xtrmsnpr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 νυχτερινό Μονακό! BUGS ARE ALL OVER THE PLACE..θα κλάψουμε (και) φέτος https://youtu.be/u0g1bEICh2s 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Σαν κάτι να έρχεται...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Έμενα ήρθε ήδη αντε να δουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Έχοντας έρθει το game στο λογαριασμό του steam κατεβάζουμε και τον καινούργιο driver για f1 2017 !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Παιδια απο ζημια λεει τιποτα ή ειναι το ιδιο με το 2016; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Κάποιες πρώτες εντυπώσεις. Τα γραφικά αρκετά καλύτερα. Δείχνουν πιο αληθοφανή ενώ το frame δεν έχει πέσει. Κρατάω 80fps 1440p όλα ultra. Πολύ καλός ήχος. ίσως και να τον έχουν pusharei λιγο σε σχέση με την πραγματικότητα. Αυτά στα φετινά αυτοκίνητα. Δεν έχω δοκιμάσει τα παλιά ακόμα. Ζημιές φαίνοντε καλύτερες αν και δεν έτυχε κανά μεγάλο crash. Τα φετινά αυτοκίνητα είναι πιο γρήγορα άρα να περιμένετε ότι είναι πιο δύσκολα να οδηγηθουν. Δηλαδή εγω 10 γύρους πρόλαβα να κάνω και ήμουν 3sec πιο αργός από τον ανταγωνισμό του AI (!) σε δυσκολία 50. Όταν στο f12016 είχα κάνει τον 113ο καλύτερο χρόνο παγκοσμίως... Με assist πάντως είναι πιο εύκολο αρκετά. Γενικά έχεις αρκετές ώρες να δώσει το παιχνίδι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Γραφικά και ήχος και από μένα στα + καθότι τα βρίσκω αναβαθμισμένα με πέρισυ.....εκείνο που προσπαθώ να βρώ είναι το επίπεδο δυσκολίας διότι ο ανταγωνισμός του ai είναι αρκετά δύσκολος φέτος αν και παίζω με τιμονιέρα (δεν ξέρω βέβαια μήπως φταίει και ότι παίρνω την mclaren και μπορεί να μην πηγαίνει όπως τα άλλα μονοθέσια,αλλά γενικά είναι πιο δύσκολος ο ανταγωνισμός).Το λάθος έρχεται πιο εύκολα φέτος χωρίς να είναι σε ενοχλητικό βαθμό (ένα ακόμα + του παιχνιδιού).Οι ζημιές σε μικροακουμπηματάκια είναι οι ίδιες στην μπροστινή πτέρυγα ίσως και σε λίγο πιο ανεβασμένο επίπεδο (πράσινη πτέρυγα - normall / κίτρινη - medi damage / πορτοκαλί - medi προς large damage / κόκκινη πάει για άλλαγμα).Για μεγάλες ζημιές δεν μου έχει τύχει κάτι.Στα 1080p ultra settings και stock η μία κάρτα (με disable sli) αυστραλία πάντα στο bench έχω min 101fps...Γενικά άκρως θετική η πρώτη εντύπωση από μένα .... έχει να πέσει λιώσιμο για χρόνους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Απο τα κλειδαδικα μπωρουμε να το παρουμε θα παιζει; γιατι ειναι πανακριβο ακομα, επισης σε εμενα με την r7 260x θα παιζει καλα ή θα σέρνεται; Παιδιά κάτι ακόμα θέλω να ρωτήσω αν βγαίνει η πίσω πτέρυγα αν παθαίνει ζημιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Assist; Τι είναι το assist; Λίγη ντροπή! Περιμένω εντυπώσεις και πλήρεις κριτικές πριν προχωρήσω σε αγορά. Δεν δίνω 33 ευρώ στα κλειδάδικα για γουρούνι στο σακί, όταν το Assetto Corsa έχει ήδη κοτζάμ Ferrari SF15-T με προσομοίωση MGU-H/K. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 και γω τα ίδια. (Αν και το περιμένω για το ps4,μου το πήρε δώρο-έκπληξη ένας φίλος μου.) Αν δεν βαριέται κάποιος που το παίζει ήδη,σας γράψει λίγο αναλυτικά για το παιχνίδι. Το ΑΙ είναι για κλάματα πάλι και σε παίρνει μαζί του; ή σε βλέπει που φρενάρεις και σε αποφεύγει; Προτιμώ να το έχω στο PC με τα mods του,παρά στην κονσόλα. Ήδη setups έχουν βγει http://steamcommunity.com/app/515220/workshop/ και κάποια mods http://www.racedepartment.com/downloads/categories/f1-2017.143/ ίσως να σας αρέσει αυτό το mod Grid Girls in Track Loading (βασικά επιτρέπεται να γίνει τέτοιο mod?τα μοντέλα έχουν πλερωθεί για τον τηλεοπτικό σκοπό) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Το πηρα και γω day1. Παρολο που ο χρονος μου είναι ελάχιστος πια, και ο ανταγωνισμος μεγαλος (Assetto, RF2, Automobilista) το ευχαριστήθηκα μεσα στο σκ. Τα γραφικα είναι αψογα. Τρεχει νερο. Αλλα πρεπει να εχει τα bugs του παλι. Πχ flashback δειχνει να μη δουλευει., Και γενικα σαν να μπερδευει κατι στο keyboard. Η Mp4/4 ποτε βγαινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Εμένα μου αρκεί να είναι απλώς καλύτερο από το 2016. Τότε το παίρνω άνετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Είναι καλυτερο σιγουρα + τα παλια μονοθεσια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Ωραία, ψήθηκα να το τιμήσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Αλλα πρεπει να εχει τα bugs του παλι. Πχ flashback δειχνει να μη δουλευει., Και γενικα σαν να μπερδευει κατι στο keyboard. Η Mp4/4 ποτε βγαινει? Εγώ το έχω πάρει ήδη το αμάξι. Εκανες pre-order? Επίσης flashback Παίζει μια χαρά. Με keyboard παίζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα