mindtrapper Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00003075 https://www.skroutz.gr/s/12970544/Thermaltake-Core-V51-Tempered-Glass-Edition.html Σε έβγαλα 20€ εκτός budget. Αν μείνεις με 3 σκληρούς και ίσως τους υπόλοιπους 2.5" μπορείς να πας στο τέρας του airflow: https://www.skroutz.gr/s/13243609/Silverstone-Redline-RL06-Tempered-Glass.html Δεν ξέρω τι λέει από radiator support όμως. Το Thermaltake υποστηρίζει σχεδόν τα πάντα. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Αγαπημένο v51. Μπορεί να μήν είναι fancy όπως ο ανταγωνισμός αλλά είναι κουταρος. Το μόνο αρνητικό δεν έχει cover το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά βγαίνει και σε έκδοση που έχει.
mindtrapper Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Ναι αλλά με ακρυλικό παράθυρο. Δεν νομίζω να έχει και με cover και με tempered glass. Ίσως μπορεί να το παραγγείλει έξτρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 45 λεπτά πριν, mindtrapper είπε Ναι αλλά με ακρυλικό παράθυρο. Δεν νομίζω να έχει και με cover και με tempered glass. Ίσως μπορεί να το παραγγείλει έξτρα. Καλά όχι ότι χρειάζεται απλα για τη μόστρα.
WizNick Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Το PSU Shroud ειναι αναγκαιο, αφου οπως ειπα δεν θελω να βλεπω καλωδια! Κριμα που στο V51 εχουν κανει την περιεργη επιλογη στην TG εκδοση να μην βαζουν PSU shroud, ενω το βαζουν στην acrylic... Εχει καλο support για δισκους και παιρνει και την υδροψυξη πανω για να χωρανε τα παντα ολα. Το Silverstone παιρνει 3 δισκους κατω απο το PSU shroud, κατι που δεν ξερω γιατι δεν το κανουν οι αλλες εταιριες. Στο P400 με μια αυξηση στο υψος του shroud γυρω στο 1cm, θα χωραγε και 3ος 3.5αρης δισκος. Αλλα δειχνει καπως φτηνιαρικο, ουτε καν rubber grommets δεν εχει. Και τωρα που κοιταξα στο site της Silverstone, υποστηριζει μεχρι 240αρα υδροψυξη, και ηδη εχω αγορασει 280αρα, οποτε ουτε καν. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από WizNick
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 9 λεπτά πριν, WizNick είπε Το PSU Shroud ειναι αναγκαιο, αφου οπως ειπα δεν θελω να βλεπω καλωδια! Κριμα που στο V51 εχουν κανει την περιεργη επιλογη στην TG εκδοση να μην βαζουν PSU shroud, ενω το βαζουν στην acrylic... Εχει καλο support για δισκους και παιρνει και την υδροψυξη πανω για να χωρανε τα παντα ολα. Το Silverstone παιρνει 3 δισκους κατω απο το PSU shroud, κατι που δεν ξερω γιατι δεν το κανουν οι αλλες εταιριες. Στο P400 με μια αυξηση στο υψος του shroud γυρω στο 1cm, θα χωραγε και 3ος 3.5αρης δισκος. Αλλα δειχνει καπως φτηνιαρικο, ουτε καν rubber grommets δεν εχει. Μπορείς να φτιάξεις custom δες το πρώην μου v51
WizNick Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, radiohead είπε Μπορείς να φτιάξεις custom δες το πρώην μου v51 Καλη δουλεια εχεις κανει, αν και προσωπικα δεν μ'αρεσει το ASUS ROG logo, θα προτιμουσα αν ειχες κανει καποιο σχεδιο απλα. Εγω δεν το εχω ιδιαιτερα με τετοια (αν και απο εργαλεια, dremel, κτλ εχουμε τα παντα στο σπιτι) Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από WizNick
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Το p400 είναι ελαφρυ αλλά δεν το λες και φτηνιάρικο. Παίρνει θήκες για δίσκους είτε 2.5 είτε 3.5 μπροστά αλλά κοστίζει εξτρα. Επίσης κανεις καλό cable management. 3 λεπτά πριν, WizNick είπε Καλη δουλεια εχεις κανει, αν και προσωπικα δεν μ'αρεσει το ASUS ROG logo, θα προτιμουσα αν ειχες κανει καποιο σχεδιο απλα. Εγω δεν το εχω ιδιαιτερα με τετοια (αν και απο εργαλεια, dremel, κτλ εχουμε τα παντα στο σπιτι) Σκέψου ότι η υδροψυξη πάνω την είχα push-pull. Άσχετα με το logo σου λέω απλα ότι με ενα κομμάτι plexi και πιστόλι θερμού αέρα το κανεις μια γωνία κι έτοιμο το shroud.Μετα αυτοκόλλητο ότι χρωμα σχέδιο θες και φινιτο.
WizNick Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, radiohead είπε Το p400 είναι ελαφρυ αλλά δεν το λες και φτηνιάρικο. Παίρνει θήκες για δίσκους είτε 2.5 είτε 3.5 μπροστά αλλά κοστίζει εξτρα. Επίσης κανεις καλό cable management. Σκέψου ότι η υδροψυξη πάνω την είχα push-pull. Άσχετα με το logo σου λέω απλα ότι με ενα κομμάτι plexi και πιστόλι θερμού αέρα το κανεις μια γωνία κι έτοιμο το shroud.Μετα αυτοκόλλητο ότι χρωμα σχέδιο θες και φινιτο. To Silverstone εννοουσα οτι δειχνει φτηνιαρικο. To P400 μια χαρα ειναι απο ποιοτητα. Και οπως ειπα ηδη του ειχα βαλει ενα 3.5αρι tray για τον 3ο δισκο μου μπροστα, αλλα θα βγει για να μπει η Kraken X62 τωρα. Θα δω πρωτα πως θα τα παει με την X62 και μετα θα αποφασισω. Αν το αλλαξω παντως, θελω το νεο κουτι να εχει τα παντα οπως θελω απο μαμα. Αν ειναι να κανω mods, τοτε κανω και στο P400 και το ανοιγω μπροστα να βαλω mesh.
mindtrapper Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Πιο πολύ σε κόβουν οι δίσκοι να ξέρεις, παρα οι αλλες επιλογές (airflow, tempered, υδροψυξη κτλ). Σκέψου το για ενα παλιό κουτάκι από αυτά που έπαιρναν 5 δίσκους για πλάκα και 10+ αν χρησιμοποιησεις και τα 5.25" bays. Μπορείς μετα να βάλεις freenas και να εχεις τα αρχεία στο δίκτυο σου. Αν προσεξεις να στηρίζεται το δίκτυο σου πιο πολύ σε Ethernet παρα σε wifi θα εχεις καλες ταχύτητες.
WizNick Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δεν καιγομε ιδιαιτερα για τους δισκους. Οι 2 των 3TB χωρανε σε ολα (οπως φυσικα και ο SSD). Οι αλλοι 3 ειναι 1 TB, 500GBs, 500GBs, εχω και 2 εξωτερικες θηκες να τους βαλω για να εχω προσβαση στα αρχεια τους. Αλλα φυσικα αν μπορουσα, εστω τον 1ΤΒ δισκο να τον εχω στο κουτι, θα ηταν καλυτερα! Το airflow και το cable management με καινε. Φυσικα και η εμφανιση ... Θελω mesh μπροστα για airflow. Θελω TG για εμφανιση αλλα και γιατι ο γατος μου κανει βολτες πανω στο κουτι και θα το γεμισει γρατζουνιες οποιοδηποτε ακρυλικο,κτλ. Θελω PSU shroud να κρυβω τα καλωδια και αρκετο χωρο πισω. Θελω υποστηριξη καλη για 280αρα υδροψυξη και πανω και μπροστα, να εχω επιλογες. Θελω αριστο φιλτραρισμα σκονης γιατι εδω εχω απειρη. Μετα ακολουθουν τα υπολοιπα, οπως εξτρα θεσεις για 3.5αρηδες δισκους, ισως κανα διακριτικο RGB οπως εχει το P400,κτλ. Υπαρχουν και καποιοι περιορισμοι στο μεγεθος, κυριως στο υψος, λογω του γραφειου, αλλα ολα τα midi κουτια πρεπει να χωρανε.
mindtrapper Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα σου έλεγα Meshify C αλλά πάνω παίρνει μόνο μέχρι 240, άρα μόνο μπροστά η υδρόψυξη που πήρες. Και αν βάλεις μακριά κάρτα γραφικών θα είναι τσίμα τσίμα, δεν είναι σούπερ ευρύχωρο. Μετά πιο ακριβό, χωρίς όλους τους δίσκους που θες αλλά ευρύχωρο και ωραίο είναι το: https://www.skroutz.gr/s/14698878/CoolerMaster-MasterCase-H500P-Mesh.html Μόνο το Mesh όμως, το άλλο με το πλαστικό μπροστά είναι μάπα για airflow. Εμένα που μου αρέσουν και τα πιο καγκούρικα κουτιά μου κάνει κλικ και αυτό: https://www.skroutz.gr/s/10743154/Thermaltake-Core-X71-Tempered-Glass-Edition.html Χωράει τους σκληρούς σου και την υδρόψυξη σου σε διάφορα σημεία. Είναι λίγο περίεργο και μεγάλο όμως και από ποιότητα κατασκευής δεν ακούγονται τα καλύτερα. Για να καταλάβεις λίγο πόσο μεγάλο είναι, αυτά τα δύο bays που βλέπεις μπροστά δεν είναι 3.5" αλλά 5.25". 😛 Στην τελική για τους δίσκους πάρε κανα δύο τέτοια: https://www.ebay.com/itm/IOCrest-3-5-2-5-HDD-SSD-Mounting-Bracket-for-PCI-Slot/332229173351?hash=item4d5a66e067:g:K04AAOSwLs9aXuSB και όλα τα κουτιά θα χωράνε ξαφνικά τουλάχιστον 4x3.5". Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από mindtrapper
WizNick Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Ωραιο ειναι το H500P αλλα λιγο ακριβο και βασικα μολις ειδα αυτο το video με τα νεα κουτια της Phanteks...To Evolv X στα 199$, ακριβο αλλα τελειο κουτι και το P600 που δειχνει να ειναι ενα πολυ βελτιωμενο P400 με εμφαση στο airflow. Αν συνεχισει να εχει super τιμη οπως ολη η σειρα P, θα ειναι πολυ καλη περιπτωση. Μαλλον θα περιμενω ποτε θα κυκλοφορησουν αυτα.
mindtrapper Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Το είδα στα γρήγορα με mute. Αυτό που βγαίνει το πλαστικό μπροστά και έχει mesh από πίσω καλό φαίνεται. Τα άλλα meh, κλασσικά.
chrisxpap Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Θέλω κ εγώ ένα κουτί γύρω στα 100€ να έχει καλό airflow και τζαμακι δίπλα. Από hdd μου φτάνουν κ 2, θα μπει πάνω mobo atx με 1080ti gpu, για υδροψυξη δεν θα βάλω προς το παρόν. Είδα πιο πάνω που γράφατε για το meshify c να τσιμπήσω αυτό ή προτείνετε κάτι άλλο;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα