rfc Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μη το ψαχνεις με το mtu, αυτο ειναι στανταρ 1492. Προβλημα που εχεις δε καταλαβα παντως.
mr.robot Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 να ρωτησω, εφερα εναν ηλεκτρολογο για να φτιαξουμε μια μπριζα τηλεφωνου στο δωματιο του και να εχω το modem εδω και στο σαλονι την βαση με το σταθερο. μου ειπε να παρω ενα φιλτρο, γιατι οντως κανει στο παρασκηνιο ηχους περιεργους , μπορειται να μου πειτε πιο συγκεκριμενα τι φιλτρο να παρω; κυριως απο eshop διοτι το θελω αμεσα στο eshop λεει για φιλτρο pstn η isdn , η γραμμη μου ομως ειναι adsl .
mechpanos Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Το θέμα μακρύτερου καλωδίου τηλεφώνου, το ξεχνάς! Το ethernet πάει μέχρι και 100μετρα στα 100mbps χωρίς πρόβλημα. Μιας και έφερες ηλεκτρολόγο, πες του να δει μήπως μπορεί να φέρει καινούριο καλώδιο από τον κανανεμητή ως το διαμέρισμα, και να ελέγξει την εσωτερική καλωδίωση μην είναι σάπια και εχει πάρει υγρασία
techplastic Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Αν και παλιό το θέμα το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ πριν 1 χρόνο.Μία μέρα η ταχύτητα ήταν στα 10 την άλλη στο 1,είχα φωνάξει μάλιστα τεχνικό από την Wind για να κάνει έλεγχο της γραμμής και τις 2 φορές έβλεπε πως ήταν μια χαρά η ταχύτητα αλλά την επόμενη μέρα πάλι τα ίδια.......τελικά την τρίτη φορά καταλήξαμε πως το πρόβλημα ήταν στην καλωδίωση από τον κατανεμητή έως το διαμέρισμα μου (η πολυκατοικία είναι παλιά). Πέρασα καινούριο καλώδιο (60m)και το πρόβλημα λύθηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα