Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και με μονο το 50% του παγκοσμιου πληθυσμου στο ιντερνετ!

σε μερικα χρονια θα φτασουμε πανω απο το 90%!!!!

θα μου πεις, ειναι ολοι με αndroid στο ιντερνετ?

λογικα οχι

Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητα καλό αυτό. Στα κινητά ιδιαίτερα, περισσότερο από τους υπολογιστές, είναι επιτακτική ανάγκη να βγει ένα λειτουργικό σύστημα που θα είναι free software.

Οι νέοι όροι χρήσεις των υπηρεσιών της Google χτυπάν καμπανάκι προβληματισμού για την ιδιωτικότητα των χρηστών.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητα καλό αυτό. Στα κινητά ιδιαίτερα, περισσότερο από τους υπολογιστές, είναι επιτακτική ανάγκη να βγει ένα λειτουργικό σύστημα που θα είναι free software.

Οι νέοι όροι χρήσεις των υπηρεσιών της Google χτυπάν καμπανάκι προβληματισμού για την ιδιωτικότητα των χρηστών.

Μπορείς να αγοράσεις μια συσκευή (με Android) και να εγκαταστήσεις κάποια ROM χωρίς τις υπηρεσίες της goog και χωρίς εφαρμογές κλειστού κώδικα.

Όσοι από εμάς κάνουν κάτι τέτοιο είναι ελάχιστοι, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ανάγκη για κάτι τέτοιο. Το android ως ΛΣ είναι free software.

Δημοσ.

2+ δισεκατομμύρια συσκευές παρακολούθησης

των πιο προσωπικών στιγμών της ιδιωτικότητας.

Δεν έφτανε το facebook, υπάρχει και το Android.

Το γιορτάζουμε και βγάζουμε λεφτά.

Το γιορτάζουν και μερικοί 'χρήστες'.

Ανατριχιαστικό!

Ρε παιδιά μπορεί να μου πεί κάποιος τι ακριβώς εννοεί ο αποπάνω? Δεν μπορώ να πιάσω τα βαθιά νοήματα του συλλογισμού του.

• Like 1
Δημοσ.

Υποθετω πως ο φιλος εννοει πολυ απλους χρηστες. Εχω παρει για τους γονεις μου απο ενα ZTE Blade L110 στα 50 Ευρω. Χρειάζονται μονο κλησεις και ωρα/ημερομηνια. Εχω απενεργοποιήσει οσα γινεται, και εχω κρατησει 1 page 2 icons (phone/contacts) και 1 widget (ωρα/καιρος).

Προφανως για εμας δεν ειναι αλλα ναι βρισκεις smartphone για συγκεκριμενο κοινο και με λιγοτερα απομ 70

Άρα δεν έκανες καλή αγορά. Άχρηστο το "smartphone".

Μπορείς να αγοράσεις μια συσκευή (με Android) και να εγκαταστήσεις κάποια ROM χωρίς τις υπηρεσίες της goog και χωρίς εφαρμογές κλειστού κώδικα.

Βέβαια όπως ο chromium (open source my ass) κάνει ping κτλ πίσω στον γοογλη..

Δημοσ.

Ανατριχιαστικό!

Ρε παιδιά μπορεί να μου πεί κάποιος τι ακριβώς εννοεί ο αποπάνω? Δεν μπορώ να πιάσω τα βαθιά νοήματα του συλλογισμού του.

Δεν πειράζει.

• Like 1
Δημοσ.

Ανατριχιαστικό!

Τύφλα να έχει η NSA.

Δείτε το πριν το κατεβάσουν!!!11

Δημοσ.

Για μενα τα πραγματα ειναι απλα, αν δεν εισαι power user καλυτερα να εχεις μήλο ή παραθύρια. Τα ανδροειδη καλώς ή κακώς αν δεν εισαι διατεθιμμενος να ασχοληθεις ειτε με ρουταρισματα ειτε βγαζοντας ο,τι αχρηστη εφαρμογη υπαρχει προεγκατεστημενη πανω παντα θα εχουν θεματα με μπαταρια και λαγκαρισματα. Απλα καποια με τοσο extreme hardware(+battery) που εχουν απλα κανουν τα παραπανω συμπτωματα λιγοτερο εμφανη, αλλα ειναι εκει και υπαρχουν. Οταν ομως θα τα ρυθμισεις, εχεις τεραστια περιθωρια κινησης και ελευθεριας που καλως ή κακως δε βρισκεις σε κανενα αλλο mobile λογισμικο.

• Like 1
Δημοσ.

Για μενα τα πραγματα ειναι απλα, αν δεν εισαι power user καλυτερα να εχεις μήλο ή παραθύρια. Τα ανδροειδη καλώς ή κακώς αν δεν εισαι διατεθιμμενος να ασχοληθεις ειτε με ρουταρισματα ειτε βγαζοντας ο,τι αχρηστη εφαρμογη υπαρχει προεγκατεστημενη πανω παντα θα εχουν θεματα με μπαταρια και λαγκαρισματα. Απλα καποια με τοσο extreme hardware(+battery) που εχουν απλα κανουν τα παραπανω συμπτωματα λιγοτερο εμφανη, αλλα ειναι εκει και υπαρχουν. Οταν ομως θα τα ρυθμισεις, εχεις τεραστια περιθωρια κινησης και ελευθεριας που καλως ή κακως δε βρισκεις σε κανενα αλλο mobile λογισμικο.

Αυτο ίσχυε το 2012.
  • Like 1
Δημοσ.

Εχω NEXUS 6 (μοτορολα). Δεν ασχολήθηκα ποτέ με rootαρίσματα, έχω πάντα τελευταία έκδοση λειτουργικού και δεν είχα ποτέ κανένα θέμα.

Δεν μπορώ να καταλάβω σε τι αναφέρεσαι.

Δημοσ.
Έλα πες την αλήθεια χρηματίζεσαι.. ούτε εγώ δεν τολμάω να πω τέτοιο πράγμα για το 4S της Apple που είναι πλέον σκουπίδι. Πήρες εσύ στα χέρια σου 50€ Android smartphone και ήταν χρήσιμο.

Το να ανοίγεις και να κλείνεις τα Stock Apps δεν είναι για εμένα κατόρθωμα, σκοπός είναι να μπορεί με φορτωμένες εφαρμογές και όλες τις υπηρεσίες ανοιχτές να αντεπεξέλθει, το μόνο κινητό που έπιασα στα χέρια μου και ήταν σε θέση να τα βγάλει πέρα σε χαμηλό κόστος ήταν το Xiaomi 4A που εκεί τους έβγαλα το καπέλο αλλά όχι και με 50€ που λες παραπάνω.

ρε μεγαλε.. με 70 ευρω προφανως και παιρνειε κινητο για συγκεκριμενες δουλειες.. ζαλιστρα
Δημοσ.

Όσοι από εμάς κάνουν κάτι τέτοιο είναι ελάχιστοι, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ανάγκη για κάτι τέτοιο. Το android ως ΛΣ είναι free software.

Ενδιαφέρον μήπως έχεις τίποτα λινκ εύκαιρα ?

Δημοσ.

Ένα ακόμα event της Google όπου ανακοίνωσε μια νέα έκδοση του android η οποία μέχρι το 2045 ίσως να φτάσει το 0,0008% της εγκατεστημένης βάσης. Who cares?... απ ότι φαίνεται ούτε η ίδια η Google πλέον.

Μερικοί ας βγούνε από τον μικρόκοσμο των forum γιατί το Android δεν είναι πλέον βασική προτεραιότητα για την Google κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στο keynote και ήδη είχαμε σημάδια από το event του 16. Η πρώτη ώρα αφορούσε AI,machine learning,Google Assistant & Google Photos.... η πιο συνήθης έκφραση της πρώτης ώρας του event (αφορούσε προϊόντα κ υπηρεσίες) ήταν available on iOS and Android....στην δεύτερη ώρα του event η Google μίλησε πρώτα για το Youtube και μετά για το Android όπου ο συνολικός χρόνος που αφιέρωσε για το Android στα smartphone, ΑΥΤΟ που οι φορουμάδες καυχιέστε ήταν ΜΟΛΙΣ 10 λεπτά. Περισσότερο ασχολείστε εσείς (και το XDA με τα καγκουροφλασαρίσματα) παρά η Google. To focus πλέον της Google μετά την αποτυχία του Android One είναι το Android Go και το πως θα διαθέσει τις υπηρεσίες της στις αναδυόμενες αγορές. 

Αυτή είναι η Google....ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ μέσα από τις υπηρεσίες που προσφέρει. Το android είναι ένα μέσο για να εξυπηρετεί τον σκοπό της (όπως ΕΙΝΑΙ οι χρήστες του iOS που αποδεδειγμένα της αποφέρουν περισσότερα έσοδα από τους τσαμπατζήδες του android) και ποτέ δεν θα είναι προτεραιότητα.

Screen_Shot_2017-05-19_at_09.50.02.png

Google Reveals Apple's iOS Market Share Is 65% to 230% Bigger Than We Thought

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...