makariotatos Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα τα φώτα σας. Αγόρασα την συγκεκριμένη τηλεοραση (LG 49UH770V) αλλα δεν ξέρω αν υποστηρίζει το codec hevc h265 απο usb για να δούμε καμια 4k ταινία, επίσης μέσω usb θα παίζει mkv αρχεία ? αν την έχει κάποιος η αν γνωρίζει ας με βοηθήσει... ευχαριστώ
heavyrain Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Τα δοκιμασες και δεν τα παιζει; Πρεπει να τα παιζει κανονικα.
makariotatos Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 την εχω αγορασει και θα μου την φερουνε απο 20 του μηνα γιαυτο ρωταω δεν την εχω ακομα για να την δοκιμασω
ion70 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα τα φώτα σας. Αγόρασα την συγκεκριμένη τηλεοραση (LG 49UH770V) αλλα δεν ξέρω αν υποστηρίζει το codec hevc h265 απο usb για να δούμε καμια 4k ταινία, επίσης μέσω usb θα παίζει mkv αρχεία ? αν την έχει κάποιος η αν γνωρίζει ας με βοηθήσει... ευχαριστώ Φιλαρακο την εχει αγορασει η αδερφη μου και παραλιγο και γω. Λοιπον απο φλασακια που τις δινω δεν μου εχει παραπονεθει για τιποτα. Δεν θυμαμαι για Ηevc 265 αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι τα αναπαραγει κανονικοτατα. Οσο για MKV Η 264 και web dl αφοβα. Και κανενα προβλημα με υποτιτλους.
makariotatos Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Φιλαρακο την εχει αγορασει η αδερφη μου και παραλιγο και γω. Λοιπον απο φλασακια που τις δινω δεν μου εχει παραπονεθει για τιποτα. Δεν θυμαμαι για Ηevc 265 αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι τα αναπαραγει κανονικοτατα. Οσο για MKV Η 264 και web dl αφοβα. Και κανενα προβλημα με υποτιτλους. O σουπερ! χιλια ευχαριστω φιλε μου για τις πληροφοριες! :)
ion70 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 O σουπερ! χιλια ευχαριστω φιλε μου για τις πληροφοριες! :) Πλακα κανεις ? εδω ειμαστε να βοηθαει ο ενας τον αλλον. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα