Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και από το ετήσιο συνέδριο για developers της Apple δεν έχουμε δει και να παρουσιάζονται πολλά προϊόντα hardware τα τελευταία τέσσερα χρόνια, φέτος ενδέχεται να αλλάξουν τα πράγματα.

Σύμφωνα με πηγές του Bloomberg, η Apple σχεδιάζει να παρουσιάζει νέους φορητούς υπολογιστές MacBook Pro καθώς και νέο 12-inch MacBook. Οι φορητοί υπολογιστές MacBook Pro πρόκειται να αναβαθμιστούν με νέους 7ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core (Kaby Lake) με ελάχιστες ή καθόλου αλλαγές στην εξωτερική τους εμφάνιση και στην αισθητική. Το σύστημα των 12 ιντσών αναμένεται επίσης να εφοδιαστεί με ταχύτερα chips –ενδεχομένως με Y-Series Core i5 ή Core i7 επεξεργαστές- αλλά δεν πρόκειται να υπάρξουν αλλαγές στην εμφάνιση του.

Η Apple ωστόσο αναμένεται να δώσει βάρος σε έναν υπολογιστή, που ορισμένοι είχαν την εντύπωση ότι η εταιρεία με έδρα στο Cupertino είχε σκοπό να αποσύρει από την αγορά: το MacBook Air. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple εξετάζει το ενδεχόμενο να παρουσιάσει αναβαθμισμένες εκδόσεις του 13 ιντσών ιδιαίτερα κομψού φορητού υπολογιστή της, με U-Series Core i5 και Core i7 επεξεργαστές.

Η ανανέωση της γκάμας της θα αποτελέσει απάντηση στις φήμες που ήθελαν την Apple να έχει βάλει την ανάπτυξη των υπολογιστών Mac σε δεύτερη μοίρα. Αν και ενδεχομένως όσα θα δούμε στο συνέδριο WWDC δεν θα είναι κάτι περισσότερο από μία απλή αύξηση στην επεξεργαστική ισχύ, η κίνηση της Apple δείχνει την δέσμευση της στα συγκεκριμένα προϊόντα, αναγνωρίζοντας επίσης τα παράπονα των χρηστών ότι το MacBook 12-inch δεν καλύπτει τις σημερινές ανάγκες των χρηστών όπως τις κάλυπτε ο προκάτοχός του για παράδειγμα.

Link.png Site: Engadget

Δημοσ.

Καμία θύρα θα βάλει;

Ελπίζω το νέο air να δικαιολογεί τα λεφτά του, γτ το 13αρι pro είναι μονόδρομος τώρα για αυτό το μέγεθος.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Για μισό λεπτό, και εγώ που μόλις αγόρασα Macbook; Δεν με σκέφτεται η Apple καθόλου;

χαχαχαχα οχι

Δημοσ.

Για μισό λεπτό, και εγώ που μόλις αγόρασα Macbook; Δεν με σκέφτεται η Apple καθόλου;

με αυτή την λογική δεν θα έπρεπε να βγαίνει νέο μοντέλο πριν το διάστημα 1 χρόνου κατάργησης του προυγουμένου,επομένος αυτό που ζητάς εσύ είναι και παράλογο και ανέφικτο......

edit

επίσης ξέρεις ότι οι apple,sammy κλπ βγάζουν νέα μοντέλα σε laptop επομένως τι κάθεσια και κλαίγεσαι στα φόρουμ? γιατί δεν θα πουλάς πια μούρη γιατί θα υπάρχει καλύτερο Macbook γιατί αν το έπαιρνες για δουλειά δεν θα σε ένοιαζε αν έκανες την δουλειά σου,κανένας επαγγελματίας δεν σκάει για ψιλοδιαφορές μοντέλων είτε είναι υπολογιστές είτε κινητά επειδή δεν έχουν το top end,μόνο οι επιδειξιομανείς

• Like 7
Δημοσ.

Aυτο συμβαινει φιλε με ολα τα προιοντα τεχνολογιας. Η nvidia βγαζει καινουριες καρτες σχεδον καθε 6μηνο.

• Like 1
Δημοσ.

Σε συμποναμε εμεις φιλε μου... 

• Like 1
Δημοσ.

Στα Apple Προϊόντα δεν έχει και τόσο σημασία η αναβάθμιση καθώς δεν την καταλαβαίνεις και ιδιαίτερα. Όλα τα λεφτά είναι το software.

• Like 1
Δημοσ.

Στα Apple Προϊόντα δεν έχει και τόσο σημασία η αναβάθμιση καθώς δεν την καταλαβαίνεις και ιδιαίτερα. Όλα τα λεφτά είναι το software.

οι περισσότεροι που παίρνουν mac υπολογιστές/laptop τα παίρνουν για 2 λόγους, πρώτον γιατί είναι επαγγελματίες και τα χρησιμοποιούν για να κάνουν την δουλειά τους οπότε και δεν υπάρχει πρόβλημα με αναβαθμίσεις,και δεύτερον όσοι γουστάρουν το Osx και την "αίγλη" που έχει σε σχέση με τα windows οπότε αυτοί δεν έχουν θέμα ότι και να βγει μετά γιατί θα έχουν και θα χρησιμοποιούν αυτό που χρειάζονται/γουστάρουν απο την άλλη όσοι τα παίρνουν για μόστρα όμως έχουν θέμα όταν βγαίνει νέο μοντέλο και καλά τους κάνει και τους ξενερώνει η apple και ο κάθε κατασκευαστής.

Δημοσ.

Να βάλει το πληκτρολόγιο του Pro στο απλό Macbook!

A, και να μειώσει την τιμή στα 512GB.

Αν μάλιστα του βάλει και 16GB μνήμη...

γιατί 8GB έχω και στο 10ετίας σχεδόν Macbook και κάποιες φορές θα μπορούσα να αξιοποιήσω και περισσότερα.

Παίζει βέβαια απλά να του βάλει πιο γρήγορους επεξεργαστές. Αν μιλάμε για διαφορές τύπου 10% κλάιν. Απλά θα πάρω το τωρινό μοντέλο φτηνότερα.

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτάξτε..... το θέμα με τα νέα Macbook είναι να αναγνωρίσουν το μέγεθος της μακακίας που έχουν κάνει στους εξής τομείς:

1) Βάλτε ορέ 1 (μόνο μια) USB-3 θύρα. Και αν δε χωράει, βάλτε στη συσκευασία ένα μικροσκοπικο ανταπτοράκι USB-C 2 USB-3

2) Επαναφέρετε το magsafe, ήταν έτσι κι αλλιώς λεπτό, χωρά στο σασί

Και αν είναι και χουβαρντάδες, χωράει επίσης και SD card slot αν και δεν το νομίζω να παραδεχτούνε ότι κάνανε τόοοοοοοοοοσο μεγάλη γκάφα.

Ας γυρίσουνε αυτά τα 2... η μεταμέλεια θα εκτιμηθεί...

(κάτοχος macbook pro retina 13 mid' 14)

• Like 4
Δημοσ.

Τα mac εχουν χασει πλεον την αιγλη τους.Δυσχρηστα μηχανιματα για καποιον που τα χρειαχεται για δουλεια δυστυχως...εκτος αμα κουβαλαει και μια σακουλα adaptors.

Macbook pro 2015 best macboop for me

Δημοσ.

Κοιτάξτε..... το θέμα με τα νέα Macbook είναι να αναγνωρίσουν το μέγεθος της μακακίας που έχουν κάνει στους εξής τομείς:

1) Βάλτε ορέ 1 (μόνο μια) USB-3 θύρα. Και αν δε χωράει, βάλτε στη συσκευασία ένα μικροσκοπικο ανταπτοράκι USB-C 2 USB-3

2) Επαναφέρετε το magsafe, ήταν έτσι κι αλλιώς λεπτό, χωρά στο σασί

Και αν είναι και χουβαρντάδες, χωράει επίσης και SD card slot αν και δεν το νομίζω να παραδεχτούνε ότι κάνανε τόοοοοοοοοοσο μεγάλη γκάφα.

Ας γυρίσουνε αυτά τα 2... η μεταμέλεια θα εκτιμηθεί...

(κάτοχος macbook pro retina 13 mid' 14)

1) Δεν μπορώ να καταλάβω τον χαμό που έχει γίνει με τις θύρες. Xρησιμοποιώ μόνο 2 adapters, έναν για hdmi (που έχει πάνω και κλασική usb) και έναν για usb3 σκέτο. Τα έχω απλά στο σακίδιο μου και είναι πάντα μαζί μου και είναι ουσιαστικά προέκταση του καλωδίου. 

Ίσως δεν με ενοχλεί τόσο γιατί δεν χρησιμοποιώ άλλα πράγματα όπως sd card και τέτοια, αλλά νομίζω έχει γίνει μεγάλος ντόρος για το τίποτα.

2) Για το magsafe δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γιατί είναι το πρώτο macbook που αγοράζω αλλά η δυνατότητα να φορτίσω το λάπτοπ σε οποιαδήποτε από τις 4 θύρες με έχει βολέψει πολύ.

(κάτοχος macbook pro 15 late 16')

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...