Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω ενοικιαζόμενα δωμάτια και θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου πει πως μπορώ να κάνω διαφήμιση και κάποιον τρόπο εκτός booking.com και expedia για κρατήσεις. Γενικά κάποιος που γνωρίζει τι να κάνω

Δημοσ.

Το adwords θα ήταν καλή αρχή, με στόχευση στην περιοχή σου, π.χ. "ενοικιαζόμενα δωμάτια Κάρπαθος", "δωμάτια στην Κάρπαθο", "studios Κάρπαθος" κλπ.

Αν θέλεις κουπόνι για δωρεάν 75 ευρώ από το Google, ξοδεύοντας 25 ευρώ στείλε μου pm.

• Like 1
Δημοσ.

Το adwords θα ήταν καλή αρχή, με στόχευση στην περιοχή σου, π.χ. "ενοικιαζόμενα δωμάτια Κάρπαθος", "δωμάτια στην Κάρπαθο", "studios Κάρπαθος" κλπ.

Αν θέλεις κουπόνι για δωρεάν 75 ευρώ από το Google, ξοδεύοντας 25 ευρώ στείλε μου pm.

Το ξέρεις ότι απλώς θα χάσει 25eu; Εκτός άμα πιστεύεις ότι θα στήσει σωστό campaign και θα έχει και ROI..

Δημοσ.

Τι προτείνεις;

Αυτό που είπε ο flienky. Εκτός άμα μιλάμε για 10+ ενοικιαζόμενα για να αξίζει να ψαχτείς περισσότερο.

Δημοσ.

Facebook έχεις για τα δωμάτια; Ιστοσελίδα; Κάνε και τα δύο αν όχι. Με πληροφορίες, αναρτήσεις, ενημερώσεις κλπ. Ασχολήσου και με tripadvisor.

Δημοσ.

Η πιο εύκολη καμπάνια ειναι στο facebook. Με adwords αν μπλέξεις  ειναι δύσκολα τα πράγματα, εκτός αν βρεις κανεναν πιστοποιημένο να στην κάνει, αφού πρώτα αποφασίσεις που θες να εμφανίζεσαι (σε τι συσκευές, με ποια keywords, μπλα μπλα μπλα ) 

Αφου έχεις σελίδα η καλύτερη λύση ειναι του facebook, περίπου 7-14 ευρώ για διαφήμιση στις περιοχές που θες και στους χρήστες με συγκεκριμένα ενδιαφέροντα και πάνω κάτω 5000-7000 προβολές μέσα σε μια εβδομάδα. 

Επόμενο πιο επαγγελματικό βήμα να κάνεις σελίδα με booking system και σωστα SEO ώστε κάποια στιγμή να ξεφορτωθείς τα airbnb/booking και λοιπα 

Δημοσ.

Καταχώρησε και την επιχειρηση σου στο google my business. 

Ενα gmail χρειάζεσαι και ενα κινητό. Φωτογραφίες βάλε , ωράρια ,παροχές

Βέβαια αν κρίνω από το username σου αν είσαι Πάργα γίνεται λίγο χαμός.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που είπε ο flienky. Εκτός άμα μιλάμε για 10+ ενοικιαζόμενα για να αξίζει να ψαχτείς περισσότερο.

Μα ο άνθρωπος είπε ξεκάθαρα ότι δεν θέλει Booking και Expedia για τους δικούς του λόγους. 

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...