Προς το περιεχόμενο

Witcher (Netflix, 2019)

Wayward

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 4/1/2020 στις 12:14 ΠΜ, panagiotis54 είπε

το επεισοδιο με τους δρακους εμενα ξεκαθαρα μου θυμισε ηρακλη και ζηνα για μενα ηταν το χειροτερο επεισοδιο

απορια....τη ciri την καλεσε το δασος με εναν μυστικιστικο τροπο....δεν εγινε απολυτως τιποτα και εφυγε απο το δασς...σωστα? ή εχασα κατι εκει?

Αυτό που ρωτάς για την Ciri νομίζω πως ναί γιατί το έλφ που ήταν μαζί της δέν μπορούσε να την ακολουθήσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 ώρες πριν, DTsuras είπε

Χωρις να εχω καποια επαφη με τον κοσμο αυτον.. στην σειρα, οι μαγισες γιατι δεν ειναι σαν αυτην;

Αυτή δεν είναι μάγισσα αλλά ένα είδος vampire σύμφωνα με το lore που ονομάζεται alp.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, DTsuras είπε

Χωρις να εχω καποια επαφη με τον κοσμο αυτον.. στην σειρα, οι μαγισες γιατι δεν ειναι σαν αυτην;

Τι σχέση έχουν οι sorceresses με την bruxa? Καλά η συγκεκριμένη είναι και higher vampire.

3 λεπτά πριν, Wayward είπε

Αυτή δεν είναι μάγισσα αλλά ένα είδος vampire σύμφωνα με το lore που ονομάζεται bruxa.

Fixed ;)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1

Τέλος και από μένα η σειρά.

Μου άρεσε πολύ αυτό που είδα και ανυπομονώ για τη συνέχεια. Στον τεχνικό τομέα πολλά πράγματα θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα, αλλα στο τέλος δεν μπορώ να πώ ότι με ενόχλησαν ιδιαίτερα.

Ο Cavill εξαιρετικός ώς Geralt, και πάρα πολύ κοντά στον Geralt του Witcher 3.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Τι σχέση έχουν οι sorceresses με την bruxa? Καλά η συγκεκριμένη είναι και higher vampire.

Fixed ;)

Και όμως είναι alp :)

Σαν bruxa αλλά με extra power να εξαφανίζεται... ή τα έχω ανάποδα στο κεφάλι μου και οι bruxa εξαφανίζονται?

Δεν προλαβαίνω να τσεκάρω wiki τώρα :P

Επεξ/σία από Wayward

33 λεπτά πριν, Wayward είπε

Σαν bruxa αλλά με extra power να εξαφανίζεται... ή τα έχω ανάποδα στο κεφάλι μου και οι bruxa εξαφανίζονται?

Nop, είναι higher bruxa, στο game δεν την είδαμε να fight οποτε λογικά βάση του trailer είναι OP bruxa. ;)

https://witcher.fandom.com/wiki/Orianna

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, Wayward είπε

η Vereena ειναι bruxa. Στη σύντομη ιστορια γινεται τεραστια τυφλη νυχτεριδα που βγαζει υπερηχητικη κραυγη που προκαλει ωστικο κυμα, δεν εξαφανίζεται ουτε γινεται αορατη

edit: ωπ σορι νομιζα ηταν reenaction της bruxa απο το a grain of truth 

Επεξ/σία από Ablaoublas_542

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Wayward είπε

Σωστός εσύ λοιπόν, I stand corrected... higher bruxa!

Easy mistake. Βασικά στο game είναι higher bruxa, στο trailer είναι απλή bruxa μιας και μονο higher vampires μπορούν να σκοτώσουν permanently higher vampires. Προφανώς δεν είχανε αποφασίσει ακόμα όταν βγήκε το trailer. Ευελπιστώ για μεγαλύτερη ποσότητα από monsters στην επομενη γιατί σε αυτήν δυστυχώς μονο ένα proper fight είδαμε.

Btw ήθελα να δω πως τραβάει το σπαθί από την πλάτη χωρίς να clipping :P αλλα δεν θυμάμαι καμια scene να τον δείχνει. Θα ήταν cool άμα το έκανε όπως το πρώτο game που βασικά παίζει να είναι και ο μοναδικός τρόπος. :D

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 4

• Moderators
35 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Easy mistake. Βασικά στο game είναι higher bruxa, στο trailer είναι απλή bruxa μιας και μονο higher vampires μπορούν να σκοτώσουν permanently higher vampires. Προφανώς δεν είχανε αποφασίσει ακόμα όταν βγήκε το trailer. 

Έτσι για να το κλείσω. :P 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Grim Ripper είπε

Οταν τα memes της σειράς είναι καλύτερα απο την ίδια την σειρά 😁🤣

Σε άλλα νέα : 
Η καλύτερη διαφήμιση για την Ducaudi λέμε :

henry-cavill-with-his-new-ducati-xdiavel
3606dd38fbfdc458d04a572fa36a59d4.jpg

To X-Diavel άντε να το καταλάβω, απίστευτο τουμπανο-ποζερο-μεΚανάκι (με την καλή έννοια), αλλά Multistrada ρε Καβίλη ? Και το 950 αντί του 1200(S) ? Δεν τον πλήρωσαν καλά αυτόν τον μήνα φαίνεται,  Εδώ το Pani V4S μπόρεσε να το κάνει απλά test-ride ...
Ελπίζω η 2η σεζόν να πάει καλύτερα μπας και μπορέσει να αγοράσει επιτέλους ένα μηχανάκι της προκοπής ο καημένος 😁 

Επεξ/σία από red1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε

Έτσι για να το κλείσω. :P 

Ναι, αλλά......  😀

Και μετά....    😄

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καποιες ακυρες αποριες που κολλησα λιγο,εχω μπερδευτει και με το λορ της cdpr και του συγγραφεα...

Spoiler

1)ο τυπας απο το nilfgaard εχει καμια σχεση με το wild hunt???Ειναι απο εκεινους? ΚΑΙ

2)για ποιο λογο δινουν τοσο εμφαση στο κυνηγι της ciri οι nilfgaardians??αυτο δεν ειναι φουλ made up για τηλεοπτικους λογους,οι τυποι δεν ηθελαν απλα να κατακτησουν τα παντα και να ενωσουν ολα τα βασιλεια το κλασσικο δηλ σεναριο επεκτασης/πολεμων σε καθε ταινια/σεναριο η  πραγματικοτητα και παραλληλα να σκοτωνουν elfs οπως ξανα στο reality με ρατσισμο/κατωτερους πολιτισμους ινδιανους/εβραιους/κινεζους και οτι αλλο εγραψε η ιστορια...τουλαχιστον στο σαπκοφκσι αυτο δεν ισχυει?????????

3)ολο το μπακστορι της γενεφερ δεν ειναι φιλλερ?????

Επεξ/σία από rudigarcia222
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...