arisenal Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Καλημέρα, θα ήθελα τη γνώμη σας για αγορά κινητού έως 450 ευρώ καθώς είχα απωθημένο από καιρό το LG G5 όμως με όλα αυτά που βλέπω με την LG αποθαρρύνθηκα και πλέον δε ξέρω ποιo να διαλέξω με το S7 με την τιμή που έχει τώρα να φαντάζει ιδανική επιλογή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Για να βοηθήσω κι εκείνους που θα με βοηθήσουν με τη σειρά τους συμπλήρωσα και τη φόρμα: 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Youtube, Google Earth και κάνα παιχνίδι 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5.1"-5.2" άντε βαριά βαριά 5.3" 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Τίποτα ιδιαίτερο 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες: Ναι αλλά οχι και κάτι το τρομερό 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM: Όχι 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα: Επιθυμητή όχι απαραίτητη 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό: Όχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία: Ναι και αν είναι αποσπώμενη ακόμα καλύτερα. 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα: Κατά βάση από Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης): Προτιμώ τα επώνυμα αλλά δεν αποκλείω και σκρουτζ 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο: Καινούριο 15) Κι ένα μπόνους απο μένα να έχει κάτω απο 0,70-0,80 sar
Fulgore Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Καλημέρα, θα ήθελα τη γνώμη σας για αγορά κινητού έως 450 ευρώ καθώς είχα απωθημένο από καιρό το LG G5 όμως με όλα αυτά που βλέπω με την LG αποθαρρύνθηκα και πλέον δε ξέρω ποιo να διαλέξω με το S7 με την τιμή που έχει τώρα να φαντάζει ιδανική επιλογή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Για να βοηθήσω κι εκείνους που θα με βοηθήσουν με τη σειρά τους συμπλήρωσα και τη φόρμα: 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Youtube, Google Earth και κάνα παιχνίδι 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5.1"-5.2" άντε βαριά βαριά 5.3" 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Τίποτα ιδιαίτερο 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες: Ναι αλλά οχι και κάτι το τρομερό 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM: Όχι 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα: Επιθυμητή όχι απαραίτητη 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό: Όχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία: Ναι και αν είναι αποσπώμενη ακόμα καλύτερα. 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα: Κατά βάση από Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης): Προτιμώ τα επώνυμα αλλά δεν αποκλείω και σκρουτζ 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο: Καινούριο 15) Κι ένα μπόνους απο μένα να έχει κάτω απο 0,70-0,80 sar Με βαση το sar που αναφερεις ριχνεις σιγουρα ακυρο στα huawei κινητα και τα motorola. Στα υπολοιπα τωρα μεχρι 5.2ιντσες οι επιλογες σου ειναι galaxy s7(το απο που θα το κρινεις εσυ),htc 10(νομιζω οτι sar πρεπει να εχει κατω απο 1 οπως αρκετα απο τα κινητα της htc). Oneplus3t πχ δεν σου προτεινω μιας και ειναι 5.5ιντσες και αγοραζεται μονο απο το επισημο site της εταιρειας. To LG G5 ειναι επισης το μονο κινητο που εχει αφαιρουμενη μπαταρια αλλα οπως ειπες εσυ παραπανω δεν πολυ εμπιστευεσαι LG αρα γιαυτο δεν το ανεφερα.
suffocater Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Eυκολάκι s7 ,ειδικά τώρα που επεσε/πεφτει και η τιμή του.
hitman 21 original Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Το S7 δεν ηταν αυτο που ανατιναζοταν απο μπαταρια?
enigma84 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Το S7 δεν ηταν αυτο που ανατιναζοταν απο μπαταρια? Note 7 2
arisenal Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Γεια σας και πάλι και ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Από τη μία χαίρομαι που η άποψη μου συγκλίνει με τη δική σας, από την άλλη είναι κρίμα που το htc 10 δεν έχω την ευκαιρία να το δω από κοντά έτσι ώστε η επιλογή μου να είναι πιο απτή και πρακτική. Να βιαστώ ν αποφασίσω? Γιατί στο πλαίσιο μου είπαν ότι είναι θέμα ημερών να ξανανέβει το s7.
arisenal Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Όχι απλώς επειδή τα γνωστά καταστήματα το έχουν σε κοινή τιμή, φοβάμαι μην υπάρξει μια συνολικά ανοδική τάση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα