georgepppo Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Γιατί δεν αλλάζεις αυτοκίνητο κάθε 5-7 χρόνια? όχι έχω 25 χρόνια αμάξι και πάει μια χαρά το toyota αλλά δεν έχω και την οικονομική δυνατότητα για αυτό και δεν αλλάζω έτσι το πήρα απο τους γονείς έτσι το έχω αλλά όχι και κάθε 5-7 στην ελλάδα,στην ευρώπη έτσι κάνουν αλλά στην ελλάδα με 500 ευρώ μισθό ΠΟΤΕ αν εσύ παίρνεις 2-3 χιλιάρικα το μήνα καλά κάνεις και αλλάζεις όπως οι ευρωπαίοι Κανείς όμως δε λέει ότι όλα αυτά τα μπιχλιμπίδια στα αυτοκίνητα έχουν 5 χρόνια max support. πρώτον αυτές οι βλακείες στα αυτοκίνητα για μένα είναι περιτές και ανεβάζουν τσάμπα το κόστος αν μιλάμε για απλά αυτοκίνητα και όχι για a6 και mercendes των 60-70 χιλιάδων οπότε κλαιν. δεύτερον η τεχνολογία προχωράει ,hello ειδικά στα ηλεκτρονικά τι περιμένεις να σου δώσουν κάτι που σε 10 χρόνια θα είναι πάλι μπροστά? κινητό των 1000 ευρώ να πάρεις σε 10 χρόνια μπακατέλα θα είναι οπότε προσγειώσου λίγο στην πραγματικότητα. το μόνο που μπορεί να κάνει ο κατασκευαστής είναι να αλλάζει όλη η κονσόλα εκεί με νέα πιο εξεληγμένη αλλά και αυτό τραβηγμένο μου ακούγεται 1
Regulus Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δεν φτάνουν τα δεδομένα που μαζεύει από μας τώρα θα μαζεύει και από τα αυτοκίνητα μας (αν και μάλλον δεν θα αποκτήσω ποτέ Audi η Volvo). 1
adtakhs Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 AUDI (VW GROUP), BMW και MERCEDES αγόρασαν τους HERE MAPS πριν περίπου 2 χρόνια. Περίεργο μου φαίνεται να μην το χρησιμοποιήσουν σαν πλατφορμα στα αυτοκίνητά τους . Πάντως εγώ θα ηθελα μια συσκευή 2 din για το αυτοκίνητο με πλήρες android για multimedia χρήση και gps στο pc. Προς το παρόν τρέχω με pioneer ARC / JVC SMARTPHONE CONTROL και το κινητό να συνδέεται επάνω του.
inflation Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δε λέω πολύ καλή κίνηση και η γενικότερη συνδεσιμότητα θα βοηθήσει σε ορισμένους τομείς την καθημερινότητα, όταν όμως βγάλει το η google το fuchia, θα ψάχνουμε να βρούμε ποιο καινούριο κινητό θα είναι συμβατό κ φτου κ πάλι από την αρχή
De@th L0rd Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Αναβαθμίσεις θα βγάζουν ή θα το αφήνουν στην μοίρα τους όπως οι κατασκευαστές κινητών που από τα 100 κινητά που βγάζουν κάθε χρόνο αναβαθμίζουν μόνο τα 2-3 στην επόμενη έκδοση Android; Διάβασε το σχόλιο μου παραπάνω. Μετά από 5 χρόνια οι κατασκευαστές θα τα παρατούν στη μοίρα τους. Γιατί δεν αλλάζεις αυτοκίνητο κάθε 5-7 χρόνια? Τρολλάρεις φίλε έτσι; Δε ζούμε όλοι στη Σουηδία ούτε παίρνουμε τρελά φράγκα για να παίρνουμε καινούριο αυτοκίνητο κάθε 5-7 χρόνια. Ακόμη κ να έπαιρνα 100κ το χρόνο, ΣΙΓΑ μη τα έδινα στις αυτοκινητοβιομηχανίες για το κουτί που με πάει περα-δώθε. Ελεος. 2
adtakhs Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Διάβασε το σχόλιο μου παραπάνω. Μετά από 5 χρόνια οι κατασκευαστές θα τα παρατούν στη μοίρα τους. Μπορεις να το δεις και διαφορετικά όμως. Για ένα RNS 510 σε ένα VW GOLF πληρώνεις μια 600€ στο αυτοκίνητο. (Τουλάχιστον πλήρωνες) Δεν έπαιρνες κάτι σε αναβάθμιση. Αν ήθελες ενημερωμένους χάρτες θα τους πλήρωνες ξανά. Το ίδιο και στις υπόλοιπες εταιρίες. Πλέον θα έχεις 5 χρόνια υποστήριξη. Μετά πάρε aftermarket .... που έτσι κι αλλιώς θα το έκανες και με την σημερινή κατάσταση.
alex1001 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 θα έχει πλάκα όταν περάσει κάποιος ιός από το internet και το λειτουργικό θα ανοιγοκλείνει παράθυρα και άλλα τέτοια! 1
Νυσταγμένος Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Με τα τραχτέρια τι γίνεται εκεί ποια έκδοση θα χουμε; Θα είναι trackDroid 8.1.2 XD
Νυσταγμένος Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 θα έχει πλάκα όταν περάσει κάποιος ιός από το internet και το λειτουργικό θα ανοιγοκλείνει παράθυρα και άλλα τέτοια! Αν κολλήσει κάποιο malware θα πηγαίνει πίσω αντί για μπροστά.
Panagiotis32 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Μ'αρέσει που μιλάτε σοβαρά μερικοί για το θέμα! Χαλαρώστε, αυτά είναι σαν ταινίες sci-fi για μας. Ελλάδα είμαστε. Αφού έχουμε να βάλουμε βενζίνη στο κοντά 20ετίας μεταχειρισμένο Hyundai, και δεν μας έχουν πάρει ακόμα τις πινακίδες ή δεν έχουμε μπει φυλακή, είμαστε προνομιούχοι υψηλής τάξης για τα ελληνικά δεδομένα! 1
georgepppo Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Μ'αρέσει που μιλάτε σοβαρά μερικοί για το θέμα! Χαλαρώστε, αυτά είναι σαν ταινίες sci-fi για μας. Ελλάδα είμαστε. Αφού έχουμε να βάλουμε βενζίνη στο κοντά 20ετίας μεταχειρισμένο Hyundai, και δεν μας έχουν πάρει ακόμα τις πινακίδες ή δεν έχουμε μπει φυλακή, είμαστε προνομιούχοι υψηλής τάξης για τα ελληνικά δεδομένα! εδώ και 5.5 χρόνια που οδηγάω το σταρλετ του 92 μόνο λάδια,λάστιχα,τακάκια και έναν σπασμένο επιλογέα έχω αλλάξει
yiannis_1 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Ας φτιάξουν καλύτερα καμιά χρήσιμη τεχνολογία... Οποιοδήποτε σύστημα "infotrainment" μετά απο 4-5 χρόνια και πολλά λέω θα δείχνει υπερπαλιατζούρα.... Ελαφρύτερα και ασφελέστερα οχήματα, που κινούνται αυτόνομα, καταναλώντας ελάχιστα ή και καθόλου ορυκτά καύσιμα θέλει ο κοσμάκης... Ας αφήσουν τα multimedia. Προσπαθήσαν να πουλήσουν tablets, smart watches, smart tvs και ενα σωρρό intelligent devices μέχρι που τους βαρέθηκε ο κόσμος... Με ενα bluetooth ή wifi ηχοσύστημα και ενα κινητό 1-2 χρόνων θα είσαι περισσότερο up to date... Ούτε βαραίνει το αμάξι, ούτε το πληρώνεις χρυσό, ούτε μπλέκεις με την αντιπροσωπεία του οχήματος για οποιαδήποτε πρόβλημα βγάλει...
georgepppo Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Ας φτιάξουν καλύτερα καμιά χρήσιμη τεχνολογία... Οποιοδήποτε σύστημα "infotrainment" μετά απο 4-5 χρόνια και πολλά λέω θα δείχνει υπερπαλιατζούρα.... Ελαφρύτερα και ασφελέστερα οχήματα, που κινούνται αυτόνομα, καταναλώντας ελάχιστα ή και καθόλου ορυκτά καύσιμα θέλει ο κοσμάκης... Ας αφήσουν τα multimedia. Προσπαθήσαν να πουλήσουν tablets, smart watches, smart tvs και ενα σωρρό intelligent devices μέχρι που τους βαρέθηκε ο κόσμος... Με ενα bluetooth ή wifi ηχοσύστημα και ενα κινητό 1-2 χρόνων θα είσαι περισσότερο up to date... Ούτε βαραίνει το αμάξι, ούτε το πληρώνεις χρυσό, ούτε μπλέκεις με την αντιπροσωπεία του οχήματος για οποιαδήποτε πρόβλημα βγάλει... σιγά εγώ μια aux έχω στο kenwood πάνω απο δεκαετίας ραδιοcd και συνδέω το κινητό που είναι κοτσαρισμένο με βασούλα σαν gps και παίζω μουσική,τραβάω διαδρομές,το έχω για gps,μιλάω απο τα ηχεία του αυτοκινήτου και το μικρόφωνο του κινητού(σαν ανοιχτή ακρόαση) και όλα τα κάνω,το ίδιο και με ένα tablet των 100 ευρώ θα μπορούσα αν ήθελα να επενδύσω κάτι για καλύτερο.
adtakhs Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Έχετε δει τα καινούρια καντράν των αυτοκινητων? Imobilizer, multimedia, gps nav., radio, εγκεφαλος, όλα πακέτο. Να σου χαλάσει μόνο, θα κοστίζει περισσότερο και από τον κινητήρα η αλλαγή. Που είναι η παλαιά εποχή που τα πάντα στηρίζονταν στο πόσο καλά στημένα ήταν τα αυτοκίνητα και όχι στα ποσά μπιχλιμπιδια έχουν ....
logistoulis Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Αφού τα θέλει ο κόσμος τα βάζουν. Και προκειμένου να διατηρηθούν οι τιμές σε ανάλογα επίπεδα προηγούμενων μοντέλων που δεν είχαν τέτοια μπιχλιμπιδια κόβουν ποιότητα από αλλα πράγματα και τα αυτοκίνητα σε λίγα χρόνια γίνονται σουργελα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα