Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα τα φώτα σας. Αγόρασα την συγκεκριμένη τηλεοραση (LG 49UH770V) αλλα δεν ξέρω αν υποστηρίζει το codec hevc h265 απο usb για να δούμε καμια 4k ταινία, επίσης μέσω usb θα παίζει mkv αρχεία ? αν την έχει κάποιος η αν γνωρίζει ας με βοηθήσει...

ευχαριστώ

Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα τα φώτα σας. Αγόρασα την συγκεκριμένη τηλεοραση (LG 49UH770V) αλλα δεν ξέρω αν υποστηρίζει το codec hevc h265 απο usb για να δούμε καμια 4k ταινία, επίσης μέσω usb θα παίζει mkv αρχεία ? αν την έχει κάποιος η αν γνωρίζει ας με βοηθήσει...

ευχαριστώ

Φιλαρακο την εχει αγορασει η αδερφη μου και παραλιγο και γω. Λοιπον απο φλασακια που τις δινω δεν μου εχει παραπονεθει για τιποτα. Δεν θυμαμαι για Ηevc 265 αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι τα αναπαραγει κανονικοτατα. Οσο για MKV Η 264 και web dl αφοβα. Και κανενα προβλημα με υποτιτλους.

Δημοσ.

Φιλαρακο την εχει αγορασει η αδερφη μου και παραλιγο και γω. Λοιπον απο φλασακια που τις δινω δεν μου εχει παραπονεθει για τιποτα. Δεν θυμαμαι για Ηevc 265 αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι τα αναπαραγει κανονικοτατα. Οσο για MKV Η 264 και web dl αφοβα. Και κανενα προβλημα με υποτιτλους.

O σουπερ! χιλια ευχαριστω φιλε μου για τις πληροφοριες! :) :)

Δημοσ.

O σουπερ! χιλια ευχαριστω φιλε μου για τις πληροφοριες! :) :)

Πλακα κανεις ? εδω ειμαστε να βοηθαει ο ενας τον αλλον.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...