Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως ανακοίνωσε η Google κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας του Google I/O, περισσότερες από 2 δισ. συσκευές, ενεργές σε μηνιαία βάση, χρησιμοποιούν το Android ως λειτουργικό σύστημα.

Στον αριθμό αυτό όπως διευκρινίζει η Google περιλαμβάνονται μόνο smartphones και tablets, αφήνοντας εκτός άλλες υλοποιήσεις του Android όπως στα έξυπνα ρολόγια και στο αυτοκίνητο με την αντίστοιχη έκδοση. Όπως είναι φυσικό, το Android έχει μεγάλο προβάδισμα στην κατηγορία των κινητών τηλεφώνων. Από τις 10 συσκευές που κυκλοφορούν, περίπου οι 9 “τρέχουν” το λειτουργικό της Google.

Μέσα σε τρία μόλις χρόνια, το Android διπλασίασε τη βάση χρηστών του, ενώ μόλις το 2015 η Google είχε ανακοινώσει πως οι χρήστες έφθαναν τότε τα 1,4 δισεκατομμύρια. Παρόλο που ακόμη και σήμερα το μεγαλύτερο μερίδιο αφορά τα smartphone, το λειτουργικό έχει αρχίσει να κερδίσει έδαφος και σε άλλες κατηγορίες gadget.

Όπως ανακοινώθηκε επίσης στο συνέδριο, 800 εκατομμύρια άτομα χρησιμοποιούν το Google Drive, ενώ οι χρήστες του Google Photos φθάνουν τα 500 εκατομμύρια.

Link.png Site: CNET

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βρε 2 δις τρέχουν Android, η ερώτηση είναι πόσες από αυτές είναι πραγματικά χρήσιμες δίχως θέματα και κολλήματα γιατί υπάρχουν και συσκευές ενεργές των 70€ που ούτε μήνυμα δεν είναι σε θέση να στείλουν δίχως να σου βγάλουν την ψυχή. Είναι σαν την Apple που έλεγε κάτι μεγέθη τεράστια τρέχουν iOS 9 και τι; Μέσα σε αυτά τα νούμερα ήταν και το 4S, Mini, 3rd Gen κλπ κλπ που ήταν στην ουσία άχρηστα μετά το Update. 

Δημοσ.

Το καλύτερο λειτουργικό για όλους. Κάνει τα πάντα και το βρίσκεις από 50 ευρώ μέχρι 1000 ανάλογα τις δυνατότητες του καθενός. Χαίρεσαι να το δουλεύεις. Μπράβο Google ευχόμαστε να φτάσεις και στα 3 δις.

• Like 1
Δημοσ.

Βρε 2 δις τρέχουν Android, η ερώτηση είναι πόσες από αυτές είναι πραγματικά χρήσιμες δίχως θέματα και κολλήματα γιατί υπάρχουν και συσκευές ενεργές των 70€ που ούτε μήνυμα δεν είναι σε θέση να στείλουν δίχως να σου βγάλουν την ψυχή. Είναι σαν την Apple που έλεγε κάτι μεγέθη τεράστια τρέχουν iOS 9 και τι; Μέσα σε αυτά τα νούμερα ήταν και το 4S, Mini, 3rd Gen κλπ κλπ που ήταν στην ουσία άχρηστα μετά το Update. 

800εκ ειναι σιγουρα χωρις προβληματα μιας που καταφερνουν να ανοιξουν το drive  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Να βγάλω βίντεο από κινητό των 70 ευρώ 5.5" και 2gb Ram να δεις τι μπορεί να κάνει?

• Like 7
Δημοσ.

Το καλύτερο λειτουργικό για όλους. Κάνει τα πάντα και το βρίσκεις από 50 ευρώ μέχρι 1000 ανάλογα τις δυνατότητες του καθενός. Χαίρεσαι να το δουλεύεις. Μπράβο Google ευχόμαστε να φτάσεις και στα 3 δις.

Έλα πες την αλήθεια χρηματίζεσαι.. ούτε εγώ δεν τολμάω να πω τέτοιο πράγμα για το 4S της Apple που είναι πλέον σκουπίδι. Πήρες εσύ στα χέρια σου 50€ Android smartphone και ήταν χρήσιμο.

Να βγάλω βίντεο από κινητό των 70 ευρώ 5.5" και 2gb Ram να δεις τι μπορεί να κάνει?

Το να ανοίγεις και να κλείνεις τα Stock Apps δεν είναι για εμένα κατόρθωμα, σκοπός είναι να μπορεί με φορτωμένες εφαρμογές και όλες τις υπηρεσίες ανοιχτές να αντεπεξέλθει, το μόνο κινητό που έπιασα στα χέρια μου και ήταν σε θέση να τα βγάλει πέρα σε χαμηλό κόστος ήταν το Xiaomi 4A που εκεί τους έβγαλα το καπέλο αλλά όχι και με 50€ που λες παραπάνω.

• Like 4
Δημοσ.

Λογικο. Τα λειτουργικα σημερα στα κινητα ειναι Android και IOS.

Windows mobile, Firefox os κλπ δεν τα βαζουμε καν στην εξισωση μιας και ειναι πολυ μικρο το ποσοστο των ανθρωπων που τα χρησιμοποιουν.

(Ισως καποτε τα Windows Mobile να μπορουσαν να μπουν διπλα στα αλλα δυο μεγαλα ονοματα αλλα πλεον ποια οχι.)

Οποτε αναμεσα στα δυο μεγαλα, το android υπερτερει ως προς τον μεσο χρηστη γιατι δεν θελει κινητο ενα χιλιαρικο για να εχει καποιος android. Ερχεται και με το κινητο των 50-100-200-500 ευρω οπου ειναι το budget του μεσου χρηστη

Δημοσ.

ναι καλά, και εγώ που έδωσα 700 ευρώ για το samsung galaxy edge με android τι κατάλαβα; τίποτα δεν δουλεύει, τα πιο πεταμένα λεφτά....

• Like 1
Δημοσ.

Έλα πες την αλήθεια χρηματίζεσαι.. ούτε εγώ δεν τολμάω να πω τέτοιο πράγμα για το 4S της Apple που είναι πλέον σκουπίδι. Πήρες εσύ στα χέρια σου 50€ Android smartphone και ήταν χρήσιμο.

Το να ανοίγεις και να κλείνεις τα Stock Apps δεν είναι για εμένα κατόρθωμα, σκοπός είναι να μπορεί με φορτωμένες εφαρμογές και όλες τις υπηρεσίες ανοιχτές να αντεπεξέλθει, το μόνο κινητό που έπιασα στα χέρια μου και ήταν σε θέση να τα βγάλει πέρα σε χαμηλό κόστος ήταν το Xiaomi 4A που εκεί τους έβγαλα το καπέλο αλλά όχι και με 50€ που λες παραπάνω.

Για 70 ευρώ μίλησα και συγκεκριμένα homtom HT7 pro. 1.5 τώρα είναι εξαιρετικο για τα χρήματα του σε όλα. Προφανώς δεν το δουλεύω εγω και στη δικιά μου χρήση που λιώνω το NOTE δεν θα αντεχε. Αλλά στα χρήματα του με κέρδισε και μετά χωρίς πλάκα δεν το περίμενα ούτε εγώ όταν το παρήγγειλα πέρσι.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Υποθετω πως ο φιλος εννοει πολυ απλους χρηστες. Εχω παρει για τους γονεις μου απο ενα ZTE Blade L110 στα 50 Ευρω. Χρειάζονται μονο κλησεις και ωρα/ημερομηνια. Εχω απενεργοποιήσει οσα γινεται, και εχω κρατησει 1 page 2 icons (phone/contacts) και 1 widget (ωρα/καιρος).

Προφανως για εμας δεν ειναι αλλα ναι βρισκεις smartphone για συγκεκριμενο κοινο και με λιγοτερα απομ 70

Δημοσ.

2+ δισεκατομμύρια συσκευές παρακολούθησης

των πιο προσωπικών στιγμών της ιδιωτικότητας.

Δεν έφτανε το facebook, υπάρχει και το Android.

Το γιορτάζουμε και βγάζουμε λεφτά.

Το γιορτάζουν και μερικοί 'χρήστες'.

Ανατριχιαστικό!

• Like 14

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...