Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ζητησα σημερα απο την Wind να μου αλλαξει την γραμμη σε fast path. μου ειπανε σε μερικες ωρες θα ειναι ετοιμη.

υπαρχει τροπος να ελεγξω αν η γραμμη εγινε fast path? δυστυχως το draytek router μου δεν δινει αυτη την πληροφορια μεσα απο το μενου του. 

θα τους παρω βεβαια αυριο τηλεφωνο να κανω επιβεβαιωση, αλλα θελω να το τσεκαρω και απο το σπιτι μου. πως μπορω να το κανω;

Δημοσ.

ζητησα σημερα απο την Wind να μου αλλαξει την γραμμη σε fast path. μου ειπανε σε μερικες ωρες θα ειναι ετοιμη.

υπαρχει τροπος να ελεγξω αν η γραμμη εγινε fast path? δυστυχως το draytek router μου δεν δινει αυτη την πληροφορια μεσα απο το μενου του. 

θα τους παρω βεβαια αυριο τηλεφωνο να κανω επιβεβαιωση, αλλα θελω να το τσεκαρω και απο το σπιτι μου. πως μπορω να το κανω;

ανοιγεις το cmd απο τα windows και κανεις ping στην wind.gr αν ειναι 10ms τοτε εχεις

edit:Βασικα στην wind.gr μου βγαζει time out. Εγω που εχω forthnet κανω στην forthnet και ετσι καταλαβαινω αν εχω η οχι. Επισης στο google.com εχω 20ms.

Δημοσ.

Κάνε ένα tracert σε κάποια ιστοσελίδα (οποια θες δεν έχει διαφορά) και αν δεις στο 2ο hop ping μεταξύ 5-8 Ms τότε είσαι σε fastpath.

Ενδεικτική εντολή: tracert www.google.com

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...