paragontikos Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Επιτελους κατι καλο, λες και τα κινητα με τα 2gb και πανω πανε γρηγορα.. Πιστευω θα αξιζει σε πολλες συσκευες γιατι γενικα το ανδροιδ ρουφαει πολυ μνημη Επισης φανταζομαι θα ναι πιο απλο στη λειτουργια του και αυτο βοηθαει αρχαριους χρηστες πχ πιο ηλικωμενους κτλ
georgepppo Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Από αποψεως οικονομικης αυτό δεν συμφερει. Πρεπει να αγοραζει ο κοσμος πιο καλα τηλ, με περισσοτερη ραμ κλπ. Γιατι όταν κανεις την δουλεια σου με 1 gb και ο άλλος εχει 6 και κανει το ιδιο δεν είναι λιγο ειρωνια? Όπως και να εχει καλοδεχουμενο το πιο φτηνό κινητό με 6gb ram είναι ένα huwai των 700 ευρώ και το πιο ακριβό 1gb ram android κάνει 200κάτι σήμερα και τήνει προς εξαφάνιση,φαντάσματα βλέπετε μερικοί ? με 1 gb δεν κάνεις την δουλειά σου,το κοπανας στον τοίχο απο το Lag,εκτός αν είναι wp η ios Επιτελους κατι καλο, λες και τα κινητα με τα 2gb και πανω πανε γρηγορα.. Πιστευω θα αξιζει σε πολλες συσκευες γιατι γενικα το ανδροιδ ρουφαει πολυ μνημη Επισης φανταζομαι θα ναι πιο απλο στη λειτουργια του και αυτο βοηθαει αρχαριους χρηστες πχ πιο ηλικωμενους κτλ o ηλικιομένος δεν ξέρει να να στείλει sms στα παλιά κιινητά θα πάρει και smartphone ? 1
dazed&confused Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Θα ήταν ακόμη καλύτερα να μπορείς να σβήνεις κάποιες προεγκατεστημένες εφαρμογές ώστε να ελευθερώνονται πόροι.
KnightRider Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 To γεγονός απλά να κοιτάνε να βγάζουν καινούργιο Android χωρίς να απαιτεί 1GB RAM το έχουνε σκεφτεί ??? 1
palawiaris Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Έχω ένα κινέζικο zte των 80 ευρώ με 1 gb ram και 5.1 και πραγματικά όχι δεν κάνει για τίποτα,αλλά θέλει κανα 2ωρο να κάνει αναβαθμίσεις τις εφαρμογές.Αναβάθμιση χαρτών δεν έχω ακόμα καταφέρει να το κάνω....Πιστεύω σε κάποια φάση θα πάει κατευθείαν στα σκουπίδια. Aπορώ πως τα πουλάνε και τα αγοράζει ο κόσμος αυτά τα μπρίκια.Και εγώ... 1
azer Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Έχω ένα κινέζικο zte των 80 ευρώ με 1 gb ram και 5.1 και πραγματικά όχι δεν κάνει για τίποτα,αλλά θέλει κανα 2ωρο να κάνει αναβαθμίσεις τις εφαρμογές.Αναβάθμιση χαρτών δεν έχω ακόμα καταφέρει να το κάνω....Πιστεύω σε κάποια φάση θα πάει κατευθείαν στα σκουπίδια. Aπορώ πως τα πουλάνε και τα αγοράζει ο κόσμος αυτά τα μπρίκια.Και εγώ... Πέρα από τη RAM μεγάλο ρόλο παίζει και η ταχύτητα της εσωτερικής flash μνήμης.. νόμιζα ότι πλέον τα κινέζικα σε αυτές τις τιμές είχαν βελτιωθεί. Ή μιλάμε για τιμή Ελλάδας??
Neg Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 To γεγονός απλά να κοιτάνε να βγάζουν καινούργιο Android χωρίς να απαιτεί 1GB RAM το έχουνε σκεφτεί ??? Ίσως το καταφέρουν στο μέλλον με το Φούξια. Μακάρι να φτιάξουν το Φούξια έτσι ώστε να κάνει καλή διαχείριση του Hardware δίχως να απαιτεί τρελά Specs.
aris1986 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Πάντως η Google θα πάει το φούξια. H Samsung στο Tizen. Λέτε στο android να μείνουν μόνο οι κινέζοι;
pth76 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Άντε με το καλό να την περάσω στο homtom ht7 μου να μπορώ να κατακεραυνωνω σε άρθρα για iphone samsung sony με μεγαλύτερη ταχύτητα κ ευκολία τους χρήστες για τις υπερεκτιμημένες αγορές τούς. Μη συγκρινεις την βουρτσα με το αλλο ... 1
Exoskeletor Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Και με 60 ευρώ περνεις κινητό με 2gb Ram 5.5 οθόνη HD. Για πιο λόγο χρειάζεται μια τέτοια έκδοση? Τι ψυχή έχουν 60 ευρώ και πρέπει να πας σε αυτό των 40 που έχει 1gb? ειναι για αλλες χωρες, αλλες τσεπες κτλ κτλ κτλ. Γενικα ειναι καλη κινηση αν και λιγο αργα
AggelosTz Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Ναι γιατί ως γνωστόν στα android το πρόβλημα είναι η ram όχι η ίδια η πλατφόρμα οι κακογραμμένες εφαρμογές και η χείριστη διαχείριση της ραμ! Και μετά γελάνε αυτοί με 1gb ραμ iphone που τα έχουν χρόνια χωρίς να σέρνονται σε κάθε νέο update οποιασδήποτε εφαρμογής. 1
Heybro Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 ειναι για αλλες χωρες, αλλες τσεπες κτλ κτλ κτλ. Γενικα ειναι καλη κινηση αν και λιγο αργα Κοίτα αν έχουν 10 20 ευρώ τα συγκεκριμένα κινητα ναι θα αξίζουν αν έχουν Android Light. Αλλά για παραπανω δεν βρίσκω κάποιο νόημα με τόσα καλά κινητά που υπάρχουν. Ναι γιατί ως γνωστόν στα android το πρόβλημα είναι η ram όχι η ίδια η πλατφόρμα οι κακογραμμένες εφαρμογές και η χείριστη διαχείριση της ραμ! Και μετά γελάνε αυτοί με 1gb ραμ iphone που τα έχουν χρόνια χωρίς να σέρνονται σε κάθε νέο update οποιασδήποτε εφαρμογής. Motorola G με 1gb Ram το έχει 3 χρόνια μια φίλη με ένα σωρό εφαρμογές πάει σαν την πρώτη μέρα. Ολη η ουσία είναι στο λογισμικό όχι στο Android καθεαυτό.
alexpap Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Μην παραμυθιάζεστε για τα ευρά γίνεται η light και όχι για άλλη χρήση. Θα σου λένε πάρε το τάδε μοντέλο με x ευρώ με light έκδοση ή την κανονική με x+κάτι (όχι λίγα). Όπως και στα windows θέλεις την education, την Home ή την pro Edition, και παίρνεις την τελευταία για να έχεις το κεφάλι σου ψιλοήσυχο γιατί με τις άλλες δεν δουλεύουν όλα των windows. Εγώ πάλι θα προτιμήσω την light γιατί έχει χαμηλές θερμίδες και μου φτιάχνει σιλουέτα. Ε ρε ... βλακείες που διαβάζω μεσημεριάτικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα