Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό το πράγμα που συγκρίνεται την apple που έχει το δικό της λογισμικό και έχει 5 κινητά για να το κυκλοφορήσει .....με το android που πρέπει να το προωθήσουν σε 10αδες εταιρίες και μετά οι εταιρίες να το δώσουν σε 100αδες συσκευές καθυστερημένα καθαρό ή τροποποιημένο ,πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω!!!

Πραγματικά απίστευτο!! Και τα ρίχνεται και στο λειτουργικό και όχι στην εκάστοτε εταιρεία!! Έλεος πιά!

προφανώς και φταίει και η εταιρία αφού θα μπορούσε να υποχρεώνει τις εταιρίες να δίνουν άμεσα όλες τις αναβαθμίσεις διαφορετικά να μην τους χορηγεί άδεια χρήσης. Αλλά και η ίδια η google στα pixel που είναι καθαρά δικά της κινητά 2 χρόνια αναβαθμίσεις μόνο έχει ανακοινώσει ότι θα υποστηρίζει αν δεν κάνω λάθος.

• Like 3
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

προφανώς και φταίει και η εταιρία αφού θα μπορούσε να υποχρεώνει τις εταιρίες να δίνουν άμεσα όλες τις αναβαθμίσεις διαφορετικά να μην τους χορηγεί άδεια χρήσης. Αλλά και η ίδια η google στα pixel που είναι καθαρά δικά της κινητά 2 χρόνια αναβαθμίσεις μόνο έχει ανακοινώσει ότι θα υποστηρίζει αν δεν κάνω λάθος.

Πια αδεια χρησης? Το Android ειναι opensource. Μπορεις να το κυκλοφορησεις μονος σου, χωρεις google services.

Δημοσ.

Samsung Galaxy S6 να τρέχει την ξεπερασμένη έκδοση 6 του android και η Apple στο iPhone 5 (που αισίως έκλεισε τα πέντε χρόνια κυκλοφορίας)να δίνει την τελευταία 10.3.2.

Note 3 τρέχει Rom του S8 άψογα με όλα τα καλούδια. To iphone 5 σέρνετε με την 10.3.

Δημοσ.

Εδω δεν εχουν δωσει ακομη αναβαθμιση για nougat σε πολλα κινητα θα κυκλοφορησουν και νεα εκδοση ε ρε τρελα!!

τι δουλεια εχει η google με αυτο αν η καθε εταιρια δεν βγαζει αναβαθμισεις επειδη εχει 500.000 μοντελα?

στις δικιες της σειρες βγαζει μια χαρα τα updates μηνιαιως

Δημοσ.

Πάλι η Google τα άκουσε επιδη η εταιρείες δεν δίνουν updates και σου Λένε πάρε κάθε 6μηνο νέα

Δημοσ.

Αφήστε λίγο την καραμέλα δεν φταίει το αντροιντ αλλά η εκάστοτε εταιρεία που καθυστερεί να το δώσει. Δεν αγόρασε ο άλλος s7 για να περιμένει 6 μήνες μετά από κάποιον με το 6P να δει Ν ή εγώ στο Moto G3 είχα ΜΜ μήνες πριν το πάρουν ναυαρχιδες της τότε περιόδου και τώρα που έχω ένα παλιό iPhone 5s πήρα προχθές την 10.3.2 την ίδια μέρα που την πήραν και όλα τα μοντέλα iphone. Βγαίνουν αβέρτα εκδόσεις αντροιντ τις οποίες το 80% των χρηστών δεν θα δει ποτέ απλά και μόνο για να πουλάνε με την καινούργια έκδοση τις νέες συσκευές. Παίρνει Ν η μπαχατελα Μότο G4 με 1 gb ram και άφησαν απέξω το Moto G3. Καραγκιοζιλίκια των εταιρειών. Ρωτάω ο άλλος αν το γερμανικό s7 θα πάρει N και ο άλλος λέει εγώ με Ιταλικό πήρα ...και κοροϊδεύουμε μετά την Apple που δίνει την ίδια μέρα παγκόσμια τα update σε όλους τους κατόχους iphone....

Δημοσ.

Για  να λεει Αυγουστο οτι βγαινει.... μεχρι να το παρει η Σαμσουνκ και να το προσαρμώσει για τα κινητα της.....  ευτυχισμενο το 2018! 

Δημοσ.

Εδω δεν εχουν δωσει ακομη αναβαθμιση για nougat σε πολλα κινητα θα κυκλοφορησουν και νεα εκδοση ε ρε τρελα!!

Για αυτο δεν ευθύνεται  η Google άλλα η εταιρίες ...

Δημοσ.

Οι εταιριες φταινε φιλε μου.

Προσεχετε τι παιρνετε!

Εγω με oneplus 3T τρεχω 7.1.1 official

Εντάξει και η oneplus δεν είναι αγια! και μιλάς για το τελευταίο μοντέλο, για δες το oneplus 2 αν πήρε τα τελευταία updates, και ποση υποστήριξη έχουν! και για περίμενε λίγο ακόμα να δεις πως θα μας παρατήσουν και εμάς τωρα που θα βγεί το oneplus 5...

• Like 1
Δημοσ.

Μαλλον δεν ειδε καλα την παρουσιαση ο συντακτης,

Οι midrange συσκευες θα τρεχουν μια αλλη εκδοση του Android. To Android Go.

Aν καποιος ενδιαφερεται να μα8ει μερικα πραγματα παραπανω παραθετω ενα λινκ.

http://www.androidauthority.com/android-go-773037/

το android go είναι νομίζω για 1gb ram και φτηνές συσκευές,απλά λέει θα τρέχουν καλύτερα οι συμβατικές συσκευές.

τώρα το android πάει σφαίρα σαν το ios και τα wp μόνο σε ακριβές συσκευές των 500+ ευρώ,σε αυτές των 100-200 όχι τόσο.

θέλω εκεί να δω ένα σωστά γραμμένο android που να μην θέλει τούμπανο hardware για να πάει σφαίρα.

στο lumia 640 μόνο στο fb κολλάει,κατα τα άλλα πάει σφαίρα,θέλω να δω τέτοιο επίπεδο καλογραμμένου λειτουργικού και σε android,εύχομαι να γίνει γιατί τα wp πεθάνανε πια και τα iphone πανάκριβα

Δημοσ.

Οτι και να ισχυει ειναι τραγικοι σε samsung s6 edge ακομη με 6 ειμαι και το ios παιρνει στο φτερο ολες τις αναβαθμισεις νταξει android εχω αλλα καποια πραγματα να λεγονται!!!

δε νομίζω έχει 7

Δημοσ.

Samsung Galaxy S6 να τρέχει την ξεπερασμένη έκδοση 6 του android και η Apple στο iPhone 5 (που αισίως έκλεισε τα πέντε χρόνια κυκλοφορίας)να δίνει την τελευταία 10.3.2.

δε νομίζω έχει 7

Δημοσ.

Οι εταιριες φταινε φιλε μου.

Προσεχετε τι παιρνετε!

Εγω με oneplus 3T τρεχω 7.1.1 official

Εντάξει και η oneplus δεν είναι αγια! και μιλάς για το τελευταίο μοντέλο, για δες το oneplus 2 αν πήρε τα τελευταία updates, και ποση υποστήριξη έχουν! και για περίμενε λίγο ακόμα να δεις πως θα μας παρατήσουν και εμάς τωρα που θα βγεί το oneplus 5...

Γι αυτο λοιπον ,να προσεχετε τι παιρνετε !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...