dimitrisrg Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Καλησπερα παιδια εχω ενα λαπτοπ acer aspire 5742G και ενω το ανοιγω λειτουργει κανονικα μετα απο λιγο ξαφνικα ασπριζει η οθονη διχως εγω να μπορω να κανω κατι ! το ποντικι δν εμφανιζεται και τα κουμπια απο το πληκτρολογιο δν ανταποκρινονται ειναι σαν να μην δεχεται καποια εντολη οταν ασπριζει και για να λειτουργησει παλι και να ανοιξει το λαπτοπ πρεπει να σβησω απο το power off οπου μετα το ανοιγω και μετα απο λιγο παλι τα ιδια ασπριζει η οθονη !Οποιος ξερει και μπορει η βοηθεια του θα ηταν πολυτιμη! Ευχαριστω..!!
micos000 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Πήγαινε το σε τεχνικό γιατί κατά πάσα πιθανότητα έχει πρόβλημα η οθόνη του λάπτοπ ή ο inverter της οθόνης ή η κάρτα γραφικών ή, ή, ή...! Αν θέλεις, για να εξαλείψεις το θέμα του software κατέβασε ένα linux live π.χ. ubuntu ή linux lite και μετέφερε το σε usb με το rufus ή κάψε το iso σε dvd και μπούταρε σε live να δεις αν κι εκεί σου παρουσιάσει προβλήματα. Μπορείς κανονικά να μπεις στο ίντερνετ και να σερφάρεις από την live έκδοση.
Alex-V Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 90% καρτα γραφικων! Ολη αυτη η σειρα ειχε προβλημα με τις καρτες τους. Για να σιγουρευτεις ομως κανε οτι ειπε ο micos
micos000 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Εγώ πάλι δε θα έβαζα τόσο μεγάλο ποσοστό στην κάρτα γραφικών. Συνήθως όταν είναι πρόβλημα κάρτας πετάει τετραγωνάκια χρωματιστά στην οθόνη ή χρωματιστές γραμμές ή δεν ανοίγει μετά καθόλου το λάπτοπ. Εγώ θα δώσω το μεγαλύτερο ποσοστό στον inverter που ορίζει τον φωτισμό και μετά στο lcd panel.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα