Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση ηχείων

trikos93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά δεν ξέρω αν είναι στο σωστό μέρος του φόρουμ για αυτό το θέμα αν όχι μπορείτε να το μεταφέρετε όπου πρέπει να είναι έρχομαι στο θέμα μου.

Έχω μια ταβέρνα και το πρόβλημα μου είναι τα ηχεία. Ενώ σε όλο το μαγαζί ακούγονται καλά έξω στον κήπο ακούγετε πολύ αδύναμο δοκίμασα μήπως είναι το ηχείο αλλα όχι προφανώς είναι κάτι άλλο αλλα τι ; είναι αρκετά μακρυά απο τον ενυσχιτη θα μπορούσα να κάνω κάτι να ενυσχησω τον ήχο ; ο ενυσχιτης δεν έχει πάνω κάποιο κουμπί να επιλέξω ηχείο όλα μια ένταση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και δεν είμαι ψαγμένος με τον ήχο, πιστεύω ότι το πρόβλημα σου είναι το καλώδιο. Για μεγάλες αποστάσεις θέλεις χοντρό καλώδιο. Τα ψιλά καλώδια είναι για μικρά ηχεία και μικρές αποστάσεις.

Τι καλώδιο έχεις λεπτό;;;

Και το ιδιο το ηχειο παιζει ρολο, αλλα ηχεια ειναι για εσωτερικους και αλλα για εξωτερικους, και φυσικα και η δυναμη του ενισχυτη. Ειναξ το καθε ηχειο στη δικη του εξοδο στην ενισχυτη η εχεις κανει διακλαδωσεις;

Γραψε ποιον ενισχυτη εχεις (μαρκα και μοντελο) ποια ηχεια εχεις μεσα (μαρκα και μοντελο) και ποια ηχεια εχεις εξω (μαρκα και μοντελο).

Αν τα συνδεεις ολα σε εναν δικαναλο ενισχυτη και τα ηχεια δεν ειναι ιδια τοτε αν τα ηχεια δεν εχουν την ιδια ευαισθησια δεν θα παιζουν το ιδιο.
Κανονικα χρειαζεσαι ξεχωριστο ενισχυτη για τα μεσα και ξεχωριστο για τα εξω ωστε να μπορεις να ρυθμιζεις και την ενταση ξεχωριστα.
Θεωρω δεδομενο οτι την συνδεση την εχει κανει καποιος γνωστης επαγγελματιας και οχι καποιος ασχετος ηλεκτρολογος. Διαφορετικα ενδεχεται μεχρι και να τα καψεις ολα αν ο ενισχυτης δεν μπορει να διαχειριστει το φορτιο των ηχειων (κατι που εξαρταται απο την διαταξη της συνδεσης)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...