ASFE Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Πηρα το δισκακι και εχει έναν κωδικο μεσα για την μακλαρεν..Αλλα που τον βαζω??? Με τιμονακι παιζω αλλα το <press F1> για το flashback δεν παιζει.
ASFE Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Το dlc είναι αδειο. Ειχα ακουσει ότι θα εβγαινε 10/2017. Ισως να φταιει επειδή δεν ειχα κανει pre order στο steam.
panos0100 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Τελικά έχει καλύτερη ζημιά; έχει μηχανικές βλάβες; φαίνεται το λάστιχο όταν φθείρετε; αν ναι σε όλα αυτά θα το πάρω και εγώ
aliakas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Πηρα το δισκακι και εχει έναν κωδικο μεσα για την μακλαρεν..Αλλα που τον βαζω??? λογικά όπως κάνεις με κάθε steam key κάνεις και στο F1 2017 ανοίγεις Steam πάνω αριστερά πατάς την καρτέλα Games επιλέγεις την καρτέλα με το Activate a product on steam ... και βάζεις τον κωδικό 1
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Μέχρι να μας γράψετε πώς είναι το παιχνίδι,μου ήρθε στο PS4.. οπότε θα κάνω λίγο στην άκρη το διάβασμα για να παίξω και να σας πω. edit αφού κατεβάσει 4gb patch και στο ps4 έχει έξτρα κωδικό για την limited έκδοση μέσα. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2017 από xtrmsnpr
aliakas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 ποιο διάβασμα ? και τι μας νοιάζει για το ps4 ωρε ? από την στιγμή που δεν υποστηριζεται το vr θα μου δουν τον γκιώνη
greg4 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μηχανικέ βλάβες έχει full το παιχνίδι. Επίσης σε career πρέπει να κρατάς τα 4 power units για τα 5 κομμάτια ανά season. Οι ζημιές είναι πιο αληθοφανείς, αλλά δεν μου έτυχε κάτι major. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το setup, καμία σχέση με το 2016. Δηλαδή σε Αυστραλία που ασχολήθηκα, κέρδισα 3 sec από setup με χρόνο 1:25:890 με hass. Σίγουρα βελτιώνετε. Στα λάστιχα φαίνεται φθορά, αλλά ιδιαίτερα όταν πας αργά. Ε όταν πας γρήγορα με τόσες στροφές ούτε στην πραγματικότητα βλέπεις κάτι. Πρέπει να ζορίζει παραπάνω την cpu. Δεν είδα metrics αλλά το pc έκανε παραπάνω θόρυβο από το 2016. Με το pc της υπογραφής, ultra @ 1440p είναι κάπου στα 70-80fps. Frame drops δεν έχει. 1
ASFE Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Mε το σεταπ γμτ δεν ασχολούμαι. Μονο πτέρυγες και μετα πιστα. Χαζομαρα μου βεβαια αλλα δεν γνωρίζω και πολλα. Ευτυχως βγαζουν καποια ετοιμα στο steam. Εξακολουθώ να εχω πρόβλημα με το flashback. Παταω pause. Παταω replay/flashback. Στην εικονα που εμφανίζεται κατω δεξια λεει press f1 flashback. Το παταω και δεν συμβαινει κατι. Φοβάμαι μην εχω κανει τπτ κοτσανες στο assignment των κουμπιων.
greg4 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δες στο youtube του trl limitless. Έχει φοβερά setup. Μήπως έχεις δεύτερη λειτουργία στα f1? Επίσης δεν έχεις κάποιο gamepad έστω?
ASFE Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Όχι μονο g27 και keyboard. Θα το ξαναδω σημερα!
greg4 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Καλά την g27 δεν την λες και μόνο! Δες μήπως γίνεται μέσω τιμονιέρας. Εγώ όλα μέσω αυτής τα κάνω.. 1
panos0100 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μηχανικέ βλάβες έχει full το παιχνίδι. Επίσης σε career πρέπει να κρατάς τα 4 power units για τα 5 κομμάτια ανά season. Οι ζημιές είναι πιο αληθοφανείς, αλλά δεν μου έτυχε κάτι major. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το setup, καμία σχέση με το 2016. Δηλαδή σε Αυστραλία που ασχολήθηκα, κέρδισα 3 sec από setup με χρόνο 1:25:890 με hass. Σίγουρα βελτιώνετε. Στα λάστιχα φαίνεται φθορά, αλλά ιδιαίτερα όταν πας αργά. Ε όταν πας γρήγορα με τόσες στροφές ούτε στην πραγματικότητα βλέπεις κάτι. Πρέπει να ζορίζει παραπάνω την cpu. Δεν είδα metrics αλλά το pc έκανε παραπάνω θόρυβο από το 2016. Με το pc της υπογραφής, ultra @ 1440p είναι κάπου στα 70-80fps. Frame drops δεν έχει. Μάλιστα λέω να το πάρω δεν ξέρω τι θα κάνω, ίσως και με κάποια τιμονιερα (που δεν έπαιξα ακόμα παιχνίδι με τιμονιερα δεν ξερω πως ειναι). Θα μου τρέχει όμως; η ραμ ειναι στα 8gb κάρτα εχω μια 260χ 2gb και επεξεργαστή έναν ι5 4670 3,4 το 2016 κολλούσε όταν είχε πολλά οχήματα αλλα το παιζει εστω high
ASFE Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Εχουν αρχισει να βγαζουν Patches για διορθώσεις...Για να δουμε..
BabisTs Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Εχουν αρχισει να βγαζουν Patches για διορθώσεις...Για να δουμε.. Το flashback το έφτιαξες?Διότι αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο..... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα