vrethan Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Αγαπητοί παίκτες των ηλεκτρονικών υπολογιστών, θα ήθελα να μου δώσετε λίγα από τα φώτα σας σχετικά με τις γραμματοσειρές τις οποίες κατέβασα από το in.gr. Συγκεκριμένα, κατέβασα και τους τρεις τύπους των γραμματοσειρών (Hellas Arial, Hellas Times και Avant), τις αποσυμπίεσα και, στη συνέχεια, τις εισήγαγα μέσα στο φάκελο των γραμματοσειρών των Windows XP, μέσω του Πίνακα Ελέγχου. Η παραπάνω διαδικασία έγινε δίχως προβλήματα. Όμως όταν άνοιξα ένα έτοιμο αρχείο του Word και επιχείρησα να αλλάξω την παρούσα γραμματοσειρά (Tahoma) σε καθεμία από τις παραπάνω αναφερόμενες, το πρόγραμμα δεν τις άλλαξε στους συγκεκριμένους τύπους των γραμματοσειρών αλλά σε άλλους παρόμοιους. Δηλαδή αντί να μετατραπεί το κείμενο σε Hellas Arial γινόταν Arial ή Hellas Times γινόταν Times New Roman κ.ο.κ. Έτσι, δοκίμασα να αλλάξω τις ρυθμίσεις του Word (Εργαλεία-Επιλογές-tab Αποθήκευση: τσέκαρα την εντολή "ενσωμάτωση γραμματοσειρών true type") αλλά φευ!!! Το αποτέλεσμα παρέμεινε το ίδιο. Μπορεί κανένας από σας να μου γράψει τι μπορώ να κάνω για αυτό; :?: Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, Βίκτωρας
Stavropoulos Akis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Η εγκατασταση νέας γραμματοσειράς γίνεται μέσα από τον πίνακα ελέγχου-fonts-install new fonts. Το έκανες έτσι ή με copy-paste?
vrethan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Η εγκατασταση νέας γραμματοσειράς γίνεται μέσα από τον πίνακα ελέγχου-fonts-install new fonts. Το έκανες έτσι ή με copy-paste? Άν διαβάσεις προσεκτικά το μήνυμά μου θα καταλάβεις πως σίγουρα δεν έκανα copy-paste :!:
yannis27gr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Ki ego exo paromoio problhma me to office xp gr. Les na einai kanena bug tou programmatos?
vrethan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Ki ego exo paromoio problhma me to office xp gr. Les na einai kanena bug tou programmatos? Έτσι που μας έχει συνηθίσει η Microsoft, το ερώτημά σου είναι και η πιο λογική απάντηση :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.