bebiboy Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Ρε apple τί ασχήμια; Μια χαρά είναι και το matte black μου, ένα χρόνο ακόμη θα τον βγάλει χαλαρά...
koumos Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 iPhone: Το πρώτο iPhone. iPhone 3G: 3G, GPS, Location services. iPhone 3GS: Πιο γρήγορο. iPhone 4: FaceTime, Retina. iPhone 4S: Πιο γρήγορο. iPhone 5: 4άρα οθόνη. iPhone 5S Touch ID. iPhone 6: 4.7/5.5 οθόνη, NFC. iPhone 6S: 3D Touch. iPhone 7: Dual camera, audio jack removed. iPhone 7s: Πιο γρήγορο; iPhone 8: Ασύρματη φόρτηση; iPhone 8s: Πιο γρήγορο; iPhone 9: Ελληνικό Siri; iPhone 9s: Πιο γρήγορο; iPhone 10: Bezeless; iPhone 10s: Πιο γρήγορο; iPhone 11: Αεροπλάνο; Αυτές τις "αρκετές" διαφορές; Προφανώς εννοεί διαφορές σχεδιαστικές... Να διαφέρει ουσιαστικά το καινούργιο τηλέφωνο από τα παλαιότερα... 1
D.Luffy Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Προφανώς εννοεί διαφορές σχεδιαστικές... Να διαφέρει ουσιαστικά το καινούργιο τηλέφωνο από τα παλαιότερα... Η πλάκα είναι ότι δεν το εννοεί απλώς. Το γράφει ξεκάθαρα: Το θέμα είναι μέχρι το 6 τα «ολόκληρα» μοντέλα (όχι τα s εννοώ) κάθε χρόνο είχαν αρκετές διαφορές σχεδιαστικά, ήξερες ότι είναι άλλο μοντέλο δηλαδή! Από το 6 και μετά νομίζω μοιάζουν υπερβολικά όλες οι εκδόσεις! 4
Kostas1993 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 παλι το ιδιο..σιγα τις διαφορές που θα εχειι..μαλλον το κοβω να αλλαζω σε galaxy μετα απο 6 χρονια iphone
nickmortonzikos4 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 iPhone: Το πρώτο iPhone. iPhone 3G: 3G, GPS, Location services. iPhone 3GS: Πιο γρήγορο. + καλύτερη κάμερα iPhone 4: FaceTime, Retina + πιο λεπτό + καλύτερη κάμερα (πλέον έχει και μπροστινή κάμερα και φλάς πίσω) iPhone 4S: Πιο γρήγορο. + Siri + καλύτερη κάμερα iPhone 5: 4άρα οθόνη. iPhone 5S Touch ID. + πιο γρήγορο iPhone 6: 4.7/5.5 οθόνη, NFC. iPhone 6S: 3D Touch. + (μακράν) καλύτερη κάμερα + (μακράν) πιο γρήγορο iPhone 7: Dual camera, audio jack removed. iPhone 7s: Πιο γρήγορο; iPhone 8: Ασύρματη φόρτιση* + touch ID on screen; iPhone 8s: Πιο γρήγορο + airpods στο κουτί; iPhone 9: Ελληνικό Siri; iPhone 9s: Πιο γρήγορο; iPhone 10: Bezeless; iPhone 10s: Πιο γρήγορο; iPhone 11: μια ματιά σου μόνο φτάνει Αεροπλάνο να με κάνει; Αυτές τις "αρκετές" διαφορές; fixed* 3
zio10 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 iPhone: Το πρώτο iPhone. iPhone 3G: 3G, GPS, Location services. iPhone 3GS: Πιο γρήγορο. iPhone 4: FaceTime, Retina. iPhone 4S: Πιο γρήγορο. iPhone 5: 4άρα οθόνη. iPhone 5S Touch ID. iPhone 6: 4.7/5.5 οθόνη, NFC. iPhone 6S: 3D Touch. iPhone 7: Dual camera, audio jack removed. iPhone 7s: Πιο γρήγορο; iPhone 8: Ασύρματη φόρτηση; iPhone 8s: Πιο γρήγορο; iPhone 9: Ελληνικό Siri; iPhone 9s: Πιο γρήγορο; iPhone 10: Bezeless; iPhone 10s: Πιο γρήγορο; iPhone 11: Αεροπλάνο; Αυτές τις "αρκετές" διαφορές; Με κάλυψαν τα παιδιά πιο πάνω, σχεδιαστικά εννοούσα. Δηλαδή κι από μακριά να δεις τα 2g, 3g, 4, 5, 6 καταλαβαίνεις αμέσως ποιο είναι ποιο, από εκεί και μετά πρέπει να πλησιάσεις να δεις από πιο κοντά!
nickmortonzikos4 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Με κάλυψαν τα παιδιά πιο πάνω, σχεδιαστικά εννοούσα. Δηλαδή κι από μακριά να δεις τα 2g, 3g, 4, 5, 6 καταλαβαίνεις αμέσως ποιο είναι ποιο, από εκεί και μετά πρέπει να πλησιάσεις να δεις από πιο κοντά! Ή να τα γυρίσεις από την άλλη πλέον, μιας και οι διαφορές σχεδιαστικά είναι πλέον του...κώλου 1
ianpan24 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει.. Ηρθε η ωρα να αντιγραψει η apple την ZTE? Η προσοψη ειναι zte nubia με γαλαζιο κυκλο αντι για κοκκινο.Ελπιζω να μην ειναι αυτο το apple 8.. Περιμενα απο αποψη design κατι διαφορετικο. Το τελευταιο ομορφο μηλοφωνο ηταν το iphone 5 και παει πολυς καιρος απο τοτε.
nickmortonzikos4 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Παρασύρθηκα Η καλύτερη κάμερα και ο ταχύτερος επεξεργαστής δεν οφείλονται σε καινοτομία αλλά σε τεχνολογική πρόοδο και ισχύει για όλες τις εταιρίες (Samsung, Συμφωνώ απόλυτα. Καμία καινούργια ανάγκη δεν δημιουργήθηκε εκεί. Για το Siri έχεις δίκιο, το ξέχασα αυτό το άχρηστο πράμα. Άχρηστο για τους τσοπάνηδες (με την καλή έννοια) της Ελλάδας που δεν μιλάνε γρι αγγλικά ή φοβούνται ότι αν μιλήσουν μπροστά σε άλλους θα τους κοροϊδέυουν οι φίλοι τους (6 χρόνων). Για μένα που googlάρω, βάζω ξυπνητήρι, τραβάω φωτογραφίες και στέλνω mail και μηνύματα χωρίς καν να ακουμπήσω το κινητό μου, (ειδικά όταν τρως, είναι ό,τι καλύτερο) δεν είναι άχρηστο. Επίσης για όλο τον κόσμο (και ειδικά τα αμερικανάκια) που το Siri υπάρχει και στην γλώσσα του, πάλι δεν είναι άχρηστο. Και επίσης υπάρχει και μια τρίτη κατηγορία. Αυτοί που δεν το χρησιμοποιούν, και ΔΕΝ το λένε άχρηστο. ΝΑΙ! Φήμες λένε ότι υπάρχει κόσμος που δεν χρειάζεται ο ίδιος μια λειτουργία/συσκευή, αλλά δεν την βγάζει κατ' ευθείαν άχρηστη! (π.χ. dual camera στα κινητά) Φλας και μπροστινή κάμερα είχε το N95 το 2006. Και το Citroen zx μου είχε fuel injection system από το 1995, αλλά μάντεψε πόσο χειρότερα τα πήγαινε σε σχέση με το "insert any other 1.4 petrol car" που αγόρασα μετά από 5 χρόνια. Ξέρεις πού το πάω ε? Edit: άσε που ούτως ή άλλως η λίστα ξεκίνησε για να υποδείξει την διαφορά στα specs από iPhone σε iPhone και όχι από iPhone σε σχέση με άλλα κινητά του ανταγωνισμού
markos9 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Συμφωνώ απόλυτα. Καμία καινούργια ανάγκη δεν δημιουργήθηκε εκεί. Άχρηστο για τους τσοπάνηδες (με την καλή έννοια) της Ελλάδας που δεν μιλάνε γρι αγγλικά ή φοβούνται ότι αν μιλήσουν μπροστά σε άλλους θα τους κοροϊδέυουν οι φίλοι τους (6 χρόνων). Για μένα που googlάρω, βάζω ξυπνητήρι, τραβάω φωτογραφίες και στέλνω mail και μηνύματα χωρίς καν να ακουμπήσω το κινητό μου, (ειδικά όταν τρως, είναι ό,τι καλύτερο) δεν είναι άχρηστο. Επίσης για όλο τον κόσμο (και ειδικά τα αμερικανάκια) που το Siri υπάρχει και στην γλώσσα του, πάλι δεν είναι άχρηστο. Και επίσης υπάρχει και μια τρίτη κατηγορία. Αυτοί που δεν το χρησιμοποιούν, και ΔΕΝ το λένε άχρηστο. ΝΑΙ! Φήμες λένε ότι υπάρχει κόσμος που δεν χρειάζεται ο ίδιος μια λειτουργία/συσκευή, αλλά δεν την βγάζει κατ' ευθείαν άχρηστη! (π.χ. dual camera στα κινητά) Και το Citroen zx μου είχε fuel injection system από το 1995, αλλά μάντεψε πόσο χειρότερα τα πήγαινε σε σχέση με το "insert any other 1.4 petrol car" που αγόρασα μετά από 5 χρόνια. Ξέρεις πού το πάω ε? Edit: άσε που ούτως ή άλλως η λίστα ξεκίνησε για να υποδείξει την διαφορά στα specs από iPhone σε iPhone και όχι από iPhone σε σχέση με άλλα κινητά του ανταγωνισμού Και δεν μου λες ρε φίλε, πως σε καταλαβαίνει με γεμάτο το στόμα; P.s. Η δίκη μου δεν καταλαβαίνει γρι έτσι. 2
Lomar Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Αρκετα ομορφο, ομως αυτη η καμερα που προεξεχει πρεπει να φτιαχτει καποτε. Δεν προεξέχει τίποτα. Τα κοιτάμε λάθος. (inb4 "I've found a dead horse") 1
moat13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 παλι θα μας αρρωστησει! μακαρι να μοιαζει καπως ετσι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα