life is music Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Διαβάζω για μέτριο θόρυβο , ο πρώτος παράγοντας είναι ο θόρυβος και μετα τοcable management Κλείνω προς το fractal design γιατί έχω δει αρκετά reviews και το έχουν στα καλα για θεμα ηχομόνωσης , εσένα δεν σου αρέσει η συγκεκριμένη μάρκα? δεν την εχω δουλεψει σαν εταιρεια αλλα το coolermaster p εχω δουλεψει ειναι αθορυβο και ειναι πραγματικα γ τα λεφτα toy value for money θετικα του απλετος χωρος , παίρνει ολες της μητρικες , δισκους μπολικους , μπολικα φανακια , υδροψηξη , καρτα γραφικων μεγαλου μεγεθους τι αλλο να πω μειονεκτηματα δεν εχει ουτε 1
Maverickj13 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Και εγώ προτείνω fractal. Έχω το define c, αυτό που κοιτάς. Πολύ καλό κουτί, λίγο θέμα με τα καλωδια αφού είναι midi tower αλλά εξαιρετικό σε επίπεδο θορύβου. Είχα ακριβώς τις ίδιες απαιτήσεις με σένα και είμαι ικανοποιημένος. Premium κατασκευή. 1
tsofras Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Και εγώ προτείνω fractal. Έχω το define c, αυτό που κοιτάς. Πολύ καλό κουτί, λίγο θέμα με τα καλωδια αφού είναι midi tower αλλά εξαιρετικό σε επίπεδο θορύβου. Είχα ακριβώς τις ίδιες απαιτήσεις με σένα και είμαι ικανοποιημένος. Premium κατασκευή. Coolermaster είχα και εγώ και ήμουν ευχαριστημένος απλά είδα κάποια reviews για το HAF και μίλαγαν για θόρυβο. Και εγώ προτείνω fractal. Έχω το define c, αυτό που κοιτάς. Πολύ καλό κουτί, λίγο θέμα με τα καλωδια αφού είναι midi tower αλλά εξαιρετικό σε επίπεδο θορύβου. Είχα ακριβώς τις ίδιες απαιτήσεις με σένα και είμαι ικανοποιημένος. Premium κατασκευή. Εκεί με βλέπω να καταλήγω To Define C με αυτό http://www.e-shop.gr/case-fractal-design-define-mini-p-PER.806290 τι διαφορά έχει?
life is music Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Coolermaster είχα και εγώ και ήμουν ευχαριστημένος απλά είδα κάποια reviews για το HAF και μίλαγαν για θόρυβο. Εκεί με βλέπω να καταλήγω To Define C με αυτό http://www.e-shop.gr/case-fractal-design-define-mini-p-PER.806290 τι διαφορά έχει? δες και αυτο http://www.e-shop.gr/case-phanteks-enthoo-evolv-itx-mini-itx-black-window-p-PER.814328 1
Maverickj13 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Το ενα ειναι midi και το αλλο mini. Το μινι θελει αντιστοιχη μητρικη. Το midi atx
tsofras Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Το ενα ειναι midi και το αλλο mini. Το μινι θελει αντιστοιχη μητρικη. Το midi atx mAtx έχω οπότε με παίρνει Ωραίο και το phanteks
tsofras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Λοιπόν σας ευχαριστώ όλους για την βοηθεια αποφάσησα να πάω σε αυτό : CASE FRACTAL DESIGN DEFINE C BLACK WINDOW Εντυπώσεις οταν το πάρω και στήσω
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Λοιπόν σας ευχαριστώ όλους για την βοηθεια αποφάσησα να πάω σε αυτό : CASE FRACTAL DESIGN DEFINE C BLACK WINDOW Εντυπώσεις οταν το πάρω και στήσω Είναι αρκετά μεγάλο είδες διαστάσεις έτσι;
mindtrapper Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Στο mini C πήγαινε με micro ATX βρε C (χα χα, αστειάκι).
tsofras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Είναι αρκετά μεγάλο είδες διαστάσεις έτσι; Midi δεν είναι? Πφφφ θα το ξαναδώ μεσημέρι
tsofras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Mini C Διαστάσεις (LxWxH): 399 x 210 x 399 mm. Define C Διαστάσεις (LxWxH): 399 x 210 x 440 mm. Μόνο το ύψος διαφέρει
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Mini C Διαστάσεις (LxWxH): 399 x 210 x 399 mm. Define C Διαστάσεις (LxWxH): 399 x 210 x 440 mm. Μόνο το ύψος διαφέρει Το κουτί είναι μια χαρά απλά επειδή είπες οτι θα πάει σε μικρότερο χώρο δεν έχει και την τρελή διαφορά με το προηγούμενο να πείς. Σε καλύπτει εκεί είναι εντάξει οι διαστάσεις; Υπάρχουν επιλογές όπως το styx και το Thetis που είναι αρκετά μικρότερα πχ
tsofras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Το κουτί είναι μια χαρά απλά επειδή είπες οτι θα πάει σε μικρότερο χώρο δεν έχει και την τρελή διαφορά με το προηγούμενο να πείς. Σε καλύπτει εκεί είναι εντάξει οι διαστάσεις; Υπάρχουν επιλογές όπως το styx και το Thetis που είναι αρκετά μικρότερα πχ Ναι αλλά από ηχομόνωση πώς πάνε αυτά?
tsofras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μάλλον πάω σε άλλη λογική , υπάρχει htpc κουτί για mATX που να χωράει και την κάρτα γραφικών? Η κάποιο cube με max διαστάσεις (Πλάτος ) 45 x (Βάθος ) 45 x (Υψος) 28 Συγνώμη αν σας κουράζω και σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια , απλά λόγω των παιδιών αλλάζω συνέχεια το σπίτι και αλλάζουν οι ανάγκες μου. Ενώ είχα πεί να πάρω μικρό γραφείο τελικά βρήκα χώρο να βολέψω αυτό δίπλα στην σύνθεση του σαλονιού οπότε μπορώ να το βάλω στην σύνθεση για να μην φένεται άσχημα στο σαλόνι και μπει δίπλα στο καλοριφέρ. Έτσι θα το έχω κάτω απο την τηλεόραση και θα τραβήξω απλά ένα HDMI στην οθόνη του γραφείου. Θα γλυτώσω και το steam link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα