Και αν συνηθίσεις να τρέχεις σε RICH συνέχεια το καύσιμο, αποχαιρετάς τον κινητήρα σχετικά γρήγορα. Και ετοιμαστείτε για ποινές στο grid.. ή απλώς ετοιμαστείτε να δείτε το μονοθέσιο σας να σταματάει από ζημιά μέσα στον αγώνα.

Και αν πατάς κέρμπ και έξω συχνά,έχεις σκάσει το λάστιχο με σιγουριά.

Γενικά οι μηχανικές βλάβες είναι πιο εύκολο να εμφανιστούν στο simulation του damage

Σε full είναι πιο ήπια τα πράγματα.

Ένα καλό στα λάστιχα είναι ότι δεν αποκτούν υπερβολική φθορά(το μπροστινό αριστερό μου πάντα θα είναι πιο καταπονημένο από τα άλλα),στην αρχή είχε ένα θέμα σαν πέρσι,αλλά το έφτιαξαν αμέσως!

2) To κράτημα του μονοθέσιου είναι απλά υπέροχο,ούτε σα βάρκα,ούτε σα πατίνι στον δρόμο πάνω..ακούει πολύ καλά και σωστά το gamepad-το τιμόνι δεν το έχω δοκιμάσει.Αυτό που δεν μου άρεσε και παρατήρησα από το tv camera του teammate δλδ το spectate είναι λες και δεν ακουμπάει πάνω στον δρόμο όταν το βλέπεις,αλλά σα να απέχει λίγο πιο πάνω.Όταν οδηγάς εσύ δεν υπάρχει αυτό.

3) Οι κανονισμοί στο strict παραείναι strict και όχι για τα ακουμπίσματα με άλλα μονοθέσια που είναι λογικό,αλλά με το cornet cutting,λίγο να πατήσεις την γραμμή τρως την ποινή σου.Μου έχει τύχει να ακολουθώ μονοθέσιο για να το περάσω στην ευθεία μετά,να κάνω ίδια κίνηση και να πατώ όπου πατάει,και να δέχομαι ποινή για κόψιμο στροφής..και στο τέλος να διαπιστώνω ότι μόνο γω την έφαγα..

Οπότε ευχαριστώ δεν θα πάρω,δεν θέλω να μου βάζω άνισα ζόρια όταν παίζω.

4) Ο ήχος καμία σχέση με πέρσι,αρκετά ωραίος και κοντά στον πραγματικό ήχο, ιδιαίτερα εαν οδηγάς μέσα από το μονοθέσιο,νιώθεις και ακούς τον αέρα,την μηχανή πως ανεβάζει και κατεβάζει στροφές-ειδικά στο κατέβασμα των ταχυτήτων είναι υπέροχη αίσθηση στα αφτιά,μαζί με το φρενάρισμα,το turbo δίνει τον τόνο του και το ακούς καθαρά,γιαυτό έβαλαν μάλλον και ήχο στο upshift γιατί που να κοιτάς τις ταχύτητες που ανεβάζεις..

Το soundtrack είναι ένα generic ανούσιο πράμα,απλώς για να υπάρχει στα menu του παιχνιδιού.

5) Οπτικά(όσο γίνεται για το PS4) το παιχνίδι δείχνει πολύ πολύ όμορφο,έχει τα σωστά χρώματα και όχι τα ξεπλυμένα σα πέρσι που στο pc είχα αναγκαστεί να βάλω sweetfx για να είναι κοντά στην πραγματικότητα.

Ο δρόμος φέτος είναι αρκετά προσεγμένος. (άσχετα που στο ps4 σε πολλά κομμάτια έχει low res textures μαζί με τις αμμοπαγίδες,αλλά μάλλον bug είναι απότι είδα βγαίνει patch).

Ίσως λόγω antialising δεν μπορώ να ξεχωρίσω από πολύ μακριά τα μονοθέσια,εκεί έχω ένα θέμα, σε πίστες πόλης δεν βλέπω εύκολα την στροφή,γιαυτό και δεν βγάζω ποτέ το dynamic race line..

Επίσης πρέπει να κάνουν πιο έντονο το πίσω κόκκινο φανάρι,γιατί στην έντονη βροχή δεν το βλέπεις καθόλου μα καθόλου έτσι όπως γεμίζει η οθόνη νερό από το σπρέι,πιστεύω είναι υπερβολικά χαμηλό σε ένταση και μικρό σε μέγεθος φτιαγμένο.

Καλά το intro video του παιχνιδιού είναι λες και έβαλες να το δεις στο youtube σε 240-360p .

6) Για να έχει διάρκεια το παιχνίδι όπως και πέρσι,εαν θες να βελτιώσεις το μονοθέσιο τρέχεις στα practice μαζεύοντας πόντους,τα γνωστά.. Και οι προσφορές από τις άλλες ομάδες έρχονται ανάλογα αυτούς και την απόδοση σου.

Έχει ωραίο "skill tree" να παίξεις μαζί του. Εκεί θα καταλάβετε την χρήση της μικρής οθόνης με την ζημιά του κινητήρα πόσο βοηθάει,ώστε να βάλεις στο σωστό μέρος τους πόντους για το upgrade του μονοθέσιου.

7) Τα λάστιχα δεν έχουν ιδιαίτερη οπτική φθορά,μόνο κάτι φουσκάλες βγάζουν και ως εκεί..Λες και είναι κόπος να μπει πραγματική φθορά.

8) Τα bots επιτέλους γίνανε πιο έξυπνα από πέρσι,και δεν πάνε τρένο πάνω σου,και στις στροφές κόβουν λίγο και δεν γίνεται το περσινό μπάχαλο..

Και σε μεγάλη δυσκολία,προσέχουν και οδηγάνε πιο γρήγορα.Βέβαια υπάρχουν στιγμές που αν είσαι πιο αργός ή φρενάρεις,πέφτουν πάνω σου και δε κόβουν γκάζι και σε γυρνάνε..
έτσι δεν τερμάτισα στο Αζερμπαϊτζάν. Χωρίς να δέχονται ποινή.

Επίσης πολλές φορές πας να τα προσπεράσεις ενώ έχουν χάσει την γραμμή τους,θα πιάσουν να κλείνουν πάνω σου(ακόμα και με μισό μονοθέσιο διαφορά) εαν είσαι από την εσωτερική,

γιατί προσπαθούν να μπουν στην αγωνιστική γραμμή,πολλές φορές έχω επιμείνει και έχουμε ηλίθιες επαφές γιατί δεν κόβουν καθόλου εκείνη την ώρα.

Ή φρενάρουν απότομα καμία φορά σε σημείο που λες,γιατί να πατήσει φρένο,και αν είσαι από πίσω του,πάει η αεροτομή..(πλέον είδα το διόρθωσαν)

Απλώς να θυμάστε ότι και αν κάνουν,θα ψάχνουν συνέχεια την γραμμή να ξαναμπουν.

Στα qualifing είναι ένα ζήτημα,ναι μεν σου δίνουν την πιο γρήγορη γραμμή να τους περάσεις εαν κάνουν χρόνο,αλλά αργούν να το κάνουν
και έτσι χάνεις χρόνο,οπότε συνέχεια αγωνίζομαι με το ρολόι γιατό προσπαθώ να βγαίνω όταν δεν έχει κίνηση η πίστα.

Με έχουν χτυπήσει στην είσοδο μου στα pits γιατί ενώ φρενάριζα για να πιάσω το επιτρεπτό όριο ταχύτητας αυτά στούκαραν έτσι απλά πάνω μου,και τότε είναι να κλαις
γιατί αν το έχεις στο αυτόματο,δεν το χειρίζεσαι εσύ μετά από λίγο το μονοθέσιο σου,αλλά το ΑΙ.. Ευτυχώς μου έχει τύχει 1 φορά,και αφού έχω ακόμα gamepad και οθόνη πάλι καλά!

9) Προβλήματα με bugs στον καιρό δεν υπάρχουν,δίνει βροχή; Θα βρέξει..Ένα θέμα είναι ότι μπορεί να πιάσει η βροχή ενώ τρέχεις,να μην έχεις κράτημα,να φοράς τα ίδια στεγνά λάστιχα με τα bots και να χάνεις τον έλεγχο και αυτά να συνεχίζουν ακάθεκτα,και αν πεις να βάλεις για βροχή λάστιχα να χάνεις ακόμα πιο πολύ τον έλεγχο και αυτά να κάνουν pit σε 2-3 γύρους μετά από σένα..

Παίρνεις σωστή πληροφορία πότε θα πιάσει η βροχή και δε σε βάζουν ή δεν σου λένε άκυρες προβλέψεις.

10) Οι μηχανικοί δεν ξέρω πότε γουστάρουν να κάνουν καλό χρόνο και πότε όχι..συνήθως με παίζουν από 2.3 μέχρι τα 3 δευτερόλεπτα για αλλαγή ελαστικών.(τρέχω με red bull ή mclaren).
Ένα μικρό κακό που βρήκα στο αυτόματο pit,είναι ότι στην έξοδο των pits μερικές φορές είναι προγραμματισμένο να κάνει το ΑΙ release το αμάξι,δλδ να παίρνεις πίσω τον έλεγχο σε άκυρο σημείο,πχ στο apex της στροφής τους και αν δεν είσαι έτοιμος εκεί,έξω στα παρτέρια ή πάνω σε άλλον που περνάει εκείνη την ώρα(νομίζω στο Σότσι έγινε αυτό)

11) Με τις assists χάνεις χρόνο,όπως είναι λογικό,ειδικά σε στροφές..οπότε μεγάλη δυσκολία ΑΙ και βοηθήματα δεν πάνε μαζί. Έτσι το παιχνίδι είναι άνετα noob friendly για όσους θέλουν-εμένα δλδ.

12) Με χάλασαν οι πανηγυρισμοί είναι 1-2 ίδια animation κάθε φορά που γίνονται στο podium.

13) Τα κλασικά αυτοκίνητα είναι τελείως κλαιν φάση μα τελείως..Σιγά τώρα μην λέμε κλασικό αυτοκίνητο το αυτοκίνητο του 2000 και του 2010(ειδικά αυτό) :P .

Έχω τρέξει μόνο time trials μαζί τους(με όλα όσα έχει),λάστιχα δεν αλλάζουν,αλλαγές πάνω τους δεν παίρνουν,και δεν έχουν ζημιά..Μπορείς να τρέξεις με 300χλμ

και να πέσεις στην είσοδο των pits στην Monza και όλα καλά να ναι :P συνεχίζεις!

Στου 2013 ήταν πιο οκ φάση μαζί τους αν θυμάμαι καλά.

14) Εννοείται στο PS4 δεν έχουμε από που να κατεβάσουμε setups,οπότε πρέπει να τα φτιάξουμε μόνοι μας σε σχέση με το pc.

15) Στο PS4 μέχρι τώρα έχουν βγει 5 patches,και ετοιμάζεται και το 6. Στα μπαμ έχουν διορθώσει κάμποσα θεματάκια,ελπίζω να συνεχίσουν για μήνες..και όχι σα πέρσι που έβγαλαν το τελευταίο patch(1.08) τον Γενάρη και τέλος,ενώ είχε/έχει εμφανή προβλήματα το 2016.

16) Ένα τρελό exploit που δεν είδα αν το έφτιαξαν ήταν,ενώ έχεις πάρει πχ την pole position και 5 θέσεις ποινή στο grid-άρα ξεκινάς 6ος,εαν μπεις να τρέξεις κανονικά θα είσαι 6ος όπως λέει,αλλά βγεις από το παιχνίδι και το ξαναφορτώσεις,δεν έχεις την ποινή.Το παρατηρήσαμε στο online πρωτάθλημα αυτό όταν έπεσε η σύνδεση του φίλου μου και αναγκαστήκαμε να κάνουμε πάλι load την μέρα του αγώνα(αφού εκεί ήταν το τελευταίο autosave).

Οπότε για να το τσεκάρουμε προκαλέσαμε πάλι στον επόμενο αγώνα ποινές θέσεων,κάναμε τους καλύτερους χρόνους μας ξεκινούσε από αυτούς,και απλώς κλείσαμε το παιχνίδι,το ξαναφορτώσαμε και ξεκινούσαμε από τις χρονομετρημένες μας θέσεις που είχαμε πάρει,χωρίς την ποινή.

17) Επίσης εαν κάποιος φίλος πέσει από το online δεν τρέχει τίποτα,μπορεί να κάνει join πάλι στον ίδιο αγώνα,την ώρα που τρέχουν..Το δοκιμάσαμε και αυτό,όπως μας έγγραψε το παιχνίδι στα tips του.

18) Και τυχεροί όσοι το πάρετε σε pc με τα διάφορα mods για την ζημιά και τα λάστιχα κτλ που υπάρχουν.

19) Το παιχνίδι σίγουρα δεν είναι sim..Παραμένει arcade,παρά τα πειράγματα στο μονοθέσιο.

20) Ένα 8.5/10 από μένα σίγουρα,χωρίς να υπερβάλω.Σε σχέση με τα προηγούμενα που τους έβαζα maximum 5.5-6..

Ελπίζω και στο PC όσοι το έχετε να έχετε ανάλογη καλή εμπειρία μαζί του. Βασικά για όποιον του αρέσει η Φ1 είναι must buy(για μένα είναι ένα πολύ καλό δώρο που έλαβα) φέτος αλλά στην τιμή του κλειδάδικου,με ξέρετε ότι δεν συμφωνώ με τις τιμές που παίζουν τα παιχνίδια πλέον.

(πιστεύω τα έγραψα όλα,αν όχι πείτε μου)

• Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τώρα ψήθηκα λέω να το πάρω και εγώ θα είναι το πρώτο F1 που θα πάρω μετά από πολλά χρόνια

Θα δικαιωθείς,αλλά να ξες δεν φτάνει την αίγλη των παιχνιδιών της ΕΑ!

Αν έχεις παίξει τα προηγούμενατης codemasters θα ξέρεις δηλαδή πάνω κάτω που κινείται και αυτό.

--------------------

F1™ 2017 – Supported Wheels and Controllers

Θα δικαιωθείς,αλλά να ξες δεν φτάνει την αίγλη των παιχνιδιών της ΕΑ!

Αν έχεις παίξει τα προηγούμενατης codemasters θα ξέρεις δηλαδή πάνω κάτω που κινείται και αυτό.

--------------------

F1™ 2017 – Supported Wheels and Controllers

Τελικά η πίσω πτέρυγα δεν σπάει, ενώ είναι με πράσινο όπως όλα τα κομμάτια αν σε χτυπήσει κάποιος από πίσω δεν βγαίνει δυστυχώς

Το flashback το έφτιαξες?Διότι αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο.....

Δυστυχως δεν εχω αξιωθεί να παιξω ακομα.

Τιμουσα λιγο την RSS Formula Hybrid στο Ασσετο Κορσα :P

• Like 2

Πολύ αναλυτικό το review, μπράβο! Ψήθηκα κι εγώ να το πάρω μόλις πέσει λίγο (κάτω από το ψυχολογικό όριο των 30 ευρώ) και φτιαχτούν λίγα ακόμα bugs. Προς το παρόν σκέφτομαι αν πρέπει να κυλήσω σε αγορές στο iRacing ή όχι...

μας έψησες να το αγοράσουμε ρε συ :P

βασικά αυτό ήθελα να γίνει :D σε περίπτωση που το πάρω και στο PC να έχω παρέα :P .

όχι εντάξει, απλώς αξίζει να το πάρει κάποιος που ασχολείται..δηλαδή αν είχε δώσει χρήματα στις προηγούμενες σαχλαμάρες που είχαν βγάλει,τότε αυτό εδώ αξίζει και με το παραπάνω.

Έχει και τα θέματα του το παιχνίδι φυσικά..

Όπως ότι μετά το τελευταίο χτεσινό patch στα PC το modding περιορίστηκε λόγω ότι το παιχνίδι μπήκε στα esposts..και έτσι αρκετά mods είναι broken για την ώρα.

Οπότε για την ώρα ξεχάστε την γραμμή 18 που έχω από πάνω..

Αλλά δεν παύει να είναι ένα καλό παιχνίδι.

Λεφτά δεν παίρνω από την CM,οπότε δεν έχω λόγω να πω φανφάρες,αλλά δεν νομίζω να πέφτω τόσο έξω που σας το προτείνω,ξέρετε πως γκρινιάζω όταν κάτι δεν είναι καλό.

metacritic F1 2017 PC

metascore 87/100

user 8.2/10

F1™ Esports – The FAQs

Τελικά η πίσω πτέρυγα δεν σπάει, ενώ είναι με πράσινο όπως όλα τα κομμάτια αν σε χτυπήσει κάποιος από πίσω δεν βγαίνει δυστυχώς

και όμως σπάει..θέλει τρελή στούκα για να βγει και όχι όσο η μπροστινή και η ρόδες..έχω χάσει αγώνα σπάζοντας την.

Να αφαιρέθηκε μετέπειτα με κάποιο patch?

Υπάρχει αυτό το

F1 2017 Heavy Damage Mod v1.0

(προσοχή δεν κάνει save στο career)

Πολύ αναλυτικό το review, μπράβο! Ψήθηκα κι εγώ να το πάρω μόλις πέσει λίγο (κάτω από το ψυχολογικό όριο των 30 ευρώ) και φτιαχτούν λίγα ακόμα bugs. Προς το παρόν σκέφτομαι αν πρέπει να κυλήσω σε αγορές στο iRacing ή όχι...

προσπάθησα να καλύψω όσα περισσότερα μπορούσα γρήγορα και περιεκτικά, χωρίς δόση υπερβολής γιατί ξέρω ότι εσύ,ο che2fire και ο ektelion(μαζί και γω) τα αγαπάτε και εκτιμάτε τα λεπτομερή reviews..

Τα αρνητικά που έχει,δεν είναι θέμα αναφοράς,τουλάχιστον δεν βγάζουν μάτι..Δεν χαλάνε την εμπειρία του παιχνιδιού..(πάντα μιλώντας για την PS4 έκδοση,για το PC δεν έχω εικόνα όπως έγραψα)

Δηλαδή μου άρεσε,αλλά δεν πετάω και την σκούφια μου,να πω σουπερ ουαου,έχει τα προβληματάκια του όπως είπα πάνω και στον @chek2fire

Κλασικά η ζημιά/φθορά που μας αρέσει δεν είναι αρκετή σε κανένα μέρος του μονοθεσίου.

Πιστεύω ότι κάτω του 30αριου αξίζει ναι!

(αν θέλετε κάνω και ένα 10 PROS & 10 CONS,εαν βοηθήσει καλύτερα καταγεγραμμένα τα του παιχνιδιού)

--------------

Για τα καλύτερα setups όπως και πέρσι:

TLR Limitless Setups

https://www.youtube.com/user/JDisMoNsTeR/featured

• Like 2

βασικά αυτό ήθελα να γίνει :D σε περίπτωση που το πάρω και στο PC να έχω παρέα :P .

όχι εντάξει, απλώς αξίζει να το πάρει κάποιος που ασχολείται..δηλαδή αν είχε δώσει χρήματα στις προηγούμενες σαχλαμάρες που είχαν βγάλει,τότε αυτό εδώ αξίζει και με το παραπάνω.

Έχει και τα θέματα του το παιχνίδι φυσικά..

Όπως ότι μετά το τελευταίο χτεσινό patch στα PC το modding περιορίστηκε λόγω ότι το παιχνίδι μπήκε στα esposts..και έτσι αρκετά mods είναι broken για την ώρα.

Οπότε για την ώρα ξεχάστε την γραμμή 18 που έχω από πάνω..

Αλλά δεν παύει να είναι ένα καλό παιχνίδι.

Λεφτά δεν παίρνω από την CM,οπότε δεν έχω λόγω να πω φανφάρες,αλλά δεν νομίζω να πέφτω τόσο έξω που σας το προτείνω,ξέρετε πως γκρινιάζω όταν κάτι δεν είναι καλό.

metacritic F1 2017 PC

metascore 87/100

user 8.2/10

F1™ Esports – The FAQs

και όμως σπάει..θέλει τρελή στούκα για να βγει και όχι όσο η μπροστινή και η ρόδες..έχω χάσει αγώνα σπάζοντας την.

Να αφαιρέθηκε μετέπειτα με κάποιο patch?

Υπάρχει αυτό το

F1 2017 Heavy Damage Mod v1.0

(προσοχή δεν κάνει save στο career)

προσπάθησα να καλύψω όσα περισσότερα μπορούσα γρήγορα και περιεκτικά, χωρίς δόση υπερβολής γιατί ξέρω ότι εσύ,ο che2fire και ο ektelion(μαζί και γω) τα αγαπάτε και εκτιμάτε τα λεπτομερή reviews..

Τα αρνητικά που έχει,δεν είναι θέμα αναφοράς,τουλάχιστον δεν βγάζουν μάτι..Δεν χαλάνε την εμπειρία του παιχνιδιού..(πάντα μιλώντας για την PS4 έκδοση,για το PC δεν έχω εικόνα όπως έγραψα)

Δηλαδή μου άρεσε,αλλά δεν πετάω και την σκούφια μου,να πω σουπερ ουαου,έχει τα προβληματάκια του όπως είπα πάνω και στον @chek2fire

Κλασικά η ζημιά/φθορά που μας αρέσει δεν είναι αρκετή σε κανένα μέρος του μονοθεσίου.

Πιστεύω ότι κάτω του 30αριου αξίζει ναι!

(αν θέλετε κάνω και ένα 10 PROS & 10 CONS,εαν βοηθήσει καλύτερα καταγεγραμμένα τα του παιχνιδιού)

--------------

Για τα καλύτερα setups όπως και πέρσι:

TLR Limitless Setups

https://www.youtube.com/user/JDisMoNsTeR/featured

εχει κανενα βιντεο στο youtube να το δω αυτο με την πτερυγα;  θα το παρω αν ειναι ετσι ακομα και αυριο, αλλα οπως λεει το παιδι να πεσει λιγο κατω απο τα 30Ε  να ρωτησω και κατι ακομα εχει ολα τα μονοθεσια τα παλια ή μερικα απο αυτα; και να γινεται να τα παρω και σε απλο παιχνιδι αγωνα

...ιδιαίτερα εαν οδηγάς μέσα από το μονοθέσιο,νιώθεις και ακούς τον αέρα,την μηχανή πως ανεβάζει και κατεβάζει στροφές

:P

Μην βάζετε ιδέες στον κόσμο, εννοείται η οδήγηση έχει νόημα να γίνεται μόνο μέσα από το μονοθέσιο. Σε τέτοια παιχνίδια υπάρχει μόνο μία σωστή κάμερα και είναι αυτή (στην πραγματικότητα είναι ελάχιστα πιο χαμηλά):

https://www.youtube.com/watch?v=1go3dL2eSYU

Κρίμας να μην έχουν βάλει VR στο παιχνίδι για να μπορούμε να δούμε κάτι τέτοιο:

https://www.youtube.com/watch?v=Z-Ck4BnF5II

και ούτε προκειτε γιατί όπως έχουν δηλώσει είναι πολύ δύσκολο λόγω των ingame οθονών-πληροφοριών που δίνει το game

και όπως λένε είναι δύσκολο να αποδοθούν στο vr 

φαντάσου τι τέρας pc θα ήθελε για 20αρι grid

και μάλλον ήταν η τελευταία μας ευκαιρία για vr με τέτοια μονοθέσια αφού από του χρόνου μπαίνει το HALO 

εχει κανενα βιντεο στο youtube να το δω αυτο με την πτερυγα;  θα το παρω αν ειναι ετσι ακομα και αυριο, αλλα οπως λεει το παιδι να πεσει λιγο κατω απο τα 30Ε  να ρωτησω και κατι ακομα εχει ολα τα μονοθεσια τα παλια ή μερικα απο αυτα; και να γινεται να τα παρω και σε απλο παιχνιδι αγωνα

ε μπορείς να το ψάξεις πιστεύω.

Όλα στο google είναι,όπως και αυτό:

Full F1 2017 classic car list revealed

Μπορείς να τα πάρεις και για σκέτο γκραν πρι και για χρόνο μόνο..για καριέρα δεν έχει(λογικό)..

Μετά έχει κάτι invitational events που τα ξεκλειδώνεις όσο παίζεις στο career.

:P

Μην βάζετε ιδέες στον κόσμο, εννοείται η οδήγηση έχει νόημα να γίνεται μόνο μέσα από το μονοθέσιο. Σε τέτοια παιχνίδια υπάρχει μόνο μία σωστή κάμερα και είναι αυτή (στην πραγματικότητα είναι ελάχιστα πιο χαμηλά):

https://www.youtube.com/watch?v=1go3dL2eSYU

Κρίμας να μην έχουν βάλει VR στο παιχνίδι για να μπορούμε να δούμε κάτι τέτοιο:

https://www.youtube.com/watch?v=Z-Ck4BnF5II

οκ τόσο πολύ δεν το νιώθεις ούτε ακούς τόσο έντονα τον ήχο στο f1..

Μακάρι να έδειχνε τόσο ωραίο και το f1 και να ήταν έστω semi-sim..αλλά γιαυτό που είναι καλό είναι.

VR δεν έχει,αλλά έχει TRACKIR(όχι με official όπως λέει στο κάτω βίντεο)..και τα σπάει! (μετά την εξεταστική σκέφτομαι να πάρω ένα arduino να φτιάξω να έχω!)

https://youtu.be/qaqkV775g7Y

παίζει με το tv pod αυτός εδώ

τούτος εδώ όμως παίζει με του cockpit

https://youtu.be/xcCGnGKCBvc

• Like 1

VR δεν έχει,αλλά έχει TRACKIR(όχι με official όπως λέει στο κάτω βίντεο)..και τα σπάει! (μετά την εξεταστική σκέφτομαι να πάρω ένα arduino να φτιάξω να έχω!)

δεν σπάει τπτ :P

δεν είναι πρακτικό γιατί όταν στρίβεις το κεφάλι χάνεις το monitor εκτός και αν έχεις 3Χmonitors setup 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...