Linux_ticket Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 ενταξει ειδατε μεσα σε 2μερες ολοκληρη τη σεζον?...αντε σε κανα χρονο παλι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) το 21 ειναι η 2η season δυστυχως μολις τελειωσα την σειρα και εγω....απειρες φορες ειδα πολυ κακη τοποθετηση καμερας και γενικα παρουσιαση του τι συνεβαινε...υποθετω λογο χαμηλου μπατζετ σαν συνολο θα του εβαζα ενα 7/10 δεν ειναι κατι τρομερο εχει σιγουρα τις στιγμες του και δεν μπορω να πω πως καταλαβα ποτε περασε η ωρα αλλα βλεπω και πολλα προβληματα...θα ηθελα περισσοτερα επεισοδια για να απλωθει λιγο η σχεση με την yenn και να να εχουμε μια καλυτερη αναπτυξη χαρακτηρων ενα σημαντικο νεο ειναι και αυτο (ναι ναι οκ δεν ταιριαζει σε αυτην την κατηγορια i know) Ο συγγραφέας των The Witcher και η CD Projekt Red έλυσαν τις νομικές διαφορές τους Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2019 από panagiotis54 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις ολοκλήρωσα και εγώ την πρώτη σεζόν. Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία ούτε έχω παίξει τα παιχνίδια( προσπάθησα να αρχίσω το witcher 3 και το έκλεισα πάνω στο δίωρο...δεν είναι για μένα). Ωστόσο ευχαριστήθηκα παρά πολύ τη σειρά. Ωραίοι ηθοποιοί, σχετικά οκ σενάριο, τιμια εφέ για το budget της, τα timelapses δεν με πείραξαν...Είναι ένα medieval σκηνικό με τέρατα, μάγισσες, ιππότες και μάχες και μάλιστα αρκετά καλογυρισμενο χωρίς να μοιάζει φτηνιαρικο. Ακόμη και να μην τρελενεστε για το είδος, πιστεύω αξίζει να δώσε μια ευκαιρία στην πρώτη τουλάχιστον σεζόν...δεν νομίζω να υπάρχει κάτι αντίστοιχα καλό στο είδος του εκεί έξω σε σειρά. Ένα 8/10 ίσως και λίγο παραπάνω για μένα. Καλή συνέχεια! 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Τελείωσα και το 6ο επεισόδιο δεν είναι κακή η σειρά όμως.... Spoiler Μέχρι στο 5ο επεισόδιο έλεγα δεν θα εμφανιστεί κανένα Warg κάνα Grifin κανένας warewolf ; εντάξει λέω έχουμε άλλα τρία ξεκινώντας το 6ο λέω εδώ είμαστε είχα προετοιμαστεί για μεγάλα πράματα τύπου GOT, LOTR κλπ όμως στην τελική δεν με ικανοποίησε το αποτέλεσμα οι δράκοι εμφανίστηκαν και στο τέλος του επεισοδίου τους είχα ξεχάσει ήδη που είναι η στιβαρότητα ένας δράκος είναι επιβλητικός,τρομακτικός και σ ἀυτο το σημείο ξεγυμνώθηκε η φτωχικότητα της σειράς στον τομεα special effects, σημερα θα δώ και τα δυο τελευταία και θα εχω ποιο ολοκληρωμένη άποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Spoiler μεχρι το 4ο επεισοδιο ελεγα αυτος ο witcher ολο μαγκια ειναι, αγριοκοιταει τους παντες, μιλαει ψαρωτικα αλλα κανα σοβαρο τερας δεν λεει να σκοτωσει. Μετα στρωνει αν και νομιζω οτι δεν φτανει τη μαχη στο trailer A night to remember. Από την αλλη αυτο ηταν cgi. 9/10 απο μενα γιατι γιατι αυτα που περιλαμβανει, πιστά η οχι στα βιβλια, εμενα με εντυπωσιασαν και ας εχω 200 ωρες στο game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, Gilmaru είπε Αυτά είναι. Πόσο είναι ο father; Ο πατέρας μου είναι 63 και όπως όλη η οικογένεια, λάτρης του fantasy genre. Με εντυπωσίασε που κατευθείαν αντιλήφθηκε ότι στο πρώτο επεισόδιο μας παρουσιάζουν διαφορετικά timelines. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ablaoublas_542 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 5ο επεισοδιο κακιστο δυστυχως, και φανηκε η φτηνια της σειρας. Δεν ειχαν λεφτα για cgi για το τζινι, δεν εδειξαν καν την πολη, κατοικους δεν ειχε περα απο τους βασικους χαρακτηρες. Επισης με απογοήτευσε και η yen και ο καβιλης με την ερμηνεια τους εδω, εχουν 0 χημεια μεταξυ τους. 3/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 8.8 σε αυτό το review. https://lordoftheseries.gr/the-witcher-review-1is-season-xoris-spoilers/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Μολις κυκλοφορησ σε 2160p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Στις 21/12/2019 στις 1:26 ΜΜ, Ntinaras είπε Στο νετφλιξ ειναι σε 4k / 2160p? Aν και καθυστερημένα (όλο έλεγα να απαντήσω κι όλο το άφηνα...), ναι (στο 4Κ του nflix, έστω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, panther_512 είπε Ο πατέρας μου είναι 63 και όπως όλη η οικογένεια, λάτρης του fantasy genre. Με εντυπωσίασε που κατευθείαν αντιλήφθηκε ότι στο πρώτο επεισόδιο μας παρουσιάζουν διαφορετικά timelines. Χεχε, ζηλεύω την οικογένειά σου. 😊 Έλα ρε, εγώ πάντως αν δεν ήξερα ένα δυο πράγματα από πριν δύσκολα θα το καταλάβαινα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 2:33 ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΧΕΝΡΙ.- 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 5 minutes ago, tidus666 said: 2:33 ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΧΕΝΡΙ.- "What is this Peasantry?" 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) To Netflix δεν είναι για υπερπαραγωγές σειρές, μέχρι casa de papel... Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2019 από Vassilis_24 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 41 minutes ago, Ntinaras said: Μολις κυκλοφορησ σε 2160p 136GB για 8 επεισόδια, god damn... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα