Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!! Πρόσφατα αγορασα αυτό το κινητό QCong metal 32gb . Το κινητό για τα λεφτά του 93 € πήγαινε σφαίρα όλα πολύ καλά έως ότου κάποια στιγμή το σήμα κάτι έπαθε και σε μερικά σημεία εκεί που είχα φουλ σήμα δεν διαβάζει καν την σιμ. Κοίταξα μήπως φταίει η σιμ αλλά δεν εφταιγε. Το κινητό μου είχε πέσει 4-5 φορές κάτω δν ξέρω ίσως φταίει αυτό. Ξέρετε τι μπορεί να είναι και πως διορθώνεται ?

Δημοσ.

Μου αρέσει ότι ίσως να φταίει που έπεσε κάτω 4-5 φορές. Προφανώς και του άλλαξες τα λάδια του κακομοιρου. Θα πρέπει να το πας σε κάποιο service να τσεκάρουν και να πράξουν ανάλογα.

Δημοσ.

Μου αρέσει ότι ίσως να φταίει που έπεσε κάτω 4-5 φορές. Προφανώς και του άλλαξες τα λάδια του κακομοιρου. Θα πρέπει να το πας σε κάποιο service να τσεκάρουν και να πράξουν ανάλογα.

Δεν γίνεται να δω κάπως εγώ τι έχει και να το φτιάξω μόνος μ ? Όπου είναι ανοιχτές περιοχές μια χαρά δουλεύει

Δημοσ.

markus αν το μηχανάκι σου το ρίξεις 4-5 φορές και μετά σου σβήνει ή δε στρίβει καλά, δε θα σκεφτείς οτι κάτι έγινε με τις πτώσεις;

Εγω θα ξεκινούσα με μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, μηπως ειναι απλά θέμα software.

Αν δε φτιάξει και δεν εχει σημαδια απο τα χτυπήματα θα το εστελνα πίσω στην Κίνα για ελεγχο και επισκευή και εννοείται δε λες τιποτα για τις πτώσεις.

Αν τωρα εχει χτυπήματα μην το στειλεις καθολου και βρες κάποιον να στο ανοιξει (μονος σου δεν μπορείς) να κοιτάξει μήπως κάποια συνδεση εχει κουνηθεί και δεν κάνει καλή επαφή. 

Κάτι αλλο δεν μπορείς να κάνεις.

Μπορείς βεβαια να δώσεις πάλι 100 ευρω και να παρεις αλλο και αυτό να σου γίνει μάθημα οτι τα ηλεκτρονικά δεν ειναι για σουπες.

Δημοσ.

To συγκεκριμένο κινητό, αν πας να το ανοίξεις μόνος σου θα το αποτελειώσεις. 99% θα κόψεις καλωδιοταινία. Πήγαινέ το σε κάποιο μαγαζί να το τσεκάρει, να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Δημοσ.

To συγκεκριμένο κινητό, αν πας να το ανοίξεις μόνος σου θα το αποτελειώσεις. 99% θα κόψεις καλωδιοταινία. Πήγαινέ το σε κάποιο μαγαζί να το τσεκάρει, να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Την είχα πάθει μία φορά έτσι δεν το ξαναθελω χΔ σκέφτομαι να το πάω σε κάποιο κατάστημα vodafone που θα το στείλουν σε επισκευή εκτός αν έχετε να μου προτείνεται κάποιο καλο κατάστημα στα Χάνια ή γενικά κρητη

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν κάποιο κατάστημα Vodafone θα σε εξυπηρετήσει. Επίσης δεν ξέρω και κάποιον στα Χανιά, αν ήταν Αθήνα θα σου έλεγα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν κάποιο κατάστημα Vodafone θα σε εξυπηρετήσει. Επίσης δεν ξέρω και κάποιον στα Χανιά, αν ήταν Αθήνα θα σου έλεγα.

Οκ

Ευχαριστώ πάντως !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...