TheAccountant Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Τότε η εταιρεία παραδέχτηκε ότι δεν ήταν σε θέση να αυτοματοποιήσει τη διαδικασία ανταλλαγής δεδομένων μεταξύ λογαριασμών του Facebook και του WhatsApp, κάτι που η Ε.Ε έλαβε υπόψη της προκειμένου να εγκρίνει την εξαγορά. Και τα ΖΩΑ την πιστεψαν... οτι στον κοσμο της τεχνολογιας, δεν μπορεις να ενοποιησεις 2 databases.... Δεν ξερω... προσωπικα θα κυνηγουσα και θα απελυα τους υπαλληλους που δεχτηκαν αυτο το πράγμα. 2
iPhoTe64 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Και τα ΖΩΑ την πιστεψαν... οτι στον κοσμο της τεχνολογιας, δεν μπορεις να ενοποιησεις 2 databases.... Δεν ξερω... προσωπικα θα κυνηγουσα και θα απελυα τους υπαλληλους που δεχτηκαν αυτο το πράγμα. Τι εννοείς ότι δεν μπορούσαν να ενοποιήσουν δυο databases? Εάν έχουν παρόμοια table structures και database schema ούτε τότε μπορείς δηλαδή?
TheAccountant Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Τι εννοείς ότι δεν μπορούσαν να ενοποιήσουν δυο databases? Εάν έχουν παρόμοια table structures και database schema ούτε τότε μπορείς δηλαδή? Μην το παιρνεις με την απολυτη εννοια του όρου. Το θεμα ειναι οτι φυσικά και γινεται να παντρέψεις και 2 και 3 και 100 υπηρεσιες μαζί. Μπορεις να φτιαξεις προγραμματα γέφυρες αμα υπάρχει μεγαλη ασυμβατοτητα. Το θεμα ειναι οτι ειναι τεχνικα εφικτοτατο. 1
skiabox Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Με την γραφειοκρατεία που υπάρχει στην Ευρώπη και με τη 15% εταιρική φορολογία που ετοιμάζει ο Trump δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο στην Ευρώπη. Μάθαμε τώρα ταράζουμε στους φόρους επιχειρήσεις για να συντηρούμε κράτη-τέρατα.
Razor333 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Με την γραφειοκρατεία που υπάρχει στην Ευρώπη και με τη 15% εταιρική φορολογία που ετοιμάζει ο Trump δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο στην Ευρώπη. Μάθαμε τώρα ταράζουμε στους φόρους επιχειρήσεις για να συντηρούμε κράτη-τέρατα. Μπερδεψες τα sites, αυτο ειναι το insomnia.gr, οχι το capital.gr 5
AlexKane Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Αυτό που λέει ο Accountant και οι δικοί μου γνωστοί ήταν κολλημένοι μονάχα με τις υπηρεσίες του FB και δεν ήθελαν να ξεκολλήσουν, εγώ δεν τις γουστάρω προσωπικά για τους ευνόητους λόγους, οπότε ανέκαθεν μετά την αγορά του Whatsapp από το FB έβαλα Telegram οι 27 από τους 30 φίλους, οικογένεια κλπ έβαλαν το Telegram οι άλλοι τρεις απλά έκοψαν την επικοινωνία, ήταν θέμα το να βάλουν 1 λεπτό μία εφαρμογή ή έστω να μπουν μέσω της Web ή Desktop έκδοσης; Επιλογές υπάρχουν όπως και δικαιολογίες, όποιος θέλει κάνει την μετάβαση τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ. Από τη στιγμή όμως που μας παραμυθιάζεις με την ιδιωτικότητά σου, με ποια λογική vα χρησιμοποιήσεις το Google Assistant; Επειδή σέβεσαι τα προσωπικά σου δεδομένα, ή επειδή βγήκε για iOS; E; που είναι το κακό δηλαδή και εμένα με ενδιαφέρει και θα την κατεβάσω την εφαρμογή.
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Με την γραφειοκρατεία που υπάρχει στην Ευρώπη και με τη 15% εταιρική φορολογία που ετοιμάζει ο Trump δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο στην Ευρώπη. Μάθαμε τώρα ταράζουμε στους φόρους επιχειρήσεις για να συντηρούμε κράτη-τέρατα. Τράβα στο Αμέρικα να δουλέψεις κι αν μείνεις άνεργος χωρίς ασφάλεια σφύρα μας απο δω να σου κάνουμε καμιά ιατρική διάγνωση από το insomnia και να σου στείλουμε και κανένα φάρμακο με courrier. Όσο και να χτυπιέστε ορισμένοι, φορολογία υπάρχει και θα υπάρχει για να διατηρηθεί το κοινωνικό κράτος. Που στην Ελλάδα μεν τα πάντα είναι μπάχαλο, αλλά στην Ευρώπη λειτουργεί κανονικότατα
Neg Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Από τη στιγμή όμως που μας παραμυθιάζεις με την ιδιωτικότητά σου, με ποια λογική vα χρησιμοποιήσεις το Google Assistant; Επειδή σέβεσαι τα προσωπικά σου δεδομένα, ή επειδή βγήκε για iOS; Κατέβασα την εφαρμογή για να την δοκιμάσω και να την συγκρίνω με την Siri όχι για να γίνει μόνιμα ο assistant μου. Εσυ δεν έχεις κατεβάσει ή γραφτεί κάπου μόνο για να το δοκιμάσεις ;
dark_projection Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 σταχτη στα ματια του κοσμου ,ταχαμου οτι ενδιαφερονται για τα δικαιωματα των πολιτων με τετοιο γελοιο ποσο ειναι σαν να του λενε κανε οτι θες εσυ ,παρανομησε κ εμεις θα σε ριχνουμε στα μαλακα
nageorg Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δεν έχεις άδικο φίλε μου αλλά δες το και από την άλλη. Ζώ στο εξωτερικό και θέλω να επικοινωνώ με φίλους και οικογένεια, τί μπορώ να κάνω??? Όλοι χρησιμοποιούν whatsup...Όλοι όμως. Από τους 44 ξένους γνωστούς που έχω στο κινητό μου επίσης ΟΛΟΙ (44/44) χρησιμοποιούν whatsup. Άρα ??? Στειλτους ενα μυνημα και στους 44 και δες αν το διαβασαν, οτι πας Viber να δεις οτι ολοι θα πανε Viber ,,,,, by the way i use Viber and Whatsup αλλα ημουν ετοιμος να κανω καταργηση οταν εμαθα οτι Facebook θα εκανε share data,, Το προστιμο ειναι ψιχουλα.
aris1986 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Καλο ειναι το ποσό. Τουλάχιστον να πάει στους πρόσφυγες για την καλύτερη διαβίωση τους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα