dimips Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Η motorola πλέον υποστηρίζει με ένα update λειτουργικού αντι γία δυο όπως οι υπόλοιπες εταιρίες. Επίσης τα security patches που είναι μηνιαία εγώ στο moto x style πήρα του Δεκεμβρίου αυτό το μήνα. Οπότε μακριά της αν νοιάζεστε για το update. Αν νοιάζεσαι για τα updates και τα security patches η μόνη εταιρία που υποστηρίζει τα κινητά της σε βάθος πενταετίας με αυτά τα updates είναι η apple. Οπότε μπορείς ανά 4 χρόνια άνετα να αλλάζεις τη συσκευή αντι για 2. Αν δεν ενδιαφέρεσαι για τα updates και είσαι απλός χρήστης social media κλπ, τα φθηνά android είναι μια χαρά για να κάνεις τη δουλειά σου.
isay Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Άρα δηλαδή θεωρεί η εταιρεία οτι το νέο software είναι αρκετό για να με κάνει να πετάξω το παλιό μου κινητό και να πάρω καινούριο; Δεν ξέρω, μου φαίνεται πολύ στρεβλή αυτή η λογική. Υπάρχει κάποια εταιρεία που στηρίζει παλαιότερες συσκευές (άρα καταναλωτές/πελάτες της); Για εσένα μπορεί να μην είναι αρκετό αλλά αυτες οι εταιρίες βασιζόμενες σε στατιστικά μοντέλα ξέρουν οτι πολλές χιλιάδες αλλος κόσμος απλά θα πάει να πάρει νεα συσκευή. Αν τώρα εσύ το θεωρείς στρεβλό ή νομίζεις οτι το μάρκετινγ τέτοιων εταιρειών δεν παίζει τόσο βρώμικα παιχνίδια μαρκετινγκ ... εχεις στρεβλή εικόνα για το πως βγάζουν λεφτά οι μεγάλες επιχειρήσεις.
Abudi Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Για εσένα μπορεί να μην είναι αρκετό αλλά αυτες οι εταιρίες βασιζόμενες σε στατιστικά μοντέλα ξέρουν οτι πολλές χιλιάδες αλλος κόσμος απλά θα πάει να πάρει νεα συσκευή. Αν τώρα εσύ το θεωρείς στρεβλό ή νομίζεις οτι το μάρκετινγ τέτοιων εταιρειών δεν παίζει τόσο βρώμικα παιχνίδια μαρκετινγκ ... εχεις στρεβλή εικόνα για το πως βγάζουν λεφτά οι μεγάλες επιχειρήσεις. Και οι μεγάλες και οι μικρές με τον ίδιο τρόπο βγάζουν λεφτά. Αυτό που ονόμασα στρεβλό, αυτό που μου φαίνεται παράξενο είναι το να "πιάνει" αυτή η τακτική. Δηλαδή ο κόσμος να πηγαίνει σε καινούριο smartphone λόγω λογισμικού. Ειδικά δε όταν μιλάμε για skinned λογισμικό όπως το Touchwiz. Εν πάση περιπτώσει, ποιές εταιρίες (από Android μεριά) προσφέρουν την καλύτερη υποστήριξη με updates; Για παράδειγμα, ποιό είναι το παλαιότερο nexus με android 7;
saruman123 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Και οι μεγάλες και οι μικρές με τον ίδιο τρόπο βγάζουν λεφτά. Αυτό που ονόμασα στρεβλό, αυτό που μου φαίνεται παράξενο είναι το να "πιάνει" αυτή η τακτική. Δηλαδή ο κόσμος να πηγαίνει σε καινούριο smartphone λόγω λογισμικού. Ειδικά δε όταν μιλάμε για skinned λογισμικό όπως το Touchwiz. Εν πάση περιπτώσει, ποιές εταιρίες (από Android μεριά) προσφέρουν την καλύτερη υποστήριξη με updates; Για παράδειγμα, ποιό είναι το παλαιότερο nexus με android 7; http://www.insomnia.gr/topic/637729-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%B7-google-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%AD%CF%89%CF%82-%CE%B4%CF%8D%CE%BF-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD/?fromsearch=1
isay Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Και οι μεγάλες και οι μικρές με τον ίδιο τρόπο βγάζουν λεφτά. Αυτό που ονόμασα στρεβλό, αυτό που μου φαίνεται παράξενο είναι το να "πιάνει" αυτή η τακτική. Δηλαδή ο κόσμος να πηγαίνει σε καινούριο smartphone λόγω λογισμικού. Ειδικά δε όταν μιλάμε για skinned λογισμικό όπως το Touchwiz. Μια χαρά πιάνει. Ο μέσος καταναλωτής νομίζει οτι νεότερο ίσοδυναμεί καλύτερο και πιο γρήγορο. Αν ήξερε όμως να διαβάσει ή να ρωτήσει θα εκανε πιο σοφες επιλογές με βάση τις αναγκες του και με όφελος στην τσέπη του. Θες παραλληλο παράδειγμα; Υπήρχαν στην αγορα τα windows 7 και παίζανε καλα. Βγαίνουν τα 8 και πολύς κόσμος πέφτει με τα μουτρα να τα εγκαταστήσει ή να αγοράσει υπολογιστές με 8 (κι ας μη χρειαζονταν νεο υπολογιστή). Αποτελεσμα; Διαφορετικό gui, ασυμβατότητες με hardware και software, κλπ. Πέτυχαν οι hp,asus,lenovo,κλπ εκατομύρια πωλήσεις με κέρδη στην τσέπη τους; Ναι! Θες αλλο παραδειγμα; Πέρσι δεν βγήκε το S7; Ναι. Αν εξαιρέσεις το μοντέλο με τη μπαταρία μπόμπα, υπήρχε λόγος να πας φέτος σε S8; Για μενα προσωπικά κανενας, αλλά πάρα πολύς κόσμος αγόρασε το s8 (ακόμα και αυτοί που ειχαν κινητά μπόμπες). Τo marketing πατά στην άγνοια των χρηστών και τη συναισθηματική τους αδυναμία. Λοιπον επειδή μακρυνε το θέμα, χωρίς λογο. Αν θες να κρατήσεις το S6 με android 7 απο την ίδια την sammy ... δε γίνεται. Είτε το πουλάς και παιρνεις πιο συγχρονο ή ασχολείσαι με τον καταπληκτικό κοσμο των custom roms. 1
seithan Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μην καίγεστε για την αναβάθμιση σε νε έκδοση. Ναι,κάθε έκδοση περιέχει καλυτερευσεις στον τρόπο που αλληλεπιδραει με τον χρήστη, αλλά τι είχες -τι έχασες. Και στην 4.4,4 να γυριζες για παράδειγμα ,οι ουσιαστικές διαφορές ειναι πραγματικά λιγες.
Abudi Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Ποιά εταιρεία προσφέρει την πιο διαρκή υποστήριξη με αναβαθμίσεις λογισμικού; Και ποιό είναι το παλαιότερο Nexus με Android 7; Γνωρίζει κανείς;
dkmaster Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Το παλαιότερο Nexus με έκδοση 7.1.1 την οποία και πήρε αυτόν τον μήνα είναι το Nexus 6 με ημερομηνία κυκλοφορίας 2014 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα