mary Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Στις 5/10/2020 στις 3:10 ΜΜ, stevenfins είπε Το είδα αλλά ειλικρινά δεν μου φάνηκε πολύ διαφορετική από της πρώτης σεζόν. 💁♀️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 [spoiler/] 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, panagiotis54 είπε Απόκρυψη περιεχομένων [spoiler/] Μοιάζει λίγο με το Skellige armor η μου φαίνεται?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Απο οτι φαινεται θα αλλαξουν τελειως τα βιβλια , φαινοταν το πραγμα απο την πρωτη σεζον . Δεν στεκει καθολου να βρισκεται αλυσοδεμενη η yen σε αυτο το σημειο της ιστοριας.Βασικα δεν στεκει να δουμε καν yen για το μεγαλυτερο κομματι της σεζον. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2020 από noFEARgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μάλλον θα κάνουν και τα δυο βιβλία μια season dude, όπως κάναν στην προηγουμενη. Λογικά είναι το σημείο στο Thanedd η που την έχει η Φρανσέσκα στο κάστρο της. Αλλα ναι, χαλαρά αλλάζουν τα πάντα, ειδικά για Yen που είναι η πρωταγωνίστρια του show.... Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2020 από {TDi}Dj2k..infc 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenfins Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Εγώ ένα πράγμα θέλω από τα βιβλία που δεν είδα στην πρώτη σεζόν. Να μην τα έχουν όλα ως άσπρο μαύρο (το έκαναν στην αρχή με τη ρενφρι αλλά μετά με τους κεντρικούς ήταν σαν να πήγε περίπατο). Εννοείται πως έχεις κάποιους ήρωες που υποστηρίζεις και θες να τα καταφέρουν, αλλά στα βιβλία με ορισμένες εξαιρέσεις δεν έχεις κακούς μόνο ως κακούς. Δηλαδή χαρακτηριστικά, αυτό το πράγμα με το nilfgaard στη πρώτη σεζόν που θυσίαζαν τις μάγισσες για να τις κάνουν βλήματα τους έκανε να δείχνουν σαν ότι πιο σατανικό υπάρχει, χωρίς ίχνος συμπάθειας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Συμφωνώ και νομίζω έχει ξανά αναφερθεί. Το Nilfgaard είναι πολύ πιο civilized από τα Northern Kingdoms. Αλλα ok, άλλαξαν τόσο πράγματα προς το χειρότερο που γενικά στο τέλος λίγη σημασία έχει. Και όχι και τίποτα, άμα τα fights, με εξαίρεση το Blaviken, ήταν καλά θα ήμουν πιο ικανοποιημένος με την σειρά, αλλα δυστυχώς τα υπόλοιπα fight scenes ήταν ψιλό τραγικά. Καλά για τα τέρατα τα λόγια περιττά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Συμφωνω με τα παραπανω . Πραγματικα δεν ξερω πως θα αλλαξουν τον Cahir και την Fringilla ετσι οπως τους παρουσιασαν δεν εχουν καμια σχεση με το πως ειναι στα βιβλια. Καλα στο τελος θα καταληξει η σειρα να ειναι η Υen και ολοι αλλοι κομπαρσοι φαινεται που παει το πραγμα. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 οταν λεγαμε απο την αρχη οτι ο Witcher θαναι κομπαρσος στο ιδιο του το σοου, κατι ξεραμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenfins Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 E ναι! Τώρα μάλιστα! Που να μην υπήρχαν τα games δηλαδή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Φέρνει λίγο σε Rohan ή μου φαίνεται; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 12 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Φέρνει λίγο σε Rohan ή μου φαίνεται; Δεν θα το έλεγα, πιο πολύ Warcraft μου βγάζει. Still, μέρα με την νύχτα με την προηγουμενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 σιγουρα Warcraft επιρροες, οπως και η νεα στολη του Witcher. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 The Witcher season 2 halts production due to COVID outbreak, again 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα