Dracul89 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Εγώ πάλι με Nexus 5 (της Google) και τρέχω Android 7.1.2 Unofficial βέβαια αλλά ποσώς με ενδιαφέρει διότι τρέχει απροβλημάτιστα,είναι γρήγορο και είναι σαν το Official
achillis14 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 μου φαίνεται πως το νέο android αποκτά χαρακτηριστικά κοινά με του ios η είναι ιδέα μου;;;;
Billator Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 μου φαίνεται πως το νέο android αποκτά χαρακτηριστικά κοινά με του ios η είναι ιδέα μου;;;; Σοβαρά; Το οτι το android έχει x20 τα χαρακτηριστικά που προσφέρει το ios;
mike299 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δεν καταλαβαίνω (δεν έχω και τις γνώσεις εξάλλου) γιατί δεν μπορεί να λειτουργεί το android όπως τα Windows. Να μπορεί να γίνει εγκατάσταση, έστω και από τον χρήστη, οποιοσδήποτε έκδοση και μετά να πρέπει απλά να μπουν οι drivers που θα παρέχει ο κατασκευαστής. Λογική PC δηλαδή. Αν κάποιος γνωρίζει ας μου λύσει την απορία γιατί δεν το κάνουν έτσι.
Bezbozny Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Πια αδεια χρησης? Το Android ειναι opensource. Μπορεις να το κυκλοφορησεις μονος σου, χωρεις google services. Ναι αλλά ποιος θα αγοράσει πχ το S8 και το κάθε S8 στα 700+ ευρώ (αλλά και φτηνότερα κινητά) χωρίς να έχει πρόσβαση στις υπηρεσίες της google? Εάν ήθελε να πιέσει τις εταιρίες θα μπορούσε να το κάνει.
iPhoTe64 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δεν καταλαβαίνω (δεν έχω και τις γνώσεις εξάλλου) γιατί δεν μπορεί να λειτουργεί το android όπως τα Windows. Να μπορεί να γίνει εγκατάσταση, έστω και από τον χρήστη, οποιοσδήποτε έκδοση και μετά να πρέπει απλά να μπουν οι drivers που θα παρέχει ο κατασκευαστής. Λογική PC δηλαδή. Αν κάποιος γνωρίζει ας μου λύσει την απορία γιατί δεν το κάνουν έτσι. Στο Android οι drivers βρίσκονται ενσωματωμένοι στον linux kernel (του Android). Δεν τις παρέχει ο κατασκευαστής. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα