coffeex Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 πλακα πλακα, δεν τον παιρνουν για σχεδιαστη κοστουμιων εκει περα στο Νετφλιξ; θα τους στοιχισει και πιο φτηνα. 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 ρε συ κιλλικ, το διαβαζω και το ξαναδιαβαζω ποιες σειρες χαρακτηριζονται φτηνες απο το netflix? Σορρυ αλλα εγω δεν εχω δει και πολλες, γτ το λετε και το ξαναλετε. Και μιλαω για netflix originals. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 το Witcher. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, KilliK είπε το Witcher. Πριν εγραψες 1. μηπως για γυφτικο χαλι που χαρακτηριζει πολλες σειρες του Νετφλιξ Περιμενω να ακουσω ποιες αλλες σειρες χαρακτηριζει το γυφτικο χαλι του Netflix Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Ablaoublas_542 είπε Το θεμα ειναι η ποιοτητα της παραγωγης. Το peaky blinders κοστιζει το 1/10 του witcher και φαινεται 5 φορες ακριβοτερο. Αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) ολες οι Μαρβελ σειρες του Νετφλιξ γυφτοπαραγωγες ηταν. και επειδη παρακολουθω και το Coridor Crew καναλι στο YT, που κανουν αναλυσεις στις χορογραφιες και στα εφε σε πολλες απο αυτες τις superhero σειρες, παντα σκεφτομαι τι παπαδες κανανε οι κινεζοι με το 1/10 του budget των Νεφλιξ και σια. το Bright και Murdery Mystery που ειδα προσφατα, μια απο τα ιδια, και ας μην ειναι σειρες. εμενα μου κανει εντυπωση που εχεις καν αυτη την απορια, διοτι περα απο τι γραφουμε εδω στο φορουμ, τοσα χρονια η εικονα που εισπράττω απο την διαδικτυακη κοινοτητα, ειναι οτι το HBO θεωρειται ο βασιλιας της ποιοτικης παραγωγης, ενω το Neftlix το αντιμετωπιζουν σαν κατι υποδεεστερο. επισης δεν εχει παρει καν ουτε ενα βραβειo για best series. ειναι το τιμημα του quanity over quality. υγ. μην ανησυχεις, δεν θα πω καμια κακια κουβεντα για το Riverdale. 😋 Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 lol οι defenders ηταν μια χαρα σειρες, ειδικα ο daredevil ειναι απιστευτος οπως και το punisher. Aπο περσι και μονο ειδαμε stranger things, Dark, Mindhunter, Ozark. Απο αυτες, ολες τις θεωρω εξαιρετικες και δε ξερω πως καποιος θα μπορουσε να τις θεωρησει φτηνες. Σιγουρα HBO δεν ειναι αλλα μια χαρα περιεχομενο εχει, και προμοταρει σειρες απο αλλες χωρες οπως και animated τυπου castlevania, rick&morty κτλπ 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) το Dark νομιζω δεν ειναι δικια του παραγωγη, διανομη κανει απλως, το Mindhunter εχει τον Fincher απο πισω, το Stranger Things ειναι καλη παραγωγη, το Ozark δεν το εχω δει, δεν κρινω. το Defenders ηταν και το χειροτερο σε σχεση με τις υπολοιπες Μαρβελιες. βασικα γιαυτο χαρηκα που πηρε η Disney την IP της απο το Neftlix, και περιμενω τωρα τα Wandavision και Falcon, πιστευω με αυτα θα δουμε επιτελους κινηματογραφικου επιπεδου superhero σειρες. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 To dark ειναι δικια του παραγωγη απ οσο εχω διαβασει και διαφημιζεται σαν originals. Nαι οι defenders ηταν οτι χειροτερο με ratings DD 8.6 JJ 8 Punisher 8.5 Εσυ κραζεις παντου την disney αλλα τωρα χαρηκες, ασε μας ρε κιλλικ με τις αερολογιες σου, πριν ελεγες για φτηνιες αλλα καμια φτηνια δεν ανεφερες, πανε διαβασε λιγο στο reddit να τα πεις καλυτερα την επομενη φορα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neofilelera Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, di maria kun είπε Ο τύπος υποτίθεται ήταν ένας ανίκητος ιππότης που φοβόταν μέχρι και ο γκεραρντ κανενας δεν ειχε τον γεραλδο στο σπαθι ενας προς εναν,μια φορα μονο τον κερδισε ο βιτζελφορδης αλλα νταξει αυτος ειναι multiclass fighter/mage.στο βιβλιο παντως τον παρουσιαζει σαν ιδεολογο βλαξ οπως και στην σειρα,με αλλο περιεχομενο βεβαια. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από neofilelera 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linux_ticket Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Στις 1/1/2020 στις 1:14 ΠΜ, noFEARgr είπε Καλή χρονιά στα troll ,συνεχίστε ακάθεκτα! γιατι ρε φιλε? οποιος εχει ανιθετη αποψη από σενα είναι τρολ? στα 100 ατομα οι 90 εγραψαν ότι δεν τους αρεσε...μηπως εισαι μειοψηφια??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, najinblue3 είπε To dark ειναι δικια του παραγωγη απ οσο εχω διαβασει και διαφημιζεται σαν originals. Nαι οι defenders ηταν οτι χειροτερο με ratings DD 8.6 JJ 8 Punisher 8.5 Εσυ κραζεις παντου την disney αλλα τωρα χαρηκες, ασε μας ρε κιλλικ με τις αερολογιες σου, πριν ελεγες για φτηνιες αλλα καμια φτηνια δεν ανεφερες, πανε διαβασε λιγο στο reddit να τα πεις καλυτερα την επομενη φορα καπου μπερδευτηκες, για τα production values συζηταμε, οχι για το ποσο αρεσε στον κοσμο. οχι οτι μου λενε κατι τα ratings, μου ειναι παντελως αδιαφορα. περιεργο ομως που επιμενες σε αυτα οταν εχεις να κανεις μαζι μου, παρολο που με "ξερεις" τοσο καλα, οπως δηλωνεις. το Dark πραγματι ειναι του Netflix, αλλα η παραγωγη εγινε εξολοκληρου στην Γερμανια, με γερμανους συντελεστες. και το λεω για να καταλαβω που οφειλεται η ανισοτητα στην ποιοτητα παραγωγης των σειρων του. διοτι το Witcher κανονικα δεν επρεπε να δειχνει τοσο φτωχο οπτικα, νομιζω μερος των γυρισματων του ειχαν γινει και σε physical locations στην Πολωνια. ποτε δεν μιλησα αρνητικα για το επιπεδο παραγωγης της Disney, αν ειναι δυνατον να κανω κατι τετοιο, το προβλημα μου ανεκαθεν ηταν τα κονσερβοποιημενα σεναρια τους. το Mandalorian ομως βγηκε καλοφτιαγμενη σειρα, μονο φτηνιαρικη δεν την λες, ειχε αξιοπρεπες στορυ, και γενικα το Disney+ δειχνει να εχει ξεκινησει δυνατα. και με τις επομενε σειρες να εχουν μεγαλυτερα μπατζετ, περιμενω πολυ πιο συναρπαστικα πραματα. αυτα απο εμενα, σου απαντησα στην ερωτηση σου, δεν υπαρχει κατι αλλο να προσθεσω πανω σε αυτο. και ηδη εχουμε βγει εκτος τοπικ. και κατι τελευταιο. κοψε λιγο τον προκλητικο σου τονο, γιατι εγω δεν σου μιλαω ετσι. δεν θελω να αρχισω την χρονια με αναφορες στους μοντς. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ablaoublas_542 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 9 ώρες πριν, KilliK είπε @Ablaoublas_542 το ιδιο πραμα λεμε. αλλα δεν καταλαβαινεις τι σου εξηγω. οι περισσοτεροι εδω μεσα νομιζουν οτι για την φτηνια του σοου, φταιει το μικρο budget. και νομιζουν οτι αν το Νετφλιξ ανεβασει το budget για την 2η σεζον, η ποιοτητα της παραγωγης θα ανεβει. δεν ισχυει απαραιτητα αυτο ομως, διοτι οπως σωστα λες, αν ειναι αχρηστοι οι εμπλεκομενοι στο δημιουργικο κομματι του σοου, το τελικο αποτελεσμα θα ειναι ξανα πενιχρο. αλλα υπαρχει μια αισιοδιοξια οτι τα πραματα ισως ειναι καλυτερα στην δευτερη σεζον, φαινεται οτι ακουν την κριτικη του κοσμου, και γνωριζουμε επισημως οτι αντικατεστησαν τον σχεδιαστη των κοστομιων με αυτον του Doctor Who. επισης η μιλφου παραγωγου εχει ακουσει τα σχολια για το μπερδεμα με τα timelines, οποτε θα το εχει σιγουρα στα υποψην της οταν γραψουν την δευτερη σεζον. αρα γενικα φαινεται ναμαστε σε καλη αρχη. εγω δυο σημεια θελω σχολιασω, επειδη ετυχε και πετυχα ενα αθρο πριν λιγο που εκφραζει τις ιδιες σκεψεις μου: 1. μηπως για γυφτικο χαλι που χαρακτηριζει πολλες σειρες του Νετφλιξ, την ευθυνη δεν την εχουν μονο οι παραγωγοι και τα συνεργεια, αλλα και το business μοντελο τους να βγαζουν ολα μαζι τα επεισοδια για binge watching? μηπως αυτο καπως τους περιοριζει επειδη λειτουργουν περισσοτερο ως assembly line για να ξεπετανε στα γρηγορα τις σειρες που κανει συνεχεια greenlight το Netflix? διοτι το Dark Crystal που βγηκε και αυτο φετος, σαν παραγωγη ειναι τρομερο, σχεδον κινηματογραφικο, και ναι μεν ειναι με κουκλες, αλλα αυτο ομως τους οδηγησε στο να ριξουν ολο το βαρος τους στο pre/post production, διοτι συμφωνα με τον σκηνοθετη τον ιδιο, ηταν ενα δυσκολο εγχειρημα που απαιτουσε σκληρη δουλεια για να το υλοποιησουν. 2. και μηπως το ολο binge watching σαμποταρει τις ιδιες τις σειρες τους μακροπροθεσμα; διοτι το Witcher βγηκε μια και εξω, και αυτο ηταν, παπαλα, θα το συζητησυμε για κανα μηνα, θα γελασουμε με τα meme, θα μας τα πρηξει και το τραγουδι, αλλα μετα επι ενα χρονο δεν θα ξανασχοληθουμε μαζι του, και μεχρι να βγει η 2η σεζον θα το εχουμε ξεχασει τελειως. ενω ας πουμε με το Mandalorian υπηρχε καθε βδομαδα η προσμονη και περιεργεια για το επομενο επεισοδιο, οποτε το ενδιαφερον του κοινο κραταγε για μηνες. δηλαδη τουλαχιστον για τις πιο prestige του σειρες, το Neftlix ισως να επρεπε να τις κανει βδομαδιαιες/δεκαπενθημερες; οριστε και το αρθρο: The Witcher’s success is held back by Netflix’s release strategy in a post-Game of Thrones world για το release schedule το εχω αναρωτηθει και εγω, αν μη τι αλλο επιτρεπει το να υπαρχει ενα feedback για το μονταζ. Μπορει ας πουμε μετα τα παραπονα για confusing timelines να εκοβαν διαφορετικα πχ τα μετεπειτα επεισόδια η μετα τα παραπονα για το ballsack armor να μην το εδειχναν στα τελευταια επεισόδια. Για την αισχρη διεύθυνση φωτογραφιας δυστυχως δεν εχει γινει πολύς ντορος και φοβαμαι οτι θα μεινει στα ιδια επιπεδα δυστυχως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 11 ώρες πριν, KilliK είπε . δηλαδη τουλαχιστον για τις πιο prestige του σειρες, το Neftlix ισως να επρεπε να τις κανει βδομαδιαιες/δεκαπενθημερες; Όλοι θέλουμε ποιοτικότερες παραγωγές, δεν θέλουμε όλοι να περιμένουμε μια βδομάδα για το επόμενο επεισόδιο, γιατί αυτό δεν είναι on-demand. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα