Πέτρος Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα. Εδώ και λίγο καιρό (δυο εβδομάδες, περίπου) παρατηρώ ότι κάθε λίγο και λιγάκι πετάγεται στιγμιαία (ανοίγει και κλείνει αστραπιαία, δεν προλαβαίνω να δω καν περιεχόμενο ή τίτλο) ένα "cmd" παράθυρο. Νομίζω πως μόνο σε browser το βλέπω (FFx64), αλλά η αλήθεια είναι πως δεν χρησιμοποιώ τον υπολογιστή για κάτι άλλο τελευταία (εκτός από media, αλλά σε full screen οπότε εκεί δεν βλέπω κάτι). Κάποια περίεργη συμπεριφορά στον υπολογιστή (κολλήματα, αργοπορία, Lag) δεν έχω παρατηρήσει, εκτός από κάποιες φορές που ανεβάζουν στροφές οι ανεμιστήρες cpu/κουτιού, χωρίς κάποιο εμφανές φορτίο (αλλά οκ, ζέστανε ο καιρός τελευταία). Σε task manager δεν βλέπω κάτι. Σάρωση με ΜΒΑΜ, Win Defender δεν δείχνει κάτι. Είμαι χωρίς av εδώ και 1+ μήνα (πριν, KTS2016/17). Win10x64, CU, Eng Pro, όλα αυθεντικά, με τελευταίες ενημερώσει πάντα. Ξέρουμε κάτι? Υπάρχει τρόπος να δω τί είναι τούτο?
GReaperEx Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Διάβασε εδώ για τρόπους να δεις τι είναι: https://www.quora.com/A-command-prompt-flashes-every-few-seconds-on-Windows-10-32-and-64-bit-what-should-I-do-to-fix-it 1
Πέτρος Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Διάβασε εδώ για τρόπους να δεις τι είναι: https://www.quora.com/A-command-prompt-flashes-every-few-seconds-on-Windows-10-32-and-64-bit-what-should-I-do-to-fix-it Ευχαριστώ, ξεκίνησα την παρακολούθηση.
Πέτρος Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Προς το παρόν τίποτα ύποπτο. Τα περισσότερα είναι κάποιες (πολύ) καθυστερημένες "εκκινήσεις" δευτεροτριτευόντων (office click to..., adobe update....) κλπ. Δεν καταλαβαίνω βέβαια γιατί εμφανίζονται/εξαφανίζονται έτσι, αλλά αφού δεν είναι "προβληματικά", ok.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα