xrace-dimarxos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 gia se olous xronia polla kai kalh xronia . tha ythela na rotiso gia ena skliro disko exoteriko 200gb 300gb vasika den xero mexri poso xorikotita yparxei an exei kanenas kanena skliro alla exoteriko kai tin gnomi sas fisika . eyxaristo
geokok Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Kοίτα όπως έχω ξαναπεί δεν συμφέρει να αγοράσεις έτοιμο σκληρό εξωτερικό δίσκο. Λέγωντας έτοιμο εννοώ σκληρό όπως της Iomega ή άλλης εταιρίας (αν και νομίζω ότι είναι λίγο αδύνατο αν θα βρεις τόσο μεγάλο εξωτερικό). Τέλοσπάντων καλό θα ήταν να αγοράσεις από ένα κατάστημα ένα εξωτερικό κουτί το οποίο συνδέεται με τον υπολογιστή μέσω θύρας USB 1., USB 2. Αυτή κοστίζει από ότι θυμάμαι μόνο 50Ε. Οπότε βάζεις τον σκληρό σου μέσα και είσαι οκ. Υπάρχουν μάλιστα και μερικές θήκες οι οποίες παίρνουν και cd-rom,dvd-rom,cd-rw (drives φυσικά).
Perris Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Επειδή πριν καμιά βδομάδα κοίταζα κάτι τιμές μέσα σε κατάστημα, ο μοναδικός εξωτερικός σκληρός δίσκος που βρήκα (usb2 και 1 υποστηρίζει) ήταν στα 200 ευρώ (Νομίζω ήταν της iomega..)
xrace-dimarxos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 kamia selida ama xerete apo skliro disko exoteriko dikia mas selida oxi xeni. eyxaristo
Dreamstorm Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 mporeis na koitakseis sto e-shop kai isos vreis auto pou theleis: http://www.e-shop.gr/Index1024.html
eliasole Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Όταν τον πάρεις Δήμαρχε έλα να στον γεμίσω
xrace-dimarxos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 trelokomio pantou paron eisai lollllllllllll
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.