Psycho13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Skeftomai na tin agoraso...Pia einai i gnomi sas? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Πόσο την βρίσκεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rikos_69 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Ειναι πολυ καλη αλλα κοιταξε καλα τις τιμες γιατι διαφερουν απο εταιρια σε εταιρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Tin epsaxa se oli ton stournari kai den ipirxe pouthena...Tin ekana kratisi sto plaisio(to mono pou tin eixe kai stin kaliteri timi..).To plaisio tis vouliagmenis itan to mono katastima pou tin eixe...Timi 233 kai kati psila euro... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Μου φαίνονται λίγο πολλά για μία τέτοια κάρτα. Δεν ξέρω αν αξίζει να δώσεις τόσα. Με τα ίδια λεφτά βρίσκεις άνετα μία 9700Pro μεταχειρισμένη που είναι κλάση ανώτερη. Με 306 τελική έχει το e-shop την 9800Pro. Εγώ πήρα την 9700 της υπογραφής μου μεταχειρισμένη με 180 ευρώ. Τι να σου πω, όπως το δει ο καθένας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.