Προς το περιεχόμενο

Παπί για την Αθήνα

fotodv7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Ψάχνω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο παπί για να κυκλοφορώ στην Αθήνα. Συγκεκριμένα το θέλω για τη δουλειά. 15 χλμ πήγαινε έλα κάθε μέρα. Το budget μου δυστυχώς είναι περιορισμένο (800-900€) και οι γνώσεις μου για μηχανάκια ελάχιστες. Τι πρέπει να προσέξω στην αγορά; Φτάνουν τα χρήματα για κάτι αξιόλογο; Τι μοντέλα να κοιτάξω ; Αξίζει κινέζικο; Όποιος έχει κάποια πρόταση δεκτή!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να μετακομισω λίγα χρόνια στη επαρχία να να εξοικειωθώ;

Δεν ειπα κατι τετοιο αλλα πιστευω χωρις να εχω εμπειρια οτι για νεο οδηγο η Αθηνα εχει εικυνδυνοτητα μεγαλη.

Δύσκολα είσαι μαν βάση μπατζετ , δυστυχώς τον παπί σημαίνει σκυλί καί οικονομία και γιαυτό τον λόγο έχει ανέβει στα ύψη η τιμή του την τελευταία πενταετία.

Το πρώτο σενάριο το καλό είμαι να πάρεις γιαπωνέζο (χοντα /γιαμαχα). Βάση μπατζετ απορρίπτεις ναυαρχίδα (ινοβα /κριπτον χ που είναι 125 κυβικά ) και πας στα υποδιεστερα μοντέλα wave /kripton που είναι εξίσου αξιόπιστα αλλά κατοσταρια(110κ).

Ακόμη όμως και δεκαετίας και σε καλή κατάσταση κάι με μέτρια χιλιόμετρα θα βγει πάνω από 800,ειδικά με τπτ έξτρα που θα χρειαστεί και τα κλασσικά ασφάλεια /μεταβίβαση κτλ. Ψάξε κυρίως απο γνωστό ότι ανεβαίνει car.gr είναι σαπίλα συνήθως από πακέτα ντελιβερι και υπερχρεωμένα.

Κινεζο θα βρεις στα λεφτά σου. Βέβαια είναι μέτριο ως μεγάλο το ρίσκο. Μηχανικά και αυτά αντέχουν επειδή ακριβώς είναι πάπια και αυτά, αλλά θα σου βγάζουν διαφορα θέματα ηλεκτρικά/πλαστικά τρίζουν /φρένα και γενικά ανταλλακτικά σε κακή ποιότητα κτλ. (βέβαια πολύ φθηνά)

Ψιλοκαλυτερο όνομα έχουν τ daytona /modenas /kymko. Κάποια δεν είναι ακριβώς Κίνα είναι Ινδονησία /Ταϊβάν κτλ αλλά συνήθως φοράνε λιφαν κινεζικές μηχανές.

Από την άλλη σκέψου ένα daytona καινουργιο θα σου βγει λίγο πάνω από 1000. Καλής ποιότητας κινεζια αλλα καινούριο με ότι αυτό συνεπάγεται. Θ το ξέρεις θα έχει εγγύηση.

Δεν ξέρω αν σε μπέρδεψα παραπάνω η σε βοήθησα αλλά πάνω κάτω έτσι είμαι η πιάτσα στα παπια

• Like 1

Kawasaki δεν ανέφερα άλλα είναι εξίσου εγγυηση απλά τα χοντα γιαμαχα είναι δημοφιλεστερα.

Για την αγγελία που έβαλες τι να σου πω αυτά τα βλέπεις από κοντά πως είναι πως ακούγεται (πάρε μαζί κάποιον που να νιώθει), για 2009 καβασακι είναι νορμάλ η τιμή απλά τα 58000 είναι πάρα πολλά(αν και αληθινά χιλιόμετρα πιθανότητες να ναι παραπάνω) . Ένα ακόμα μεγάλο μείον ότι είναι μάντρα /αντιπροσωπεια. Θα σε συμβούλευα να ψάξεις μόνο ιδιώτη πρώτο χέρι αν γίνεται . Οι τύποι κάνουν πολλές μαμουνιες με χιλιόμετρα κτλ.

• Like 1

https://www.car.gr/9537557-kawasaki-kaze-r-130 κάποια γνώμη γι αυτό;

60000 km....αυτό τα λέει όλα.

Δεν λέει καν σε τι κατάσταση ειναι, αν έχει βιβλίο σερβις, κάτι ρε παιδί μου.

Και για 850 ευρω? Οχι. Θα έκανα οικονομία όσο μπορούσα να μαζέψω κάτι ακομα και θα πήγαινα σε καινούργιο daytona ισως το 125αρι το sprinter που ειναι τιμιο μηχανάκι, του κουτιου, με δισκόφρενα μπρος πίσω και πάει στα 1350 τελική τιμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...