anifiend Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 12 ώρες πριν, giorgos_di είπε Fractal Design Meshify C Το έχεις; Από σκόνη και θόρυβο πως τα πάει; 1
giorgos_di Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 32 λεπτά πριν, anifiend είπε Το έχεις; Από σκόνη και θόρυβο πως τα πάει; Όχι, αλλά είναι πιστεύω κοντά στις απαιτήσεις σου. Για την σκόνη δείχνει ότι έχει φίλτρα, από άποψη θορύβου σίγουρα κάνει περισσότερο από άλλα κουτιά, όμως ο θόρυβος είναι και λίγο υποκειμενικός για τον καθένα. Σημασία έχει και σε τι απόσταση από εσένα θα είναι, πόσα fans θα βάλεις, πως θα στήσεις την πιο αποτελεσματική ροή αέρα, χωρίς να φτάνουν τέρμα τα rpm των fans. Δες κι εδώ, μερικές δοκιμές για αυτό το κουτί.
haris013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, anifiend είπε Το έχεις; Από σκόνη και θόρυβο πως τα πάει; Εγώ είμαι κάτοχος και έχοντας περάσει από Αρκετά κουτιά το θεωρώ το καλύτερο στην κατηγορία του. Έχει φίλτρα παντού και καλό airflow. Τα στοκ ανεμιστηρακια είναι ποιοτικά και αθόρυβα αν μπουν στην μητρική η σε fan controller.
ZahosDoganos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, haris013 είπε Εγώ είμαι κάτοχος και έχοντας περάσει από Αρκετά κουτιά το θεωρώ το καλύτερο στην κατηγορία του. Έχει φίλτρα παντού και καλό airflow. Τα στοκ ανεμιστηρακια είναι ποιοτικά και αθόρυβα αν μπουν στην μητρική η σε fan controller. Σκέφτομαι να το πάρω και γω για το airflow του, να αλλάξω και το 600t που πιάνει πολύ χώρο, με χάλασε που διάβασα στο review από gamer nexus ότι με τα στοκ φαν ήταν στους 53-54 βαθμους στην ίδια θέση με κουτιά που έχουν κλειστό front panel, ομως με 2 140αρια noctua μπροστά πήγε στους 47. Δηλαδή αλλά 30 ευρώ σε φανς Πάντως είναι όμορφο και compact Από cable management πως πάει?
haris013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, ZahosDoganos είπε Σκέφτομαι να το πάρω και γω για το airflow του, να αλλάξω και το 600t που πιάνει πολύ χώρο, με χάλασε που διάβασα στο review από gamer nexus ότι με τα στοκ φαν ήταν στους 53-54 βαθμους στην ίδια θέση με κουτιά που έχουν κλειστό front panel, ομως με 2 140αρια noctua μπροστά πήγε στους 47. Δηλαδή αλλά 30 ευρώ σε φανς Πάντως είναι όμορφο και compact Από cable management πως πάει? Απλά διαμάντι στο cable management. Δες στο θέμα δείξτε το κουτί σας, έχω ανεβάσει φώτο από το fractal. Πολύ εύκολο και γρήγορο. Όσο για τους βαθμούς παίζουν αρκετά ρόλο, με κύριο το cable management και το setup. Στο PC της υπογραφής σε full load δεν έχει ανεβασει πάνω από 35 θερμοκρασία στο εσωτερικό του κουτιού με εξωτερική θερμοκρασία περίπου 19 βαθμούς. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από haris013
ZahosDoganos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, haris013 είπε Απλά διαμάντι στο cable management. Δες στο θέμα δείξτε το κουτί σας, έχω ανεβάσει φώτο από το fractal. Πολύ εύκολο και γρήγορο. Όσο για τους βαθμούς παίζουν αρκετά ρόλο, με κύριο το cable management και το setup. Στο PC της υπογραφής σε full load δεν έχει ανεβασει πάνω από 35 θερμοκρασία στο εσωτερικό του κουτιού με εξωτερική θερμοκρασία περίπου 19 βαθμούς. Όντως πολύ ωραίο. Κατάρα μου μπήκε το μικρόβιο τώρα περισσότερο να ξεφορτωθώ το μεγάλο case το έχει μόνο το visionstudio και λίγο ακριβά κιόλας γαμωτο
Inler Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Εξαιρετικο κουτι....Εχω γραψει πιο πισω διαφορα συμπερασματα σε σχεση με το P400S που ειχα
redykt Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Παιδια στην επιλογη κουτιου , τι κοιταμε οσον αφορα το πλαινο πανελ ωστε να μη γρατζουνιζεται με το παραμικρο ; Να ειναι "tempered glass" ; Επισης γνωριζει κανεις αν ειναι ακριβη η αντικατασταση του πλαινου panel ενος case , π.χ του NZXT S340 , με ποιοτικοτερο υλικο ;
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, redykt είπε Παιδια στην επιλογη κουτιου , τι κοιταμε οσον αφορα το πλαινο πανελ ωστε να μη γρατζουνιζεται με το παραμικρο ; Να ειναι "tempered glass" ; Επισης γνωριζει κανεις αν ειναι ακριβη η αντικατασταση του πλαινου panel ενος case , π.χ του NZXT S340 , με ποιοτικοτερο υλικο ; Το tempered είναι το δυσκολότερο να γρατζουνιστεί. H αλλαγή του s340 με plexi glass θα κοστίσει γύρω στο δεκάρικο ενώ άν στείλεις mail στην nzxt θα σου στείλει πιθανότατα χωρίς χρέωση υλικού καινούργιο όπως ήταν μαμά. Άσχετο, με οθόνη τι έκανες τελικά βρήκες; Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από Επισκέπτης
redykt Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, radiohead said: Το tempered είναι το δυσκολότερο να γρατζουνιστεί. H αλλαγή του s340 με plexi glass θα κοστίσει γύρω στο δεκάρικο ενώ άν στείλεις mail στην nzxt θα σου στείλει πιθανότατα χωρίς χρέωση υλικού καινούργιο όπως ήταν μαμά. Το plexi glass θεωρειται καλυτερο ή χειροτερο [για το θεμα των σημαδιων απο γρατζουνιες] . Επισης , πολυ ενδιαφερον το δευτερο που ανεφερες. Δηλαδη , τι ακριβως μπορει να σου στειλουν ; Ολοκληρο το πλαινο καλυμα του κουτιου ή απλα ενα κομματι glass και εσυ θα πρεπει να κανεις τη μανιφατουρα της αλλαγης ; Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από redykt
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Νομίζω το δεύτερο. Στείλε ένα mail https://www.nzxt.com/customer-support Απο αυτό που έρχεται μαμά το plexi είναι καλύτερο και το βρίσκεις παντού.
MSSB Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Λοιπόν, ψάχνομαι για καινούριο κουτί αυτό το καιρό. Αυτή τη στιγμή έχω το H440 v2 της NZXT και θέλω να το αλλάξω γιατί το airflow του είναι ανύπαρκτο και τα ηχομονωτικά, δεν βοηθάνε πολύ σε αυτό. Σύστημα Nepton 240m, Z170X-Gaming 7 (ATX mobo). Ο βασικός μου γνώμονας είναι το airflow. Δεν με νοιάζει να είναι ήσυχο ή να έχει τζάμι κλπ. Αν δεν έχει, ακόμα καλύτερα. */ - Εύρος budget: έως 200€ - Tύπος (Cube, Mini/Midi/Full tower κλπ): Midi ή Full (ATX μητρική αλλά μπορεί στο μέλλον E-ATX) - Χρώμα: - - Παράθυρο με ή χωρίς (απλό, acrylic, tempered): Δεν θα ήθελα να έχει παράθυρο, αλλά αν δεν γίνετε να μην έχει καθόλου, θέλω tempered γιατί η πλαστικίλα γρατζουνάει άσχημα και φαίνεται λες και πάλευα με γάτα μετά από λίγο καιρό. - Με ή χωρίς ηχομονωτικό: Δεν με νοιάζει - καλύτερα όχι. Σκοπεύω να προσθέσω εγώ όπου και αν χρειαστεί. - Υδρόψυξη ή αερόψυξη: Από νερό θα πάω σε αέρα, οπότε μέγιστο airflow (και λόγο OC σε CPU/GPU). - Πλήθος & είδος δίσκων: 2 SSD, 4 HDD - Οπτικό μέσο: Πέθανε εδώ και χρόνια. /* Έψαξα μερικά αλλά το θέμα είναι ότι είναι πολλά και χάνομαι. Με ενδιαφέρει κυρίως από άτομα που έχουν εμπειρία με το κουτί που θα προτείνουν. Ευχαριστώ πολύ για τις όποιες απαντήσεις. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από MSSB
mcrae13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 24 λεπτά πριν, MSSB είπε Καλησπέρα παιδιά. Λοιπόν, ψάχνομαι για καινούριο κουτί αυτό το καιρό. Αυτή τη στιγμή έχω το H440 v2 της NZXT και θέλω να το αλλάξω γιατί το airflow του είναι ανύπαρκτο και τα ηχομονωτικά, δεν βοηθάνε πολύ σε αυτό. Σύστημα Nepton 240m, Z170X-Gaming 7 (ATX mobo). Ο βασικός μου γνώμονας είναι το airflow. Δεν με νοιάζει να είναι ήσυχο ή να έχει τζάμι κλπ. Αν δεν έχει, ακόμα καλύτερα. */ - Εύρος budget: έως 200€ - Tύπος (Cube, Mini/Midi/Full tower κλπ): Midi ή Full (ATX μητρική αλλά μπορεί στο μέλλον E-ATX) - Χρώμα: - - Παράθυρο με ή χωρίς (απλό, acrylic, tempered): Δεν θα ήθελα να έχει παράθυρο, αλλά αν δεν γίνετε να μην έχει καθόλου, θέλω tempered γιατί η πλαστικίλα γρατζουνάει άσχημα και φαίνεται λες και πάλευα με γάτα μετά από λίγο καιρό. - Με ή χωρίς ηχομονωτικό: Δεν με νοιάζει - καλύτερα όχι. Σκοπεύω να προσθέσω εγώ όπου και αν χρειαστεί. - Υδρόψυξη ή αερόψυξη: Από νερό θα πάω σε αέρα, οπότε μέγιστο airflow (και λόγο OC σε CPU/GPU). - Πλήθος & είδος δίσκων: 2 SSD, 4 HDD - Οπτικό μέσο: Πέθανε εδώ και χρόνια. /* Έψαξα μερικά αλλά το θέμα είναι ότι είναι πολλά και χάνομαι. Με ενδιαφέρει κυρίως από άτομα που έχουν εμπειρία με το κουτί που θα προτείνουν. Ευχαριστώ πολύ για τις όποιες απαντήσεις. Φίλε μου νομίζω το fractal design meshify c είναι ότι πρέπει αν σου κάνει το mid tower μέγεθος. Πολύ καλό airflow και tinted glass. Επίσης σε mid πάλι μπορώ να σου προτείνω το phanteks pro m tg μιας που το έχω και είναι άριστο σε airflow. Αυτά από μένα στο εύρος των 100 ευρώ. Σε ακριβότερα σίγουρα υπάρχουν κουτιά με καλό airflow και περισσότερα features,όπως κάποιο από τα be quiet dark base,αλλά περίμενε να σου πει και κανείς που έχει άμεση επαφή με καποιο 1
Anastazio Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Εχω γραψει πιο πισω για το meshify που το εχω εδω κ ενα μηνα...το airflow ειναι θεικο...οσο συμαζεμενο ειναι σε διαστασεις αλλο τοσο καταπληκτικο cable management εχει αλλα...ακουγεται αν το χεις διπλα σου σαν ενα test bench με ανεμιστηρια!
Heybro Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Το airflow αν έχετε καλά εξαρτήματα θα είναι μια χαρά μην σκατε. Άλλαξα τους ανεμιστηρες του 340 με καλούς corsair και οι θερμοκρασίες είναι όσο πιο κάτω γίνεται. Το βασικό για μένα είναι η εμφάνιση cable management και η ποιότητα το airflow φτιάχνετε εκτός περιπτώσεων. Για διπλανό γυαλί το ακρυλικό χαράζεται εύκολα το κανονικό γυαλί δεν παθαίνει τίποτα από γρατζουνιές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα