Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, spyroskonst είπε Απόκρυψη περιεχομένων Ο Γκεραλντ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ειδα 1 επεισοδιο. Αυτο ειναι το φοβερο που περιμεναμε; Δεν βλεπεται αυτο το πραμα. Βαλτε να δειτε τιποτα της προκοπης χανετε την ωρα σας με αυτο. Ξεκινησα το the messiah μια χαρα ειναι και βλεπεται. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2020 από Zerg13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Zerg13 είπε Ειδα 1 επεισοδιο. Αυτο ειναι το φοβερο που περιμεναμε; Δεν βλεπεται αυτο το πραμα. Βαλτε να δειτε τιποτα της προκοπης χανετε την ωρα σας με αυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masteripper Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Προσωπική άποψη μετά απο 3 επεισόδεια είναι ότι η σειρά είναι "λειψή" γενικώς Πέρα απο τον Super Star HC υπάρχει μια "φτώχεια" γενικά. Σίγουρα υπάρχει πρόβλημα σκηνοθεσίας...δεν υπάρχει ούτε ματιά ούτε ατμόσφαιρα ούτε τίποτα...εντελώς διεκπεραιωτική Στο σενάριο υπάρχει μια "κενότητα" του τύπου υπήρχε 1 σενάριο (δεν έχω διαβάσει βιβλίο/παίξει το παιχνίδι)...του τύπου βρήκαμε/πήραμε ότι υπήρχε και κάναμε το ελάχιστο δυνατό...πιθανόν Copy/Paste και δίνει μια έντονη αίσθηση ασυναρτησίαςτου τύπου ...."κάπου μας έφυγε μια παράγραφος αλλά δεν πειράζει". Στα οικονομικα του θέματος υπάρχει τσιγκουνιά παντού...απο τον αριθμό των ατόμων που παίζουν..τα περιορισμένα σκηνικά/κουστούμια...εφφέ...κτλ κτλ.. Δηλαδή στο 3ο επεισόδειο (μικρό Σποιλερ)..εκεί που είναι μαζεμένοι οι σκαφτιάδες και ετοιμάζονται για επανάσταση...εντάξει σαν να τσιμπήσαμε όποιο περίσσευε απο τον περίγυρο ...του βαλάμε 1 κουστούμι της οκάς...1 εργαλείο-οπλάκι και τον ρίξαμε στο σετ....δηλαδή ....αυτοί...ήταν..ολόκληρο βασίλειο που βράζει απο οργή 10 νοματαίοι όλοι και όλοι...ακόμα και όταν άρχισαν να "φωνάζουν"...τρίχες κατσαρές...να βάλουμε 1 γκρουπ οπαδών της Κωλοπετεινίτσας να διαμαρτυρηθούν περισσότερος σαματάς θα γίνει....και όλα αυτά σε μια αίθουσα μεγέθους ...ας πούμε μεγάλου σουβλατζίδικου... Δεν ξέρω αλλά αν έλειπε ο Σταρ ...με κανένα 50Κ χαλαρά έβγαινε το επεισόδειο...ηθοποιούς απο την κοντινή αποτυχημένη σχολή...κουστούμια/σκηνικά ότι περισσεύει...κανα κάστρο που ξέμεινε απο την χθεσινή περιήγηση ..και μην ξεχνάμε και τον πιτσιρίκο-γραφίστα-ανιματορ με το πιστό του Laptop για τα εφφέ 6 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyroskonst Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Zerg13 είπε Ειδα 1 επεισοδιο. Αυτο ειναι το φοβερο που περιμεναμε; Δεν βλεπεται αυτο το πραμα. και να φανταστείς ότι εγώ ξετρελάθηκα με το 1ο επεισόδιο (όντως το βρήκα ως το καλύτερο της σειράς), και την είδα όλη. Πάρε ποπκορν και ετοιμάσου για τις υπόλοιπες 7 ώρες απόλαυσης. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2020 από spyroskonst Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rudigarcia222 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 20 ώρες πριν, spyroskonst είπε Τελείωσα κι εγώ την σειρά. Κακώς την ονόμασαν "the witcher". "Οι καύλ*ς της Γιένεφερ" έπρεπε να την πουν. Πάμε για σποιλερ: Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Η ιστορία αχταρμάς, παρουσίαζαν ότι ήθελαν με ότι χρονική περιόδο ήθελαν. Οτι και καλά τι? Θα κρατήσει το ενδιαφέρον έτσι η σειρά? Ο Γκεραλντ στο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ επεισόδιο της σεζόν, κομμπάρσος στην ίδια του την σειρά. Ξάπλα σε μια καρότσα και στο τέλος φώναζε για την μαμά και την μεγάλη του αγάπη. Ξερνάω απο τα αυτιά. Ο χρυσός δράκος που μιλάει. Γελάνε τα φίλερ επεισόδια της Ζήνα & του Ηρακλή. Η Γιένεφερ όποτε βόλευε το σενάριο, παρουσιαζόταν ως η "γαμάω" mage, και άλλες πάλι φορές τελείως ανύμπορη στην ίδια κι όλας χρονική περίοδο. Όποιος θέλει πάει κι έρχεται στην σχολή των μάγων. Κόσμος έρχεται, κόσμος φεύγει, όλα μια χαρά. Μία --- μόνο μία---- μάγισσα, πρώην μαθητευόμενη, κατάφερε να κάνει όλους τους mage να την φοβούνται και να την τρέμουν. Σοβαρά τώρα? Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα αρνητικά, αλλά αυτά έχω πρόχειρα. Γενικά ήθελα (και προσπάθησα) να μου αρέσει πολύ η σειρά. Όσο προχωρούσε όμως, τόσο χειροτέρευε. Ίσως εγώ να είμαι να είμαι πολύ αυστηρός δεν ξέρω. Δεν γνωρίζω τίποτα για τα βιβλία ή τα παιχνίδια, και την είδα ως απλός θεατής. Το μόνο εξαιρετικό στην σειρά ήταν ο κεντρικός ηθοποιός. Υπέροχος στον ρόλο του. Καθώς επίσης και η μουσική. Απίστευτη. το κριμα ξερεις ποιο ειναι αυτα που γινονται στο τελευταιο επς και ορθα εχεις παρατηρησει στο βιβλιο ειναι ανατριχιλα,το μετεφεραν τηλεοπτικα πολυ προχειρα και "κακοφτιαγμενα" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, masteripper είπε Προσωπική άποψη μετά απο 3 επεισόδεια είναι ότι η σειρά είναι "λειψή" γενικώς Πέρα απο τον Super Star HC υπάρχει μια "φτώχεια" γενικά. Σίγουρα υπάρχει πρόβλημα σκηνοθεσίας...δεν υπάρχει ούτε ματιά ούτε ατμόσφαιρα ούτε τίποτα...εντελώς διεκπεραιωτική Στο σενάριο υπάρχει μια "κενότητα" του τύπου υπήρχε 1 σενάριο (δεν έχω διαβάσει βιβλίο/παίξει το παιχνίδι)...του τύπου βρήκαμε/πήραμε ότι υπήρχε και κάναμε το ελάχιστο δυνατό...πιθανόν Copy/Paste και δίνει μια έντονη αίσθηση ασυναρτησίαςτου τύπου ...."κάπου μας έφυγε μια παράγραφος αλλά δεν πειράζει". Στα οικονομικα του θέματος υπάρχει τσιγκουνιά παντού...απο τον αριθμό των ατόμων που παίζουν..τα περιορισμένα σκηνικά/κουστούμια...εφφέ...κτλ κτλ.. Δηλαδή στο 3ο επεισόδειο (μικρό Σποιλερ)..εκεί που είναι μαζεμένοι οι σκαφτιάδες και ετοιμάζονται για επανάσταση...εντάξει σαν να τσιμπήσαμε όποιο περίσσευε απο τον περίγυρο ...του βαλάμε 1 κουστούμι της οκάς...1 εργαλείο-οπλάκι και τον ρίξαμε στο σετ....δηλαδή ....αυτοί...ήταν..ολόκληρο βασίλειο που βράζει απο οργή 10 νοματαίοι όλοι και όλοι...ακόμα και όταν άρχισαν να "φωνάζουν"...τρίχες κατσαρές...να βάλουμε 1 γκρουπ οπαδών της Κωλοπετεινίτσας να διαμαρτυρηθούν περισσότερος σαματάς θα γίνει....και όλα αυτά σε μια αίθουσα μεγέθους ...ας πούμε μεγάλου σουβλατζίδικου... Δεν ξέρω αλλά αν έλειπε ο Σταρ ...με κανένα 50Κ χαλαρά έβγαινε το επεισόδειο...ηθοποιούς απο την κοντινή αποτυχημένη σχολή...κουστούμια/σκηνικά ότι περισσεύει...κανα κάστρο που ξέμεινε απο την χθεσινή περιήγηση ..και μην ξεχνάμε και τον πιτσιρίκο-γραφίστα-ανιματορ με το πιστό του Laptop για τα εφφέ Μια μουφα ειναι ολο. Και το σεναριο και οι ηθοποιοι και τα εφε της πλακας(φαινεται ξεκαθαρα το fake) https://www.imdb.com/video/vi1709876249?playlistId=tt1428538&ref_=tt_ov_viδειτε αυτο αν θελετε 10 φορες καλυτερο. Hansel and Gretel. Η γκομενα παιζει πολυ καλα. https://www.imdb.com/title/tt1428538/ Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2020 από Zerg13 1 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 ετσι απο περιεργεια, το GOT ποσο πιστο ηταν στα βιβλια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, KilliK είπε ετσι απο περιεργεια, το GOT ποσο πιστο ηταν στα βιβλια; Η 1η σεζον παει σχεδον χερι χερι με το 1ο βιβλιο, μετα εχει αρκετες αλλαγες απο το 2ο, το 3ο και 4ο οι αλλαγες ξεχειλωνουν. Μετα αλλαζει σχεδον συνολικα. Γενικα ειναι ψιλο-πιστο στο material θα ελεγα, αν και πολλα πραγματα μειναν εξω η δεν ταιριαζουν στη σειρα μαλλον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, spyroskonst είπε και να φανταστείς ότι εγώ ξετρελάθηκα με το 1ο επεισόδιο (όντως το βρήκα ως το καλύτερο της σειράς), και την είδα όλη. Πάρε ποπκορν και ετοιμάσου για τις υπόλοιπες 7 ώρες απόλαυσης. O Superman τελειως ακαταλληλος και για τον ρολο. Καλυτερα να εχει την αλφαδιασμενη χωριστρα με ζελε και να παιζει τον Superman. Αυτη η περουκα δεν του παει. Ολα λαθος... αληθεια τι σου αρεσει απο αυτο το πραγμα...δες την ταινια που εβαλα θα περασεις καλυτερα Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2020 από Zerg13 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 1 hour ago, najinblue3 said: μετα εχει αρκετες αλλαγες απο το 2ο, το 3ο και 4ο οι αλλαγες ξεχειλωνουν Ίσως αυτό και να το έκαναν επειδή ήξεραν ότι θα φτάσουν τα βιβλία και ήθελαν να το τραβήξουν λίγο μπας και προλάβει να βγάλει κάνα βιβλίο ο άλλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, KilliK είπε ετσι απο περιεργεια, το GOT ποσο πιστο ηταν στα βιβλια; Μέχρι και την 3η σεζόν πολύ πιστό. Από την τεταρτη αρχίζει να αδυνατεί το σεναριο και μετά ξεκινάει το ξεχείλωμα.Οκ έπειτα από ένα σημείο δεκτό καθώς είχε προσπεράσει χρονικά αρκετά τα βιβλία. Στις τελευταίες σκοτώνουν ακόμη και κεντρικούς χαρακτήρες που δεν '' λένε'' Τηλεοπτικα ενώ στα βιβλία ακόμη ζουν. Επιπλέον στην εκκίνηση ο ρυθμός που μαθαίνουμε το Λόρ του got είναι σωστός και στο κάστινγκ οι χαρακτήρες επί το πλείστον ταιριάζουν γάντι στους ανάλογους των βιβλίων κάτι που έχει δηλώσει σε αρκετές συνεντεύξεις και ο μαρτιν. Εγώ ευχαριστήθηκα την σειρά παρόλο που είχε όντως αρκετά φάουλ τα χουμε συζητήσει/αναλύσει τόσο και αντίστοιχα αρκετά θετικά.Θα το πω στεγνά. Σύγκριση με got ειδικά στην αρχή είναι σαν να βάζω champions league με a1 τοπικό!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 13 ώρες πριν, costacurta είπε Εγώ ευχαριστήθηκα την σειρά παρόλο που είχε όντως αρκετά φάουλ τα χουμε συζητήσει/αναλύσει τόσο και αντίστοιχα αρκετά θετικά.Θα το πω στεγνά. Σύγκριση με got ειδικά στην αρχή είναι σαν να βάζω champions league με a1 τοπικό!!! Νταξ μωρέ, δεν ήταν τόσο κακό το got για να το λες a1 τοπικό 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Χάχα είχα ξεχάσει ποσο lad είναι ο Henry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα