Προς το περιεχόμενο

HTC ONE M9 32GB από ebay

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλει ένας φίλος να αγοράσει το κινητό αυτό http://www.ebay.com/itm/5-0-HTC-One-M9-Sprint-Factory-Unlocked-4G-LTE-Smartphone-20MP-Gray-Gold-32GB-US-/272657055273?var=&hash=item3f7ba07e29:m:mAJRP_hObKC78ufSrOos1AQ
Εγώ δεν ασχολούμαι καθόλου με τα των κινητών (ούτε ο φιλος), του πρότεινα το xiaomi που ναι καπου στα 200€ (που προτίνετε στο φορουμ) αλλά προτιμάει το HTC σαν μαρκα. 
Θέλω να ρωτήσω, α) αυτό ελληνικό μενού θα έχει;
β) Γενικά είναι καλή επιλογή αν ειναι να έρθει στα 160€; (βλέπω ότι ειναι παλιό για αυτό).

Δημοσ.

Ε γενικα ειναι κινητο 2τιας, επισης αυτο βρισκεται αμερικη και λεει οτι στελνει απο κινα, λιγο οτιναναι μου φαινεται, προσεχε μην εχει τελωνειο, το αν αξιζει ειναι υποκειμενικο εφοσον του αρεσουν τα htc..

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση!
Έκανα σχετική ερώτηση στον πωλητή, περιμένω απάντηση, νομίζω ότι έχει στοκ και αμερική και κίνα, και στέλνει αμερική από την αμερικάνικη αποθήκη και υπόλοιπο κόσμο από την κινέζικη.
Αν είδα καλά ήταν ακριβό κινητό όταν βγήκε (600€ το ειχα βρεί).
Για τα ελληνικά τι λέτε; Θα ύπάρχει πρόβλημα;

Δημοσ.

Ο πωλητής δεν έχει και την καλύτερη βαθμολογία, αν δεις κριτικές κάποιοι γράφουν για μεταχειρισμένα, ελαττωματικά, refurbished κλπ. Εκτός τον κίνδυνο του τελωνείου.

Δημοσ.

Ευχαριστώ zio,
Παρατήρησα και τους άλλους πωλητές, και εκείνοι έχουν κάποιες αξιολογήσεις που λένε ότι δεν ειναι καινούργια. Θα του το πω και θα κρίνει ο ίδιος φυσικά.
Εσείς τι προτίνετε;

• Like 1
Δημοσ.

Ανακατασκευασμενο ειναι. Δηλαδη ειτε ειχε προβλημα στην μπαταρια και αλλαχθηκε ή στην οθονη κ.ο.κ.

Δημοσ.

Εγω προσωπικα θα το απεφευγα, ας παρει καποιο πιο προσφατο, για htc γενικα πρεπεις να δωσεις κατι παραπανω.. Οσο για τα ελληνικα δε νομιζω να εχει προβλημα

Δημοσ.

Καταλαβαίνεις ότι πρέπει να είσαι αρκετά τυχερός ώστε να Α) είναι όντως καινούριο Β)μην πληρώσεις τελωνείο Γ)μην χρειαστείς χρήση της εγγύησης γιατί προφανώς δεν ισχύει στην Ελλάδα.

Απλα σκέψου την ταλαιπωρία σου η απλά το να χάσεις τα λεφτά αν κάποιο από αυτά που ανέφερα δεν "σου κάτσει".

Το αν αξίζει το ρίσκο είναι δίκη σου απόφαση.

Δημοσ.

Καταλαβαίνεις ότι πρέπει να είσαι αρκετά τυχερός ώστε να Α) είναι όντως καινούριο Β)μην πληρώσεις τελωνείο Γ)μην χρειαστείς χρήση της εγγύησης γιατί προφανώς δεν ισχύει στην Ελλάδα.

Απλα σκέψου την ταλαιπωρία σου η απλά το να χάσεις τα λεφτά αν κάποιο από αυτά που ανέφερα δεν "σου κάτσει".

Το αν αξίζει το ρίσκο είναι δίκη σου απόφαση.

Για εγγύηση έτσι κι αλλιώς κάτι για 90 μέρες πήρε το μάτι μου...

Δημοσ.

Για εγγύηση έτσι κι αλλιώς κάτι για 90 μέρες πήρε το μάτι μου...

Κοίτα θεωρητικά αν είναι ελαττωματικό η refurbished/used ενώ λέει New,άκρη θα βγάλει με το eBay η την PayPal, το θέμα είναι ότι θα μπλέξει και θα χάσει χρόνο.
  • Like 1
Δημοσ.

Κοίτα θεωρητικά αν είναι ελαττωματικό η refurbished/used ενώ λέει New,άκρη θα βγάλει με το eBay η την PayPal, το θέμα είναι ότι θα μπλέξει και θα χάσει χρόνο.

Έτσι είναι, αυτές οι αγορές είναι γι'αυτούς που θέλουν και λίγο να ρισκάρουν και έχουν και το χρόνο και την όρεξη να το κυνηγήσουν αν χρειαστεί :)

• Like 1
Δημοσ.

αλλά προτιμάει το HTC σαν μαρκα.

Αν προτιμαει την Htc σαν μαρκα να παρει το Htc 10. Δεν αξιζει το m9 και σαν ebay αγορα και σαν κινητο.

• Like 1
Δημοσ.

Άφησα το htc10στο συρτάρι χωρίς μπαταρία. Και τώρα δεν μου ανάβει

Ξέρει κάνει αν παίζει να τα έφτυσε η μπαταρία ;

• Moderators
Δημοσ.

Άφησα το htc10στο συρτάρι χωρίς μπαταρία. Και τώρα δεν μου ανάβει

Ξέρει κάνει αν παίζει να τα έφτυσε η μπαταρία ;

Άντε εξήγησε μας τώρα τι σχέση έχει με το θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...