Skrez1982 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Τσέκαρε και eshop για splitter fan/rgp είχε λογικές τιμές όταν τα κοιτούσα με την προϋπόθεση ότι γλυτώνεις μεταφορικά αν έχεις σποτ κοντά τώρα αν μένεις Αθήνα πετάγεσαι να πάρεις τα noctua που παρέθεσε παραπάνω ο @dem Will do , με βολεύει έχω πολύ κοντά μου
leros2004 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Στις 21/12/2019 στις 9:18 ΜΜ, thetiesthatbind είπε Καλησπέρα και σε αυτό το τοπικ. Ψάχνομαι για κουτί προφανώς. Γενικα κοιτάω προς mesh front panel για όσο το δυνατον καλύτερο air-flow. Έχω βάλει στο μάτι το CM NR600 (το οποιο ειναι και το ταβάνι μου) αλλά θα ήθελα να δω και κάποια πιο μπάτζετ επιλογή, τι έχετε να προτείνετε; Θα ήθελα να εχει TG οπωσδήποτε και από μέγεθος Midi για ΑΤΧ build. Για το Corsair iCUE 220T RGB Airflow έχουμε γνώμη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλές γιορτες σε ολους! Έχω το CM NR600 την odd έκδοση. Αν δεν ήθελα κουτί με ODD θα έπαιρνα αυτό: http://www.phanteks.com/Eclipse-P400A.html ή θα περίμενα για το http://www.lian-li.com/lancool-ii/ 1
thetiesthatbind Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Και εγώ το P400A είχα κυκλώσει αλλά στο Skroutz το αφαίρεσαν @leros2004
chrisde Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Ήμουν στην ίδια φάση εδώ και καιρό και περίμενα το Lancool II μέχρι που είδα το review από Gamer Nexus που λίγο ή πολύ το έθαβε... Το P400A δεν το έβρισκα σε normal λεφτά οπότε πήγα σε αυτό https://www.skroutz.gr/s/15608538/CoolerMaster-MasterCase-H500.html και ησύχασα...
LIGHT1NG Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, chrisde είπε Ήμουν στην ίδια φάση εδώ και καιρό και περίμενα το Lancool II μέχρι που είδα το review από Gamer Nexus που λίγο ή πολύ το έθαβε... Το P400A δεν το έβρισκα σε normal λεφτά οπότε πήγα σε αυτό https://www.skroutz.gr/s/15608538/CoolerMaster-MasterCase-H500.html και ησύχασα... Τα εγκατεστημένα φαν αν δεν κάνω λάθος δεν είναι pwm από όσο μου είχε πει ο φίλος μου που το έχει.
chrisde Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, LIGHT1NG είπε Τα εγκατεστημένα φαν αν δεν κάνω λάθος δεν είναι pwm από όσο μου είχε πει ο φίλος μου που το έχει. True that. Τα δύο μπροστά δεν ενοχλούν ωστόσο, και το πίσω που υποτίθεται είναι θορυβώδες δεν κάθισα καν να το διαπιστώσω, το αντικατέστησα αμέσως με ένα 12άρι arctic PWM που είχα. Έβαλα και ένα 14άρι πάνω και είμαι κομπλέ...
Skrez1982 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Παιδιά αυτά τα καλώδια βρήκα. Είναι 3 pin σε 4x3pin διακλάδωση. Δυστυχώς δεν βρήκα 4 pin pwm σε διακλωση για 3pin. Θα κάνω την δουλειά μου λογικά ε ? https://www.itsmart.gr/product_info.php?cPath=86_1241_1689_1712&products_id=12601
LIGHT1NG Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 27 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε Παιδιά αυτά τα καλώδια βρήκα. Είναι 3 pin σε 4x3pin διακλάδωση. Δυστυχώς δεν βρήκα 4 pin pwm σε διακλωση για 3pin. Θα κάνω την δουλειά μου λογικά ε ? https://www.itsmart.gr/product_info.php?cPath=86_1241_1689_1712&products_id=12601 www.e-shop.gr/ek-water-blocks-ek-cable-splitter-4-fan-pwm-extended-p-PER.818054 Βέβαια λέει 4-7 μέρες.. 1
Skrez1982 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε www.e-shop.gr/ek-water-blocks-ek-cable-splitter-4-fan-pwm-extended-p-PER.818054 Βέβαια λέει 4-7 μέρες.. Εμένα οι ανεμιστήρες είναι με 3 pins. Θα μπορούν να συνδεθούν στις υποδοχές των 4 pins κανονικά ε ?
LIGHT1NG Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε Εμένα οι ανεμιστήρες είναι με 3 pins. Θα μπορούν να συνδεθούν στις υποδοχές των 4 pins κανονικά ε ? Ναι αλλά νομίζω δεν θα ρυθμίζετε η ταχύτητα σε αυτά με 3 πιν αλλά ίσως και ναι γιατί το splitter θα έχει 4 συνδεμένα αλλά ποιο μεγάλο ποσοστό δίνω στο να μην ρυθμίζετε πάντως για μελλοντικά φαν pwm αν τυχών αγοράσεις αυτό είναι η καλύτερη λύση. Εγώ σιγά σιγά ετοιμάζω λίστα για custom loop η οποία θα αγοραστεί μετά το καλοκαίρι και λογικά θα κάνω ολικό upgrade cpu, mobo, gpu κλπ αν όλα πάνε και καλά στα οικονομικά φυσικά ως τότε. Μπας και ξεφορτωθώ το haf x 😂
Skrez1982 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Κοίτα τώρα ρυθμίζονται πάντως και ας έχουν 3pin από το bios της tomahawk όχι σαν pwm αλλά σαν dc.
LIGHT1NG Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Skrez1982 είπε Κοίτα τώρα ρυθμίζονται πάντως και ας έχουν 3pin από το bios της tomahawk όχι σαν pwm αλλά σαν dc. Τότε με τον ίδιο τρόπο θα τα έχεις.
dalain Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 30 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Ναι αλλά νομίζω δεν θα ρυθμίζετε η ταχύτητα σε αυτά με 3 πιν αλλά ίσως και ναι γιατί το splitter θα έχει 4 συνδεμένα αλλά ποιο μεγάλο ποσοστό δίνω στο να μην ρυθμίζετε πάντως για μελλοντικά φαν pwm αν τυχών αγοράσεις αυτό είναι η καλύτερη λύση. Εγώ σιγά σιγά ετοιμάζω λίστα για custom loop η οποία θα αγοραστεί μετά το καλοκαίρι και λογικά θα κάνω ολικό upgrade cpu, mobo, gpu κλπ αν όλα πάνε και καλά στα οικονομικά φυσικά ως τότε. Μπας και ξεφορτωθώ το haf x 😂 Θα ήθελα πολυ να δω την λιστα σου γιατι και εγω εχω μπει σε υδροσκεψεις!
LIGHT1NG Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, dalain είπε Θα ήθελα πολυ να δω την λιστα σου γιατι και εγω εχω μπει σε υδροσκεψεις! Από την ΕΚ θα πάρω κατά πάσα πιθανότητα με hard tubes τώρα αν με βγάζει στενά το πορτοφόλι ίσως μερικά κομμάτια να είναι από barrow αλλά εξαρτάται τα λεφτά που θα έχω στην άκρη γιατί τον Φεβρουάριο θα ξέρω αν παω Γερμανία μόνιμα για μετά την σεζόν αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο που λένε 😂
mcrae13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 24/12/2019 στις 5:15 ΜΜ, Skrez1982 είπε Τελικά αγόρασα 2 fans https://www.amazon.de/gp/aw/d/B07MCVFQTN/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1# σαν αυτά που έχει από την μάνα του το κουτί μου από amazon για να τα βάλω στις θέσεις που έχω τα βελάκια. Το ερώτημα είναι : να τα βάλω να βγάζουν τον αέρα από το κουτί , έτσι δεν είναι ? Στην παρούσα φάση η εισαγωγή αέρα γίνεται από τους 3x12 fans από κάτω προς τα πάνω. Χτυπάνε κατευθείαν πάνω στην κάρτα γραφικών. Και ένας πίσω βγάζει αέρα. Δεύτερο ερώτημα : υπαρχει κάποιο κόλπο να μπορώ να τους συνδέσω πάνω στην tomahawk max μιας και τα 4 sysfan είναι πιασμένα από τους υπάρχοντες ανεμιστήρες ? Δηλαδή κάποιου είδους σπλιτερ 2 σε ένα που να πηγαίνει πάνω στα headers της μητρικής και να μπορώ να συνδεω 2 ανεμιστήρες σε ένα header sysfan ? Αν βάλεις 2 fans εκει για έξοδο,αυτομάτως είναι σαν να καταργείς τον δεξί από τους τρεις που βάζουν κάτω.Γιατί σκέψου πως ο αέρας όπως θα μπάινει θα βγαίνει κατευθείαν και θα χάσεις ροή φρέσκου αέρα που προφανώς θα χρειάζεται η αερόψυξη,αφού οι 2 αριστεροί θα δίνουν τον περισσότερο αέρα στην κάρτα και θα δουλεύουν στην ουσία 2 fans εντελώς τσάμπα. Έχε υπ'όψιν επίσης πως στο συγκεκριμένο κουτί,ρόλο εξαγωγής έχει και το τροφοδοτικό. Στα λέω γιατί και προφανείς είναι αλλά επειδή έχω το ίδιο κουτί και έχω κάνει δοκιμές. Όταν είχα αέρα είχα βάλει τον πάνω από τους δύο που θες να βάλεις στο πλαινό αφαιρόντας το μεταλλικό κάλυμα και είχα φτιάξει ένα "μισό" δικό μου από σκληρό πλαστικό για να μην φαινεται κενό.Πιο πολύ το είχα κάνει για αισθητικούς και όχι πρακτικους λόγους αλλά τουλάχιστον ο ένας δεν "έκλεβε" όλο τον εισερχόμενο αέρα λόγω απόστασης.Πλέον έχω βάλει στην θέση αυτή AIO 240mm Θα σου πρότεινα λοιπόν να μην βάλεις καθόλου εκεί αφού έτσι κι αλλιώς έχεις 1+1(psu)= 2 exhausts,δεν χρειάζεται κάτι άλλο και δεν θα δεις διαφορά στην πράξη. Σου βάζω και δυο φωτό από το δικό μου πριν και μετά για να δεις Spoiler roxy sowlaty parents Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2019 από mcrae13 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα