masterone Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, radiohead είπε Οχι Το οχι παει στο οτι δεν αξίζει ή στο αν θα το μετανιωσω?
radiohead Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 56 λεπτά πριν, masterone είπε Το οχι παει στο οτι δεν αξίζει ή στο αν θα το μετανιωσω? Είναι καλύτερο το cougar 1
masterone Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, radiohead είπε Είναι καλύτερο το cougar Οκ ευχαριστώ πολύ
radiohead Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 15 ώρες πριν, kapnos23 είπε Ευχαριστώ για τις προτάσεις αλλά όπως είπα και στις απαιτήσεις το dvd πάει εσωτερικό. Σε Fractal Design υπαρχει κάτι; https://www.skroutz.gr/comparelists/28?compare=16190064,16189645,16189777,16189938
life is music Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, radiohead είπε https://www.skroutz.gr/comparelists/28?compare=16190064,16189645,16189777,16189938 Καλημέρα φίλε radiohead , έχω κοιτάξει δύο κουτιά το coolermaster q300l και το raijntek metis και μου άρεσαν .Yπαρχει κάποιο άλλο κουτί ετσι μικρό σαν αυτά που ανέφερα ποιο πάνω κ να δέχεται mini και micro ? Budjet μέχρι τα 80 Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από life is music
radiohead Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 30 λεπτά πριν, life is music είπε Καλημέρα φίλε radiohead , έχω κοιτάξει δύο κουτιά το coolermaster q300l και το raijntek metis και μου άρεσαν .Yπαρχει κάποιο άλλο κουτί ετσι μικρό σαν αυτά που ανέφερα ποιο πάνω κ να δέχεται mini και micro ? Budjet μέχρι τα 80 Δεν παίρνει το metis micro μόνο mini. Το raijintek Styx παιρνει micro. Αφού είσαι αλάνι ψάξε θα βρεις
life is music Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, radiohead είπε Δεν παίρνει το metis micro μόνο mini. Το raijintek Styx παιρνει micro. Αφού είσαι αλάνι ψάξε θα βρεις Ωραίο φαίνεται το styx..... Για το thermaltake v21 τι γνώμη έχεις ?
kapnos23 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Ανάμεσα σε Corsair Carbide Series 678C και Fractal Design Define R6 USB-C ποιο προτείνετε; https://www.corsair.com/eu/en/Categories/Products/Cases/Mid-Tower-ATX-Cases/Carbide-Series-678C-Low-Noise-Tempered-Glass-ATX-Case/p/CC-9011167-WW#tab-tech-specs https://www.fractal-design.com/products/cases/define/define-r6-usb-c-tempered-glass/blackout/
life is music Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, kapnos23 είπε Ανάμεσα σε Corsair Carbide Series 678C και Fractal Design Define R6 USB-C ποιο προτείνετε; https://www.corsair.com/eu/en/Categories/Products/Cases/Mid-Tower-ATX-Cases/Carbide-Series-678C-Low-Noise-Tempered-Glass-ATX-Case/p/CC-9011167-WW#tab-tech-specs https://www.fractal-design.com/products/cases/define/define-r6-usb-c-tempered-glass/blackout/ Fractal ξεκάθαρα !! 1
TR-909 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Budget έως 150~170€ είχα σχεδόν καταλήξει στο Fractal Design Meshify S2 αλλά μετά είδα το Be Quiet Dark Base 700 και ...αλλαξοπίστησα. 😎 Βέβαια μιλάμε για δύο διαφορετικές φιλοσοφίες υλοποίησης (airflow vs silent) αλλά επειδή παίζουν ρόλο και η ποιότητα κατασκευής όπως και το design κλίνω για την ώρα προς το 700 εν γνώσει μου ότι θυσιάζω αρκετά το airflow. Υπάρχει κάποιος φίλος που το έχει δουλέψει και έχει ιδία άποψη? Τι γνώμη έχετε ή ποια άλλη πρόταση σε ευρύχωρο και ποιοτικό mid tower? *Έχω ήδη αποκλείσει τα NZXT Η510 Elite (δεν μου αρέσει αισθητικά) όπως και το Coolermaster H500 καθώς το έχω ήδη σε άλλο σύστημα Το παρόν θα αντικαταστήσει ένα Corsair Graphite 600T το οποίο με υπηρέτησε πιστά (και συνεχίζει) 10 χρόνια τώρα. Θεωρώ μεγάλο κρίμα κατ' εμέ το ότι η Corsair από πρωτοπόρος σε σχεδιασμό και εφευρετικότητα κατάφερε να γίνει θύμα του μεγαλείου της και πλέον να προσφέρει προϊόντα που θυμίζουν Corsair μόνο στην τιμή.
radiohead Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, TR-909 είπε Budget έως 150~170€ είχα σχεδόν καταλήξει στο Fractal Design Meshify S2 αλλά μετά είδα το Be Quiet Dark Base 700 και ...αλλαξοπίστησα. 😎 Βέβαια μιλάμε για δύο διαφορετικές φιλοσοφίες υλοποίησης (airflow vs silent) αλλά επειδή παίζουν ρόλο και η ποιότητα κατασκευής όπως και το design κλίνω για την ώρα προς το 700 εν γνώσει μου ότι θυσιάζω αρκετά το airflow. Υπάρχει κάποιος φίλος που το έχει δουλέψει και έχει ιδία άποψη? Τι γνώμη έχετε ή ποια άλλη πρόταση σε ευρύχωρο και ποιοτικό mid tower? *Έχω ήδη αποκλείσει τα NZXT Η510 Elite (δεν μου αρέσει αισθητικά) όπως και το Coolermaster H500 καθώς το έχω ήδη σε άλλο σύστημα Το παρόν θα αντικαταστήσει ένα Corsair Graphite 600T το οποίο με υπηρέτησε πιστά (και συνεχίζει) 10 χρόνια τώρα. Θεωρώ μεγάλο κρίμα κατ' εμέ το ότι η Corsair από πρωτοπόρος σε σχεδιασμό και εφευρετικότητα κατάφερε να γίνει θύμα του μεγαλείου της και πλέον να προσφέρει προϊόντα που θυμίζουν Corsair μόνο στην τιμή. Το S2 το έχει ο @Acmilangr2 αν θες λεπτομέρειες ρωτα λογικά θα σου πει
Acmilangr2 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το fractal s2 το έχω πάρει πριν λίγους μήνες (πριν είχα το meshify c ). Είναι αρκετά ευρύχωρο, με καλό airflow (αφού είναι ανοιχτού τύπου) . Το επάνω καπάκι ξεκουμπώνει εύκολα με ένα κουμπί και βοηθάει πολύ για να έχεις πρόσβαση στο επάνω ψυγείο. Δεν έχω βρει κάποιο αρνητικό εκτός ίσως από το ότι στο μπροστινό καπάκι είναι μόνιμα τα καλώδια των διακοπτών/Led που πάνε στην μητρική με αποτέλεσμα να μην μπορείς να το βγάλεις εντελώς και να πρέπει να προσέξεις λίγο μην τα κόψεις αν το τραβήξεις απότομα. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2020 από Acmilangr2 1
TR-909 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 17 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Είναι αρκετά ευρύχωρο, με καλό airflow (αφού είναι ανοιχτού τύπου) . Το επάνω καπάκι ξεκουμπώνει εύκολα με ένα κουμπί και βοηθάει πολύ για να έχεις πρόσβαση στο επάνω ψυγείο. Δεν έχω βρει κάποιο αρνητικό εκτός ίσως από το ότι στο μπροστινό καπάκι είναι μόνιμα τα καλώδια των διακοπτών/Led που πάνε στην μητρική με αποτέλεσμα να μην μπορείς να το βγάλεις εντελώς και να πρέπει να προσέξεις λίγο μην τα κόψεις αν το τραβήξεις απότομα. Ναι αυτό μου έκανε και εμένα αρνητική εντύπωση - η ενσωμάτωση των καλωδίων του front panel πάνω στο front cover όπως και η πρόσβαση στο φίλτρο σκόνης η οποία δεν είναι και η πιο πρακτική. Συνολικά σαν case πέρα από την καλή ποιότητα κατασκευής και την mesh φιλοσοφία το S2 δεν έχει τα features του Be Quiet και πιστεύω ότι είναι λίγο υπερτιμημένο. Δύσκολη απόφαση ωστόσο ευχαριστώ για τo σχόλιο σου.
Acmilangr2 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, TR-909 είπε Ναι αυτό μου έκανε και εμένα αρνητική εντύπωση - η ενσωμάτωση των καλωδίων του front panel πάνω στο front cover όπως και η πρόσβαση στο φίλτρο σκόνης η οποία δεν είναι και η πιο πρακτική. Συνολικά σαν case πέρα από την καλή ποιότητα κατασκευής και την mesh φιλοσοφία το S2 δεν έχει τα features του Be Quiet και πιστεύω ότι είναι λίγο υπερτιμημένο. Δύσκολη απόφαση ωστόσο ευχαριστώ για τo σχόλιο σου. Τα φίλτρα βγαίνουν εύκολα
sozz Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 σημερα εφτιαξα το κουτι coolermaster h500 και εχω τις εξης αποριες. 1 με το προγραμμα της gigabyte δεν μπορω να βαλω χρωματα εναλαξ μονο ενα σταθερο το συνδεσα στα πιν που γραφουν 12rgb 2 ενω τα φαν τα μπροστινα ειναι 3πιν ενωνονται σε ενα 2πινο καλοδιο που παει στην μητρικη μηπως πρεπει να αγορασω αλλο? γιατι δεν μου βγαζει ουτε τις στροφες που τρεχουν αλλα μπορω χειροκινητα με βαση % να τα ρυθμισω https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z370-HD3-rev-10#kf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα