najinblue3 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Dantε είπε Tι πλοκη εχει δηλαδη? Σχεδον αυτοτελες ειναι το καθε επεισοδιο. Στο witcher ξερεις οτι η σιρι πχ ψαχνει να βρει το γεραλδιο. Στο μανταλοριαν τι? Επειδη ειμαστε off-topic και μη μας μπαναρει ο thresh, γραφω τελευταια φορα για αυτη τη συγκριση Στο Mandalorian η πλοκη ειναι οι περιπετειες ενος bounty hunter, k αφου βρισκει αυτο που βρισκει, πως ειναι στο κυνηγητο. Ειναι ενα κλασσικο Western, και μας λεει λιγο λιγο πραγματα γι αυτο το faction που πολυ λιγα πραγματα ξερει το κοινο, εκτος αν διαβασε τα τελεια κομικ που υπαρχουν για τους bounty hunters. Eιναι απλα η ιστορια ενος μοναχικου πιστολερο που γυρναει για να βγαλει φραγκα. Περα απο αυτο, μας δειχνει πως ειναι ο κοσμος μετα την πτωση της αυτοκρατοριας, πως ανεβηκαν οι τιμες και κυριαρχει ενα χαος. Πραγματα που σε κομικ θα δεις περισσοτερο. Τεσπα αυτα, δε θελω να συγκρινω τις σειρες γτ το Star Wars ειναι μακραν το αγαπημενο μου ip και θα γινω αδικος με το witcher που το βρηκα και αυτο τελειο. Σορρυ για το off-topic thresh! 😛 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δεν έχει άδικο πάντως, στο Mando δεν υπάρχει το "main plot" μέχρι στιγμής. Αντιθέτως στο Witcher ξέρουμε ότι υπάρχει και για την season και για όλη τη σειρά. 4
Fulgore Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 52 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Πω ρε φίλε, μέχρι το 21 έτσι θα πάει το thread; Οχι γιατι τα επεισοδια βγηκαν ολα μαζι,αρα βλεπεις παραπανω κινηση τωρα επειδη πριν λιγες μερες βγηκε η σειρα. Σε κανα μηνα δεν νομιζω να σχολιαζουν και πολλοι στο εδω θεμα και γενικα μεχρι να σκασει η οποιαδηποτε πληροφορια/φημη για την 2ρη season.
Grim Ripper Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, ThReSh είπε True... Κοίτα δεν είναι και κακή η Lena Luthor τώρα που την ξαναβλέπω. 😛 Αλλά σίγουρα ναι για την Eva Green.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, najinblue3 είπε Επειδη ειμαστε off-topic και μη μας μπαναρει ο thresh -------------------------------------------------- Σορρυ για το off-topic thresh! 😛 Ρίχ' του ban! /s 1
ELMastas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Toss a Ban to your haters ! 😸 1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε Ρίχ' του ban! /s
Alastor192 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 η σειρα βελτιωνεται σε σχεση με τα πρωτα 2 επεισοδια παντως,θεωρω πως η 2η σεζον θα ναι αρκετα καλυτερη,μιας και θα βοηθησει η εννιαια αφηγηση των βιβλιων πλεον. Περιμενω καλυτερη σκηνοθεσια,ληψεις και οσο γινεται μια βελτιωση των σκηνικων. Και περισσοτερο focus στους πρωταγωνιστες πλεον,μιας και αυτη η αποκομμενη παρουσιαση,δεν βοηθησε νομιζω,ειδικα τους first time viewers να μπουνε πληρως στο νοημα των χαρακτηρων. Πολυ πιθανο καθε σεζον να χωραει και 2 βιβλια παντως απο δω και περα
tommy^ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Oλοκληρωσα κι εγω χτες τα 8 επεισοδια της πρωτης σεζον και, χωρις καν να εχω παιξει το game ή να εχω διαβασει τα βιβλια, μπορω να πω οτι μου αρεσει παρα πολυ. Ανυπομονω για τη 2η σεζον, ξερει κανείς πότε βγαινει; 2
Kostasspil Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 1 hour ago, tommy^ said: ξερει κανείς πότε βγαινει Το '21 1
Fulgore Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Επειδη βλεπω αρκετος κοσμο ο οποιος ειτε δεν εχει επαφη με τα βιβλια ή ακομα και με τα παιχνιδια,μεχρι το 2021 που θα βγει η επομενη season εχετε μπολικο χρονο να ξεκινησετε κατι απο αυτα 1
tommy^ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 21 λεπτά πριν, Fulgore είπε Επειδη βλεπω αρκετος κοσμο ο οποιος ειτε δεν εχει επαφη με τα βιβλια ή ακομα και με τα παιχνιδια,μεχρι το 2021 που θα βγει η επομενη season εχετε μπολικο χρονο να ξεκινησετε κατι απο αυτα Δε μου αρεσουν τα 3rd person οποτε δε με βλεπω να παιζω το game! Αρα παμε φουλ για τα βιβλια!
Ablaoublas_542 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Στις 4/1/2020 στις 2:50 ΜΜ, najinblue3 είπε Εγω λεω το αντιθετο, δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ των 2 σειρων. Ο Mando ειναι σαφως ανωτερος. Παρ ολα αυτα το witcher ειναι πολυ καλη σειρα, και οχι οπως το περιγραφουν 1-2 ατομα εδω μεσα καθε 2 σελιδες. Ειναι καλη γιατι σου αρεσε δηλαδη. Δυνατα επιχειρηματα φερνεις στο τραπεζι😉 οχι σαν και 1-2 ατομα που αναφερουν συγκεκριμενα ελαττωματα 1 1 1
Arwindan Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 47 λεπτά πριν, Ablaoublas_542 είπε Ειναι καλη γιατι σου αρεσε δηλαδη. Δυνατα επιχειρηματα φερνεις στο τραπεζι😉 οχι σαν και 1-2 ατομα που αναφερουν συγκεκριμενα ελαττωματα Συγγνώμη αλλά αυτά που αναφερουν αυτά τα 1-2 άτομα δεν είναι συγκεκριμένα ελαττώματα της σειράς αλλά η γνώμη τους για κάποια πράγματα τα οποία θεωρούν ελλατωματα. Τα οποία βέβαια κάποιους άλλους μπορεί να μην τους ενδιαφέρουν καν ή να τους αρέσουν κι όλας. 2 1 1
Mhlogiatros Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Συνηθως γκρινιαζω αλλα ειναι πολυ ποιοτικα ολα σκηνοθεσια / γυρισματα / cast . Οι τοποθεσίες και οι βαλτοι στα πρωτα επεισοδια τελεια σκηνικα με ατμοσφαιρα μεσα απο το παιχνιδι .
thomasG4 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Στις 2/1/2020 στις 12:16 ΠΜ, Wayward είπε Το youtube έχει γεμίσει cover versions πάντως. Αυτό το cover μετράει πολύ: 5 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα