Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους..Έχω ένα mls android και θέλω να σβήσω τα δεδομένα με ασφάλεια κάτι σαν low level format που κάνουμε στους δίσκους..Υπάρχει κάποια δωρεάν εφαρμογή?

Δημοσ.

Εννοείς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων?

Δεν είμαι ειδήμων στο θέμα, αλλά απ' όσο έχω δει hard reset και factory reset (ή ελληνιστί επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων) χρησιμοποιούνται κάτα κόρον εννοώντας το ίδιο πράγμα (π.χ. σε αυτό το link για hard reset της mls σου δείχνει με ποιον τρόπο μπορείς να το κάνεις - είτε μέσω των ρυθμίσεων είτε με συνδυασμό πλήκτρων).

Για την ιστορία, έχω βρει το παρακάτω (πηγή). Γενικά νομίζω πως η μέθοδος που γίνεται μέσω των ρυθμίσεων του τηλεφώνου είναι η factory reset - επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, ενώ μέσω του συνδυασμού πλήκτρων θεωρητικά κάνεις hard reset.

ewiAb3E.png

Δημοσ.

Έχω βγάλει την κ.μνήμης..Αν κάνω hard reset ποια επιλογή να διαλέξω?Μετά θα ανοίξει κανονικά η θα πρέπει να έχω στην μνήμη του το λογισμικό?Δεν ξέρω και πολλά είμαι λίγο άσχετος!!

Δημοσ.

Έχω βγάλει την κ.μνήμης..Αν κάνω hard reset ποια επιλογή να διαλέξω?Μετά θα ανοίξει κανονικά η θα πρέπει να έχω στην μνήμη του το λογισμικό?Δεν ξέρω και πολλά είμαι λίγο άσχετος!!

Σίγουρα αν χρησιμοποιήσεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, που είναι και πιο απλό μιας και γίνεται μέσω του μενού των ρυθμίσεων, το κινητό σου θα είναι ουσιαστικά σαν να το έχεις μόλις αγοράσει (προφανώς μαζί με το λογισμικό του).

Δημοσ.

Αν ακολουθήσω τα βήματα εδώ τι θα γίνει?

hard reset  :-D 

Πάνω κάτω ίδιο πράγμα θα σου κάνει - θα προτιμούσα στη θέση σου να το κάνω μέσω του μενού. Σιγουρέψω ότι όντως είναι αυτά τα κουμπιά αν θες να το κάνεις έτσι (δηλαδή απλά googlare το μοντέλο σου και δίπλα "hard reset" .Αυτό είναι για το MLS IQTalk Crystal. Βέβαια, όλα τα MLS λογικά με τον ίδιο τρόπο γίνονται hard reset).

Δημοσ.

Πες μας ποιο μοντέλο είναι για να σου πουμε πως να κάνεις hard reset.

Θα διαγραφούν τα πάντα από το κινητό (όχι το λογισμικό) και θα είναι σαν να το πήρες όπως την αρχή.

Δημοσ.

Τι διαφορά έχει το hard reset με την διαγραφή δεδομένων μέσα από το menu?

Τίποτα ,απλός υπάρχουν 2 μεθόδους διαδικασία.
Δημοσ.

CoOliO, on 19 May 2017 - 12:03 AM, said:snapback.png

Τι διαφορά έχει το hard reset με την διαγραφή δεδομένων μέσα από το menu?

Τίποτα ,απλός υπάρχουν 2 μεθόδους διαδικασία.

Κάν' το όπως νομίζεις. Όλοι το έχουμε κάνει μια φορά πριν πουλήσουμε/χαρίσουμε κάποιο κινητό/τάμπλετ.  B) 

Αν δεις το παρακάτω video, δείχνει και τους δύο τρόπους (μάλιστα σε αυτό λέει και στα δύο factory reset) - όποιον και αν ακολουθήσεις θα βρεθείς με μία συσκευή που λογικά θα κολλάει λιγότερο.

https://www.youtube.com/watch?v=mYay3XjKndc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...