life is music Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Στις 16/4/2019 στις 2:38 ΜΜ, Sheogorath είπε Αν έπαιρνα κάποιο αποτα δύο θα ήταν ξεκάθαρα το cougar. Ιδιο σασί έχουν λογικά αλλά τα Innovator μου ειχαν φανεί πολύ ψεύτικα. Στο pc της υπογραφής έχω σαν κουτί το commander ms-i της thermaltake ....σε σύγκριση με το cougar mx 330-g ...είναι καλύτερο το cougar η να κρατήσω αυτό π έχω ?
leros2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 22 ώρες πριν, life is music είπε Στο pc της υπογραφής έχω σαν κουτί το commander ms-i της thermaltake ....σε σύγκριση με το cougar mx 330-g ...είναι καλύτερο το cougar η να κρατήσω αυτό π έχω ? cougar
life is music Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 10 ώρες πριν, leros2004 είπε cougar Θα το τσιμπίσω όταν βρω λεφτά ..το θέμα είναι θα χωράει στο συγκεκριμένο κουτί η arctic freezer 33 e sports edition; 10 ώρες πριν, leros2004 είπε cougar Υπάρχει κάποιο άλλο μέχρι 70 ευρώ που να δέχεται και cd?
dalain Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Στις 29/4/2019 στις 10:20 ΠΜ, life is music είπε Θα το τσιμπίσω όταν βρω λεφτά ..το θέμα είναι θα χωράει στο συγκεκριμένο κουτί η arctic freezer 33 e sports edition; Υπάρχει κάποιο άλλο μέχρι 70 ευρώ που να δέχεται και cd? ριξε μια ματια στα sharkoon .τιμιοτατα κουτια σε καλες τιμες
spy94 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Καμιά πρόταση για όσο το δυνατόν μικρό κουτί για matx μητρική χωρίς gpu χωρίς κάποια άλλη απαίτηση μόνο ένας ssd και budget κάνα 50ρικο αλλά όχι απόλυτο
radiohead Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, spy94 είπε Καμιά πρόταση για όσο το δυνατόν μικρό κουτί για matx μητρική χωρίς gpu χωρίς κάποια άλλη απαίτηση μόνο ένας ssd και budget κάνα 50ρικο αλλά όχι απόλυτο Τροφοδοτικό υπάρχει η το θες ενσωματωμένο;
spy94 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, radiohead είπε Τροφοδοτικό υπάρχει η το θες ενσωματωμένο; ΑΤΧ υπάρχει,αν δεν υποστηρίζει ΑΤΧ καλό θα ταν να ναι ενσωματωμένο και θα θελα να ναι καμιά 100ρια watt για σιγουριά σε αυτήν την περίπτωση.Φανταζομαι όμως ότι αφού είναι matx η μητρική δεν θα ναι μικρότερο το τροφοδοτικό.
radiohead Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, spy94 είπε ΑΤΧ υπάρχει,αν δεν υποστηρίζει ΑΤΧ καλό θα ταν να ναι ενσωματωμένο και θα θελα να ναι καμιά 100ρια watt για σιγουριά σε αυτήν την περίπτωση.Φανταζομαι όμως ότι αφού είναι matx η μητρική δεν θα ναι μικρότερο το τροφοδοτικό. Δοκιμασμένο κουτί με ενσωματωμένο αλλά δυστυχώς προπληρωμή https://xcite.gr/shop/hlektronikoi-ipologistes-pc/hardware/koutia-ipologiston-case/chieftec-fn-03b-mini-tower-350w-blacksilver-computer-case-4710713233669/ Δεν άργησαν πολύ και επειδή είμαστε Θεσσαλονίκη στο προτείνω. Επίσης καλό και βολικο Compatibility Mainboard Mini-ITX, Micro-ATX Max. Length Graphics Cards 25.0 cm Max. Height CPU Cooler 10.5 cm Max. Length Power Supply 23.0 cm https://xcite.gr/shop/hlektronikoi-ipologistes-pc/hardware/koutia-ipologiston-case/sharkoon-ca-m-mini-tower-silver-computer-case-4044951016129/ Μετά λίγο μεγαλύτερα που παίρνουν τα πάντα σε περίπτωση αναβάθμισης https://www.skroutz.gr/comparelists/28?compare=6266759%2C14060020 Προσωπικά αν δεν ήθελα htpc θα έπαιρνα το sharkoon. 1
spy94 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Καταρχάς ευχαριστω για τις προτάσεις.Απο xcite δεν παίρνω για κανένα λόγο.Ειχα παραγγειλει μητρική ακύρωσα μετα από 1.5 μηνα,έκανα 3 τηλέφωνα ανά 5 μερες για επιστροφή και τελικά μου επιστράφηκαν τα χρήματα αφού πήγα έξαλλος στο κατάστημα.Η προπληρωμή δεν με ενοχλεί,το να μην έρθει το προϊόν είναι πιθανό σαν ενδεχόμενο αλλά το να μην επιστρέφουν τα χρήματα είναι ελλεεινο. Θα ψαχτω και γω λίγο, το tt γλυκοκοιταζω Για αναβάθμιση δεν παίζει βέβαια
vins Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Παιδιά καλησπέρα το παρακάτω κουτί το ξέρει κανείς; Μου φαίνεται αρκετά value for money για αυτά που προσφέρει και γύρω στα 40€: http://www.deepcool.com/product/case/2018-11/9_9973.shtml Τι λέτε;
radiohead Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, vins είπε Παιδιά καλησπέρα το παρακάτω κουτί το ξέρει κανείς; Μου φαίνεται αρκετά value for money για αυτά που προσφέρει και γύρω στα 40€: http://www.deepcool.com/product/case/2018-11/9_9973.shtml Τι λέτε; Entry είναι με ψιλοχαλια κατασκευή επόμενο από το απλό d-shield.Το cougar δεν σ'αρεσει; 28 λεπτά πριν, spy94 είπε Καταρχάς ευχαριστω για τις προτάσεις.Απο xcite δεν παίρνω για κανένα λόγο.Ειχα παραγγειλει μητρική ακύρωσα μετα από 1.5 μηνα,έκανα 3 τηλέφωνα ανά 5 μερες για επιστροφή και τελικά μου επιστράφηκαν τα χρήματα αφού πήγα έξαλλος στο κατάστημα.Η προπληρωμή δεν με ενοχλεί,το να μην έρθει το προϊόν είναι πιθανό σαν ενδεχόμενο αλλά το να μην επιστρέφουν τα χρήματα είναι ελλεεινο. Θα ψαχτω και γω λίγο, το tt γλυκοκοιταζω Για αναβάθμιση δεν παίζει βέβαια Εγώ πήρα το παραπάνω που σου πρότεινα σε δέκα μέρες κομπλέ αλλά εφόσον είχες άσχημη εμπειρία πάσο. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2019 από radiohead 1
dalain Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, spy94 είπε Καμιά πρόταση για όσο το δυνατόν μικρό κουτί για matx μητρική χωρίς gpu χωρίς κάποια άλλη απαίτηση μόνο ένας ssd και budget κάνα 50ρικο αλλά όχι απόλυτο Εγω θα σου προτεινα το q300l.Ομορφο με καλους χωρους και μαζεμενο.Ηταν το προηγουμενο μου κουτι και εμεινα απολυτα ευχαριστημενος.Καθεται και ξαπλωτο αν αυτο σε ενδιαφερει 59 λεπτά πριν, vins είπε Παιδιά καλησπέρα το παρακάτω κουτί το ξέρει κανείς; Μου φαίνεται αρκετά value for money για αυτά που προσφέρει και γύρω στα 40€: http://www.deepcool.com/product/case/2018-11/9_9973.shtml Τι λέτε; Μεχρι ποσα θες να διαθεσεις;Για ATX μητρικη; 2
vins Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, radiohead είπε Entry είναι με ψιλοχαλια κατασκευή επόμενο από το απλό d-shield.Το cougar δεν σ'αρεσει; Εγώ πήρα το παραπάνω που σου πρότεινα σε δέκα μέρες κομπλέ αλλά εφόσον είχες άσχημη εμπειρία πάσο. Τόσο χάλια είναι; Καλό το cougar (mx330-g?)αλλά μου φαίνεται κάπως μακρόστενο 😆 Βασικά χρειάζομαι perforated μπροστινό οπωσδήποτε και να είναι και budget. 6 λεπτά πριν, dalain είπε Εγω θα σου προτεινα το q300l.Ομορφο με καλους χωρους και μαζεμενο.Ηταν το προηγουμενο μου κουτι και εμεινα απολυτα ευχαριστημενος.Καθεται και ξαπλωτο αν αυτο σε ενδιαφερει Μεχρι ποσα θες να διαθεσεις;Για ATX μητρικη; Αρχικά +1 για το q300l! Φανταστικό το είχα κι εγώ απλά το θέλει το καθαρισματακι του και είναι και λίγο θορυβώδες (όχι με noctua fans) αλλά το airflow μεγάλο +. Απλά προσοχή με το πλέξι στο πλάι γιατί το κοιτάς και πετάει γρατσουνιές! Για μένα ATX ναι, μπάτζετ βαριά στα 55-60 Επεξ/σία 1 Μαΐου 2019 από vins
radiohead Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 12 λεπτά πριν, vins είπε Τόσο χάλια είναι; Καλό το cougar (mx330-g?)αλλά μου φαίνεται κάπως μακρόστενο 😆 Βασικά χρειάζομαι perforated μπροστινό οπωσδήποτε και να είναι και budget. Αρχικά +1 για το q300l! Φανταστικό το είχα κι εγώ απλά το θέλει το καθαρισματακι του και είναι και λίγο θορυβώδες (όχι με noctua fans) αλλά το airflow μεγάλο +. Απλά προσοχή με το πλέξι στο πλάι γιατί το κοιτάς και πετάει γρατσουνιές! Για μένα ATX ναι, μπάτζετ βαριά στα 55-60 Όχι δεν είναι χάλια απλά το cougar είναι ένα κλικ καλύτερο σε λαμαρίνα από τον ανταγωνισμό όπως το deepcool η το aero-300 faw Ίδιο στυλ και το zalman σε κάτω των 40€ https://www.skroutz.gr/s/17840531/Zalman-S2.html?from=drop Το 60€ από το 40€ απέχει πολύ για τα 40 καλύτερο από το 330g δε θα βρεις τώρα στα 60 είναι δεσμευτικό το ότι θες perforated και αποκλειεις να έχει τουλάχιστον στα πλαινα;
rakeesh Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Να ξαναρωτήσω κι εγώ μιας και δεν πήρα απάντηση. Το COUGAR 330g σε σχέση με το με το Thermaltake n23? https://www.skroutz.gr/s/8441610/Thermaltake-Versa-N23.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz share Τι θα διαλέγατε? Επεξ/σία 1 Μαΐου 2019 από rakeesh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα