Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανείς το Nzxt h510/h500 και αν ναι κάνει κάποιον ήχο/τρήξιμο στον πάνω ανεμιστήρα; Είδα πως πολλοί είχαν τέτοιο πρόβλημα. Επίσης οι θερμοκρασίες και ο ήχος πως είναι;

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά οι ανεμιστήρες του cm h500 θα μπορούν να συνδεθούν με τη b450 tomahawk max? Δηλαδή θα μπορώ να τους ελέγξω με το mystic light ή και να τους κλείσω;

Δημοσ.

Παιδιά αν έχει κανείς το Meshify c μαζί με μια 5700 xt pulse ή κάρτα με παρόμοιες θερμοκρασίες, πως είναι οι θερμοκρασίες σας και με πόσους ανεμιστήρες; Γιατί είδα πως αυτό το κουτί έχει σχετικά υψηλές gpu θερμοκρασίες.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, John_on_PC είπε

Παιδιά αν έχει κανείς το Meshify c μαζί με μια 5700 xt pulse ή κάρτα με παρόμοιες θερμοκρασίες, πως είναι οι θερμοκρασίες σας και με πόσους ανεμιστήρες; Γιατί είδα πως αυτό το κουτί έχει σχετικά υψηλές gpu θερμοκρασίες.

Γιατι το ''πήρες΄΄ αφου το είδες ? 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, leros2004 είπε

Γιατι το ''πήρες΄΄ αφου το είδες ? 

Κοίτα είδα για τον επεξεργαστή ότι είχε χαμηλές θερμοκρασίες και το κατηγοριοποίησα στο μυαλό μου ως καλό airflow, καταλοιγωντας να είμαι ανάμεσα στο p400a και το Meshify c. Αλλά το p400a έπρεπε να το πάρω είτε από το vision studio είτε από Γερμανία που έβγαινε ακόμα πιο ακριβό. Οπότε μετά από 3 μέρες άγχους αποφάσισα να πάρω το Meshify και ξαναβλεποντας το review για να ξεαγχωθω είδα αυτό με τη gpu. Πάντως στο Reddit μου είπαν πως δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, John_on_PC είπε

Κοίτα είδα για τον επεξεργαστή ότι είχε χαμηλές θερμοκρασίες και το κατηγοριοποίησα στο μυαλό μου ως καλό airflow, καταλοιγωντας να είμαι ανάμεσα στο p400a και το Meshify c. Αλλά το p400a έπρεπε να το πάρω είτε από το vision studio είτε από Γερμανία που έβγαινε ακόμα πιο ακριβό. Οπότε μετά από 3 μέρες άγχους αποφάσισα να πάρω το Meshify και ξαναβλεποντας το review για να ξεαγχωθω είδα αυτό με τη gpu. Πάντως στο Reddit μου είπαν πως δεν υπάρχει πρόβλημα.

Να το χαρείς τοτε, περιμένουμε και ''φωτό' να πάρεις likes, είναι αλήθεια έχει μέρες που σε έχω με το δάχτυλο στη σκανδάλη για τη λίστα του schindler...  

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 1
Δημοσ.

Εγω τελικα πηρα αυτο.

θα ηθελα να παιρνει πανω και στο πλαϊ 3 140αρηδες στο πλαϊ παιρνει μονο 120αρηδες πανω παιρνει 140αρηδες αλλα δυο για ενα δυο δαχτυλα δεν χωραει ο τριτος.

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Εγω τελικα πηρα αυτο.

θα ηθελα να παιρνει πανω και στο πλαϊ 3 140αρηδες στο πλαϊ παιρνει μονο 120αρηδες πανω παιρνει 140αρηδες αλλα δυο για ενα δυο δαχτυλα δεν χωραει ο τριτος.

Ωραίο κουτί !

Προσωπικά αναμένω το lancool II 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, leros2004 είπε

Ωραίο κουτί !

Προσωπικά αναμένω το lancool II 

Πολλοί το περιμένουμε μου φαίνεται. Θα γίνει χαμούλης όταν έρθει Ευρώπη... 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω το phanteks enthoo pro (το μοντέλο του 14) χωρίς tempered glass κι ενώ το κουτί είναι άριστο σε όλα, εμφάνιση ,airflow, χώροι, ποιότητα, εν έτει 2019 μου κάθεται κάπως άσχημα το πλαϊνό πάνελ. Έχει γρατζουνιστει και γενικά θέλει συνέχεια καθάρισμα και δυστυχώς είναι μικρό και δεν βλέπω το εσωτερικού του κουτιού όπως θα ήθελα. Η νέα έκδοση με το tempered glass είναι το τέλειο κουτί στα μάτια μου. Μπορώ κάπως να βάλω ένα φουλ γυάλινο side panel (αν έχει κάποιος το κουτί κι έχει ασχοληθεί η έχει καμιά συμβουλή περί αυτού);

Υπάρχουν πολλά όμορφα mid κουτιά πλέον αλλά αμφιβάλω αν κάποιο θα έχει το airflow και την άνεση του enthoo pro.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, aekoriginal21 είπε

Καλησπέρα σε όλους. Έχω το phanteks enthoo pro (το μοντέλο του 14) χωρίς tempered glass κι ενώ το κουτί είναι άριστο σε όλα, εμφάνιση ,airflow, χώροι, ποιότητα, εν έτει 2019 μου κάθεται κάπως άσχημα το πλαϊνό πάνελ. Έχει γρατζουνιστει και γενικά θέλει συνέχεια καθάρισμα και δυστυχώς είναι μικρό και δεν βλέπω το εσωτερικού του κουτιού όπως θα ήθελα. Η νέα έκδοση με το tempered glass είναι το τέλειο κουτί στα μάτια μου. Μπορώ κάπως να βάλω ένα φουλ γυάλινο side panel (αν έχει κάποιος το κουτί κι έχει ασχοληθεί η έχει καμιά συμβουλή περί αυτού);

Υπάρχουν πολλά όμορφα mid κουτιά πλέον αλλά αμφιβάλω αν κάποιο θα έχει το airflow και την άνεση του enthoo pro.

Κουτιά που έχουν άριστο airflow:

https://www.skroutz.gr/s/20013567/Phanteks-Eclipse-P400A-Black.html?from=account_favorites

https://www.skroutz.gr/s/15608538/CoolerMaster-MasterCase-H500.html?from=account_favorites

• Like 2
Δημοσ.
4 hours ago, leros2004 said:

Το ζαχαρωνω το p400a, απλά δεν θα έχει  αρκετά χειρότερο airflow από το full tower που έχω; Το gn το έχει από τα τοπ σε airflow αλλά θα ήθελα να δω μια σύγκριση με full towers. Μελλοντικά μπορεί να πάω σε παραπάνω πυρήνες και θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα είμαι καλυμμένος. (Τώρα έχω dark rock 4).

Ειδικά η έκδοση με τα χρωματιστά φαν είναι πολύ καλή αισθητικά, αλλά και πάλι δεν ξέρω τι λένε από airflow εκείνα τα φανς.

Δημοσ.

Καλησπέρα και σε αυτό το τοπικ. Ψάχνομαι για κουτί προφανώς. Γενικα κοιτάω προς mesh front panel για όσο το δυνατον καλύτερο air-flow. Έχω βάλει στο μάτι το CM NR600 (το οποιο ειναι και το ταβάνι μου) αλλά θα ήθελα να δω και κάποια πιο μπάτζετ επιλογή, τι έχετε να προτείνετε; Θα ήθελα να εχει TG οπωσδήποτε και από μέγεθος Midi για ΑΤΧ build. 

Για το Corsair iCUE 220T RGB Airflow έχουμε γνώμη; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλές γιορτες σε ολους! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...