wrestler12 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Καλησπέρα σε όλους, συγνώμη αν ανοίγω το θέμα σε λάθος section αλλά δεν βρήκα πουθενά παρόμοιο θέμα. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δοκίμασα με debit card της Εθνικής τράπεζας και της Πειραιώς να πληρώσω για την εγγραφή στο Google developer Console, αλλά μου βγάζει ότι ο τρόπος πληρωμής είναι μη αποδεκτός.Μήπως έχετε αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα, και αν ναι , ποια είναι η λύση?
gokuthelegend Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Μήπως είναι η κλασσική η Maestro; Εαν ναι, τότε δεν την δέχονται συνήθως, δεν είναι και τόσο διαδεδομένη. Αν η κάρτα είναι Visa ή Mastercard τότε κάτι άλλο τρέχει.
wrestler12 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Όχι,είναι από τις καινούργιες.Μέσα έχω υπόλοιπο χρημάτων αρκετό,αλλά δεν.
Predatorkill Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Μπορεις να παραθεσεις το ακριβες μηνυμα που σου εμφανιζει; Το ονομα στη καρτα αντιστοιχει στο ονομα του λογαριασμου που εχεις στη google; (ισως παιζει ρολο)
wrestler12 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 "Διορθώστε τα στοιχεία αυτής της κάρτας ή δοκιμάστε άλλη κάρτα".Λάθος δεν κάνω γιατί τα διπλό κοιτάω.Υπάρχει ένα πλαίσιο όπου ζητάει το όνομα του κατόχου κάρτας και το γράφω όπως αναγράφεται στην κάρτα.Όντως το όνομα της κάρτας δεν αντιστοιχεί στον χρήστη αλλά εφόσον έχει μέρος για συμπλήρωση ονόματος δεν νομίζω να φταίει αυτό.
Predatorkill Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Στην apple παντως αν ονομα καρτας-ονομα λογαριασμου ειναι διαφορετικα το περναει αλλα μετα θελει εξακριβωση στοιχειων. Ισως στη google να ριχνει απευθειας πορτα. Παρε ενα τηλεφωνο στο τμημα καρτων της τραπεζας να δεις τι παιζει με τη καρτα.
alou Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Είχα ίδιο πρόβλημα σε adwords τις προάλλες, 3 διαφορετικές εταιρικές master Εθνικής πόρτα και μια προσωπική την πήρε κανονικά. Το rejection έχει να κάνει με την τράπεζα και το ποιος το ζητάει πάντως γιατί με την ίδια κάρτα την ίδια ώρα πληρώθηκε FB κανονικά.
wrestler12 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Η μία κάρτα Πειραιώς και οι δύο της Εθνικής τράπεζας είναι προσωπικές χρεωστικές κάρτες από τις καινούργιες.Πηρα στο τμήμα καρτών της Εθνικής και μου είπαν δεν έχουν αντιμετωπίσει ξανά τέτοιο πρόβλημα και για λύση είπαν να δοκιμάσω με διαφορετικό browser...δεν βοήθησε.
wrestler12 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Άλλαξα και τα ονόματα,και τώρα μου βγάζει "η συναλλαγή απορρίφθηκε μη έγκυρος τρόπος πληρωμής".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα