Mr.Perfect Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Παιδιά χρειάζομαι επειγόντως την βοήθεια σας έχω ένα πρόβλημα με το αυτοκινητο μου κατέβηκε το χιροφρενο ενώ η πόρτα ήταν ανοιχτή καθώς έφευγε το αυτοκίνητο χτύπησε η πόρτα πάνω στην κολονα με αποτέλεσμα τώρα να μην κλείνει καλά σχεδόν καθόλου και από ότι κατάλαβα πρέπει να έχει σπάσει κάτι ή να έχει βγει κάτι γιατί όταν την κλείνω καμία φορά ακούγεται κάτι μεταλλικό να κουνιετε μέσα στην πόρτα παιδιά βοηθήστε με σας παρακαλώ και πείτε μου εάν ξέρετε πόσο θα κοστίσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy71 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Σε φανοποιο πρεπει να πας, αυτος θα σου πει και τιμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.Perfect Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Μήπως ξέρει κανείς πάνω κάτω πόσο θα μου στοιχίσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δεν λες μαρκα μοντελο κλπ, δεν λες αν στράβωσε η πορτα ή "έφυγαν"οι μεντεσέδες, δεν εχεις βαλει εστω μια φωτο, και θελεις να σου πουμε τιμή!!! ε κανενα 300αρι σιγουρα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.Perfect Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Το μοντέλο είναι Hyundai Getz επίσης η πhttps δεν έχει στραβοσει και όσο για το αν έχουν σπάσει οι μεντεσεδες είναι πολύ πιθανόν γιατί ακούγεται μέσα στην πόρτα κάτι μεταλλικό να κουνιετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fubar.gr Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Πρώτα απ όλα θα δείς που ακριβώς βρίσκει και δεν κλείνει. Οι πόρτες ρεγουλάρονται, μπορείς να χαλαρώσεις τις βίδες στους μεντεσέδες, να τη φέρεις στο σωστό σημείο και να ξανασφίξεις τις βίδες. Οι φαναρτζήδες για μικροδιορθώσεις τις κάνουν και με το χέρι χωρίς να ξεβιδώσουν τίποτα, δηλαδή αν είναι λίγο πεσμένη την πιάνουν απο κάτω και τη σηκώνουν. Αλλά πρίν κάνεις το οτιδήποτε πρέπει πρώτα να δείς που βρίσκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.Perfect Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Ευχαριστώ για την βοήθεια θα το δοκιμάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saleit Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Το μοντέλο είναι Hyundai Getz επίσης η πhttps δεν έχει στραβοσει και όσο για το αν έχουν σπάσει οι μεντεσεδες είναι πολύ πιθανόν γιατί ακούγεται μέσα στην πόρτα κάτι μεταλλικό να κουνιετε Το μεταλλικό ήχο που λες, πιθανόν να είναι και ο ιμάντας, μεταλλικός, που συνδέεται τη λαβή με την ασφάλεια. Όταν τραβάς το χερούλι, σηκώνεται το αγκιστράκι; Τώρα λογικά η επισκευή κάπου 100- 300 ΕΥΡΏ, θα σου πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick22ink Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα έχω ένα Honda Civic ex American ειναι του 2001 και δεν έχει αλλαχτεί ποτέ ιμάντας χρονισμού!!!το αυτοκίνητο έχει 35.000 χλμ λόγου ακινησίας πολλών χρόνων πρέπει να αλλαχτεί άμεσα;;;ευχαριστω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι άλλαξε τον δεν παίρνει άλλη παράταση. Κάθε φορά που το βάζεις μπροστά παίζεις Τζόκερ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeascona Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι φιλε μου, πρέπει να αλλαχτεί καθως χαλάει και από τα χρόνια κι οχι μονο απο τα χιλιόμετρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα έχω ένα Honda Civic ex American ειναι του 2001 και δεν έχει αλλαχτεί ποτέ ιμάντας χρονισμού!!!το αυτοκίνητο έχει 35.000 χλμ λόγου ακινησίας πολλών χρόνων πρέπει να αλλαχτεί άμεσα;;;ευχαριστω!!!Μπορει να σου δει αν εχει κανει αυλακωσεις και να κανεις παραταση αν δεν το κινεις.. Δεν μπορει κανεις να σου εγγυηθει οτι δεν θα σπασει.. Ειναι κριμα να καταστρεψεις το μοτερ.. Και για μενα αμεση αλλαγη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Αν συνεχισει να ειναι ακινητοποιημενο γιατι να ασχοληθεις με ιμαντα?δεν θα ναι το μοναδικο προβλημα του.. Εξηγησε το στορυ του αυτοκ.ποσα χρονια ειναι παρατημενο και αν ειναι σε εσωτερικο χωρο αν το κινουσε καποιος 1 φορα το χρονο κτλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick22ink Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Το αυτοκίνητο είχε να κινηθεί 5 χρόνια και από τοτε που αγοράστηκε κινούταν μόνο 4 μηνες τον χρόνο λόγο μετακομίσεις στο εξωτερικό!!!ηταν σε γκαράζ ολα τα χρόνια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Οκ τοτε σιγουρα ιμαντες(δεν νομιζω να ναι poly v) και αλλαγη λαδιων +φιλτρο.. Κανε μια χαρη και βγαλε μια φωτο οταν βγαλεις τον ιμαντα ,τις ρωγμες του.. 16χρονια ιδιο ιμαντα παιζει να το ακουω και 1η φορα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα