Προς το περιεχόμενο

Hire Car plugin (Wordpress/Woocommerce)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ τρέχω αγορασμένη έκδοση

2.9.8.3

Κάνε update

Μπήκα 2.9.8.1 και το βγάζει!!! 1000 ευχαριστώ ! Θα ξεκινήσω να στήνω φόρμες , δεν νομίζω να κολλήσω κάπου! 

Και αν κολλήσω ξερω τον ειδικό! χαχα  :-D  :-D

Δημοσ.

:-D

Τελικά δεν είναι να προσφέρεις βοήθεια σε κάποιον , γίνεται αχάριστος και πλεονέκτης ( ναι για μενα λέω χαχαχα )

Σου έστειλα μειλ. Αν σ' αυτη την φόρμα στο hidden καταφέρω να μου τραβήξει την τιμή του προιόντος , απο κει και περα θα γίνουν παπαδες! 

+ευλογηcoν+  :-D  :-D

Δημοσ.

Την είδα την φόρμα έχω μια ερώτηση.

Έχεις φτιάξει ένα προϊόν με τιμή εκκίνησης στο woocommerce που να ανήκει στην κατηγορία car-tur?

Αν ναι τότε πρέπει να πας στα options της φόρμας στην ενότητα woocommerce και να δηλώσεις το ID του προϊόντος. Την κατηγορία βλέπω ότι την δήλωσες. Πρέπει να ξέρει και το id του προϊόντος πάνω στο οποίο θα κάνει calculate ότι επιλέξει ο χρήστης και στο τέλος θα την ξανά στείλει στο woocommerce.

Δημοσ.

Την είδα την φόρμα έχω μια ερώτηση.

Έχεις φτιάξει ένα προϊόν με τιμή εκκίνησης στο woocommerce που να ανήκει στην κατηγορία car-tur?

Αν ναι τότε πρέπει να πας στα options της φόρμας στην ενότητα woocommerce και να δηλώσεις το ID του προϊόντος. Την κατηγορία βλέπω ότι την δήλωσες. Πρέπει να ξέρει και το id του προϊόντος πάνω στο οποίο θα κάνει calculate ότι επιλέξει ο χρήστης και στο τέλος θα την ξανά στείλει στο woocommerce.

Αρχικά thnx για τον χρόνο σου !

Το κόνσεπτ ειναι οτι θα το βάζω σε μια κατηγορία και ανάλογα με την τιμή του κάθε προιόντος θα κανει και τον υπολογισμό! Αλλιως θέλω τόσες φόρμες όσα και τα προιόντα! :( 

Υ.Γ. το δοκίμασα με το id του προιόντος και πάλι δεν τρέχει, οπότε υπάρχει μια ελπίδα να φταίει κατι αλλο! 

Δημοσ.

Υπάρχουν κενά στο σκεπτικό πχ υπάρχει τοποθεσία άφιξης αλλά δεν υπάρχει προορισμός. Πως θα υπολογίσει το κόστος της διαδρομής? Επίσης θα χρεώνει το ίδιο για Van και το ίδιο για mini bus? Τα άτομα παίζουν ρόλο στον υπολογισμό;

To να ξεκινάς με μια τιμή σταθερή δεν χρειάζεται να το κάνεις από το woocommerce μπορείς να το δηλώνεις σαν value. Δεδομένου ότι οι διαδρομές και ο τύπος αυτοκινήτου καθορίζουν τις τιμές, θα πρέπει στα dropdown να φτιάξεις έτοιμες διαδρομές που θα καθορίζουν το κόστος αυτόματα από την επιλογή.

Στο τέλος θα δημιουργείται αυτόματα ενα προϊόν και θα στέλνει την τιμή στο woocommerce.

Από ότι καταλαβαίνεις το woocommerce το χρειάζεσαι μόνο για να στείλεις στο καλάθι τον επισκέπτη και να πληρώσει.

Θα σου στείλω μια έτοιμη φόρμα με ένα παράδειγμα.

Δημοσ.

Υπάρχουν κενά στο σκεπτικό πχ υπάρχει τοποθεσία άφιξης αλλά δεν υπάρχει προορισμός. Πως θα υπολογίσει το κόστος της διαδρομής? Επίσης θα χρεώνει το ίδιο για Van και το ίδιο για mini bus? Τα άτομα παίζουν ρόλο στον υπολογισμό;

To να ξεκινάς με μια τιμή σταθερή δεν χρειάζεται να το κάνεις από το woocommerce μπορείς να το δηλώνεις σαν value. Δεδομένου ότι οι διαδρομές και ο τύπος αυτοκινήτου καθορίζουν τις τιμές, θα πρέπει στα dropdown να φτιάξεις έτοιμες διαδρομές που θα καθορίζουν το κόστος αυτόματα από την επιλογή.

Στο τέλος θα δημιουργείται αυτόματα ενα προϊόν και θα στέλνει την τιμή στο woocommerce.

Από ότι καταλαβαίνεις το woocommerce το χρειάζεσαι μόνο για να στείλεις στο καλάθι τον επισκέπτη και να πληρώσει.

Αυτό που είπες κάνω στα Mini Bus /Van , αλλά έχω και εισιτήρια shared (λεωφορείο μαζι με αλλους) που πουλάω αρχική τιμή προιόντος x άτομα (+ κάποιες τις πληροφορίες έξτρα). Εκεί για παράδειγμα απο τον Α στον Β προορισμό είναι 10 ευρώ και ανεβαίνει με quantity. Αλλά για να γλιτώσουμε δουλειά και να κάνει και καμιά καταχώρηση και ο πελάτης ας περνάει τις fix διαδρομές σαν προιόν και μετά απο την φόρμα να πολλαπλασιάζει αυτή την τιμή με τα άτομα και να έχει και μαζεμένες και τις έξτρα πληροφορίες (που δεν παιζουν ρόλο στην τιμή) 

• Like 1
Δημοσ.

Μετά από πολύ customια νομίζω τα κατάφερα. Βεβαια δεν τράβηξα ποτέ τιμή απο προιόν αλλα το έκανα όπως και συ, όλες οι τιμές μέσα στην φόρμα και ειμαι κυριος ! μπορεί να έχει πιο πολύ καταχώρηση για μένα αλλα έτσι είμαι πιο σίγουρος! 

Και πάλι ευχαριστώ!  :-)  :-)  :-)  :-D  :-D  :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...