Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικά το παραπάνω trailer εκτος από καταπληκτικό παίζει να είναι και το πιο κοντινό στο βιβλίο όσο αναφορά την εμφάνιση του Geralt. Κρίμα που δεν μπορούσες να κανεις αυτό το fight στο game αλλα τουλάχιστον το πρώτο fight με bruxa ήταν epic.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Βασικά το παραπάνω trailer εκτος από καταπληκτικό παίζει να είναι και το πιο κοντινό στο βιβλίο όσο αναφορά την εμφάνιση του Geralt. Κρίμα που δεν μπορούσες να κανεις αυτό το fight στο game αλλα τουλάχιστον το πρώτο fight με bruxa ήταν epic.

The Witcher 3: Blood and Wine spoilers.

+ ότι είναι μετά το Blood and Wine, αφού δεν αντιμετωπίζαμε την Orianna ποτέ. Αλλά μετά πάνε τα "δεν πέθανε από τον ήλιο, γιατί είναι greater vampire, γιατί την άφησε ο Geralt;" που έγραφαν. Anyways, TW3 stuff και μπορεί να μην το είχαν σκεφτεί οι devs τότε.

:P

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις τελείωσα και εγώ τη σειρά και μου άρεσε αρκετά. Θεωρώ ότι άρεσε στους περισσότερους fans διότι εξαρχής κρατούσαν μικρό καλάθι και τους εξέπληξε θετικά. Μου άρεσε ο Henry Cavill ως Geralt αλλά βρήκα τόσο την Freya Allan όσο και την Anya Chalotra άνευρες στους ρόλους τους. Ίσως στις επόμενες σεζόν να μπουν περισσότερο στο ρόλο τους.

Τέλος μία ερώτηση για όσους έχουν διαβάσει τα βιβλία. Ποια είναι καλύτερη η αγγλική ή η ελληνική μετάφραση;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, th_nikos είπε

Μόλις τελείωσα και εγώ τη σειρά και μου άρεσε αρκετά. Θεωρώ ότι άρεσε στους περισσότερους fans διότι εξαρχής κρατούσαν μικρό καλάθι και τους εξέπληξε θετικά. Μου άρεσε ο Henry Cavill ως Geralt αλλά βρήκα τόσο την Freya Allan όσο και την Anya Chalotra άνευρες στους ρόλους τους. Ίσως στις επόμενες σεζόν να μπουν περισσότερο στο ρόλο τους.

Τέλος μία ερώτηση για όσους έχουν διαβάσει τα βιβλία. Ποια είναι καλύτερη η αγγλική ή η ελληνική μετάφραση;

Διχως να γνωριζω Πολωνικα δε μπορω να σου πω με βεβαιότητα.

Αλλά 99 στις 100 φορες η Αγγλικη μου εχει βγει καλύτερη σε οτι μπορούσα να τεσταρω. Εδω ειδα λιγο την Ελληνικη αλλα μου φανηκαν τοσο περίεργες οι μεταφράσεις στα ονοματα και τοποθεσίες μιας κ ειχα εμπειρία από τα παιχνιδια και έτσι εφυγα με τη μια στα Αγγλικα κ δε το μετανιωσα καθολου.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Aπο πού μπορω να προμηθευτω την αγγλικη εκδοση του βιβλιου παιδια;

Στο σκρουτζ, αν καταλαβα καλα, εχει μονο τις ελληνικες εκδοσεις...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tommy^ είπε

Στο σκρουτζ, αν καταλαβα καλα, εχει μονο τις ελληνικες εκδοσεις...

Google dude google. Το Public πουλάει τις αγγλικές εκδόσεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Google dude google. Το Public πουλάει τις αγγλικές εκδόσεις.

Το  τσεκαρα αλλα λεει για παραγγελια 10-15 μερες... τεσπα θα μιλησω σε ενα φιλο βιβλιοπωλη μπας και το βρει!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tommy^ είπε

Το  τσεκαρα αλλα λεει για παραγγελια 10-15 μερες... τεσπα θα μιλησω σε ενα φιλο βιβλιοπωλη μπας και το βρει!

Τζάμπα ψάχνεις είναι οι μονοι που τα πουλάνε ελλαδιστάν εκτος άμα άλλαξε κάτι τώρα με την σειρά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tommy^ είπε

Απο Amazon προφανως που εχει ολα τα βιβλια εδω και καιρο.

Αναφερθηκε πιο πισω, πως ανεβηκε σε ζητηση τωρα με την σειρα..

Στις 29/12/2019 στις 6:44 ΜΜ, KilliK είπε

nubRHRV.jpg

Επεξ/σία από Fulgore
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Ε, μιας και μπήκε το Lullaby of Woe...(για όσους δεν έχουν δει το αντίστοιχο video)

Χωρις να εχω καποια επαφη με τον κοσμο αυτον.. στην σειρα, οι μαγισες γιατι δεν ειναι σαν αυτην;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...