Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Εργαζομαι σε μια καφετερεια και υπαρχει προβλημα με το wifi συνεχως. Οταν υπαρχει κοσμος στο καταστημα ορισμενοι ειναι συνδεμενοι και αλλοι ενω δειχνει οτι εχουν συνδεθει στο ρουτερ δεν ειναι συνδεμενοι στο διαδικτυο. Σαν να υπερφορτωνεται και να μην μπορει να δωσει αλλες ip? Το ρουτερ ειναι το speedport entry 2i. Η αλλαγη του ρουτερ σε καποιο καλυτερο θα εσωνε την κατασταση? Αν ναι μπορειτε να προτεινετε καποιο? Αυτο συμβαινει και με περιπου 20 ατομα συνδεμενα, μπορει και λιγοτερα. Θα μπορουσε να διορθωθει το θεμα με αλλαγη ρυθμισεων? Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!

Δημοσ.

Εννοείται ότι πρέπει να αλλάξεις ρουτερ μην περιμένεις από αυτήν την κοροϊδία να κάνεις δουλειά ούτε για το σπίτι δεν το θέλω αυτό.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο το έδινε ο οτε νομίζω απ ότι μου είχαν πει. Πάρτε κανα δυνατούλικο να κάνετε την δουλειά σας.. Μην περιμένεις από ρουτεράκι της πλάκας να αντέξει τόσα πολλά κινητά κτλ :P

• Like 1
Δημοσ.

Το συγκεκριμένο το έδινε ο οτε νομίζω απ ότι μου είχαν πει. Πάρτε κανα δυνατούλικο να κάνετε την δουλειά σας.. Μην περιμένεις από ρουτεράκι της πλάκας να αντέξει τόσα πολλά κινητά κτλ :P

ναι το δινει ο ΟΤΕ αυτό! Είναι τα καινούρια ρουτερ που δίνουν
Δημοσ.

Ναι ειναι του οτε! Ελεγα μηπως με καμια ρυθμιση μπορει να βελτιωθει η κατασταση. Τι ρουτερ θα προτεινατε? Επισης το καταστημα εχει adsl. Αυριο μεθαυριο ομως μπορει να γινει μεταβαση σε vdsl. Υπαρχει ρουτερ που να καλυπτει και τα δυο ωστε να μην χρειαζεται μετα ξανα αγορα νεου ρουτερ ?

Δημοσ.

Ρυθμισε το dhcp lease να ανανεωνεται ανα 10 λεπτα σε πρωτη φαση και δες αν βοηθαει αυτο. Αν σου εχει dhcp clients βαλε ενα μεγαλο νουμερο. Κανε restart μετα τις αλλαγες.

Αν αυτο δε βοηθησει παρτε αλλο μετα.

Δημοσ.

Το απογευμα που θα βρισκομαι στο καταστημα θα κοιταξω. Αλλα η αληθεια ειναι πως θα χρειαστω λιγη παραπανω βοηθεια βλεποντας τις ρυθμισεις απο το pdf του ρουτερ.

post-273346-0-09657800-1495113380_thumb.png

post-273346-0-14006200-1495113407_thumb.png

Δημοσ.

το custom lease time βαλτο 600 (δευτερολεπτα).  δες και αν καπου αλλου εχει dhcp clients και βαλτο max.

Δημοσ.

Μπηκα στις ρυθμισεις και η αληθεια ειναι πως η λιστα με τους clients ηταν σιγουρα 150 αυομα με remaining lease time 500hrs. Πλεον που το εκανα 10 λεπτα η λιστα καθαρισε. Ελπιζω να στρωσει!

• Like 1
Δημοσ.

Ελπιζω να εκανες ρεσταρτ να σου σβησει τα παλια leases....... εκτος και αν σβηστηκαν με το που αλλαξες το time.  Δε ξερω τι παιζει με το καθε μηχανακι.

Δημοσ.

Ναι φιλαρακι μου εκανα ρεσταρτ και σβηστηκαν ολα τα παλια. Μεχρι τωρα κανενα θεμα. Αν αντιμετωπισω παλι προβλημα θα ποσταρω. Σε ευχαριστω και παλι!

• Like 1
Δημοσ.

λογικα θα εχεις παλι προβλημα δεν μπρεο να σηκώσει τοσους clients. Ποσους χρήστες εξυπηρετεί ταυτοχρονα;

Δημοσ.

Καθε SSID στο wlan μεχρι 32

απ οσο βλεπω. Δεν υπαρχει θεμα παντως μεχρι στιγμης απ οτι ρωτησα πελατες. Και αν παλι συνδεθουν τοσα ατομα ανοιγω ενα 2ο SSID και 3ο και ας παιξουν μπαλα!

Δημοσ.

Οι 32 χρήστες σε κάθε SSID είναι μέγιστο θεωρητικό.

Στην πραγματικότητα πάνω από 20 συνολικά σε όλα μαζί αρχίζουν τα προβλήματα, καθώς οι συσκευές των παρόχων και των απλών που κυκλοφορούν στο εμπόριο παθαίνουν ίλιγγο.

• Like 1
Δημοσ.

δεν εχει να κανει ποσα ssids παιζουν και αν μοιραζεται, θα μετράς ποσοι χρήστες πεφτουν  πάνω στο ΑΡ. Το πολύ 20 το καθε ΑΡ και λεμε ήδη πολλά για αυτα που δίνουν οι ISP

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...