Musclemar Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Εγώ πάντως που δεν γνωρίζω τίποτα από τους χαρακτήρες και γενικά τη σειρά, είδα το 1ο επεισόδιο και δεν ξετρελάθηκα. Θα το συνεχίσω όμως για να δω μήπως και βγάλει κάποιο νόημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Η σειρά όντως ξεκίνησε απότομα και όποιος δεν έχει ιδέα από Witcher δεν καταλαβαίνει Χριστό. Ο Cavill πολύ καλός ως Geralt, την φωνή την κάνει ίδια. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) το cgi τερας μου φανηκε μλκ...ολα τα υπολοιπα οκ δεν ειδα κατι τραγικα κακο ουτε κατι τραγικα καλο...δεν εχω σχεδον καμια ιδεα για το τι συμβαινει σε βιβλια και παιχνιδα και συνεχιζω στο 2ο επεισοδιο ανετα....ουτε βλεπω κατι τραγικα αποτομο ενα φυσιολογικο 1ο επεισοδιο ηταν...στο got ειχε περασει ολοκληρη season και δεν θυμομασταν ουτε 5 ονοματα Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2019 από panagiotis54 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elessar86 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Παιδιά και γω δεν έχω ιδέα απο τα βιβλία και το witcher 3 αν και το έχω καιρό δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα.... παρόλα αυτά τα 2 πρώτα επεισόδια που είδα μου φάνηκαν πάρα πολύ καλά, μία πάρα πολύ καλή σειρά μεσαιωνικής φαντασίας με ενδιαφέροντες χαρακτήρες, ωραία τοπία, ωραίες μάχες και καλή μουσική.... εντάξει στην αρχή χάνεις λίγο την μπάλα πιο πολύ σε ονόματα περιοχών και που βρισκόμαστε αλλά μετά καταλαβαίνεις που το πάει η σειρά.....βασικά τα πάντα είναι προσεγμένα αν συνεχίσει με ένα καλό στιβαρό σενάριο σε λίγα χρόνια θα μιλάμε για μια all time classic σειρά που θα αφήσει εποχή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Εγώ δεν γνωρίζω τίποτα από βιβλία, παιχνίδια, κόσμος, χαρακτήρες, κτλ. Και έχω καταπορωθεί! Πολύ καλό! Ειδικά όταν κατάλαβα ότι.... Μέχρι εδώ, δεν σποϊλάρω. Το βλέπουμε οικογενειακώς, τώρα είμαστε στο 5ο... μας βλέπω να το πάμε σερί. ΥΓ 1: Το τέρας στην αρχή πράγματι ήταν λίγο μούφα. ΥΓ 2: Αν δεν ξέρεις από πριν πράγματα για όλο το setting, καταλαβαίνω ότι αρκετοί θα το βρουν βαρετό/μπερδεμένο/ακαταλαβίστικο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Εγκρινεται. 8.84/10. Τελειωσα το 3ο. Δυνατή μουσικη, εξαιρετικά σκηνικά. Καλός ο Καβίλης. Στα αρνητικά ότι το τρέχει λόγο. Από οτι κατάλαβα θελουν σε κάθε επεισόδιο να δείχνουν μια διαφορετική ιστορία ακολουθώντας το main story. Το πρόβλημα ειναι οτι δεν δίνουν λίγο χρονο για να καταλαβουμε την ιστορία του καθε επεισοδίου ή να συμπάσχουμε με τους ήρωες. Ενιγουει, πολύ δυνατή σειρά και μπραβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Εξαιρετικο το 1ο, ο Καβιλης που λεει και ο Chris παρα πολυ καλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τελικά παίδες χρειάζεται να έχεις παίξει το παιχνίδι για να την δεις, ή δεν παίζει ρόλο; Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2019 από GiOrGoSk21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Εξαιρετικο το 1ο, ο Καβιλης που λεει και ο Chris παρα πολυ καλος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, GiOrGoSk21 είπε Τελικά παίδες χρειάζεται να έχεις παίξει το παιχνίδι για να την δεις, ή δεν παίζει ρόλο; Δεν χρειαζεται. Βαρια βαρια δες 10' youtube κανα βιντεο για το ποιος ειναι ποιος και που τοποθετείται η ιστορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elessar86 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Πάντως στον κόσμο αρέσει και μάλιστα πολύ 9.2 στο imdb αντε στην χειρότερη οταν το δουν αρκετοί να πάει στο 8.7.... άνετα μπαίνει στις top 100 καλύτερες σειρές που έχουν βγει ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Well...είδα μέχρι κάποιο σημείο του τεταρτου επεισοδίου. Το είδα με παρέα, σε καλή TV που με το motion το κάνει και φαίνεται σαν σαπουνόπερα και με υπότιτλους να πιάνουν την μιση οθόνη. Έχω διαβάσει τα βιβλία (σχεδόν όλα) και έχω παίξει όλα τα games. Δεν είναι κακό αλλα η παραγωγή είναι φτωχή. Έχω διαφορα θέματα όπως το armor των Nilfgaardian η το πως γίνονται ωραίες οι sorceresses. Από εκεί και πέρα σε πολλές φάσεις η σειρά παίζει σαν game τελείως. Ο Cavill είναι καταπληκτικός, δεν μπορώ καν να φανταστώ έναν άσημο να τον παίζει. Η Ciri είναι ok και η Yen χαλαρά κόβετε όλο το story τις. Παντελώς αδιάφορο πέρα από την Tissaia που είναι πολύ καλή. Ο Dandelion είναι μια χαρά αλλα where his fuckin hat?! Also οι sorceresses υποτίθεται γίνονται απίστευτα όμορφες, wtf is that? Μέχρι και η Calanthe υποτίθεται ότι είναι απίστευτα όμορφη. Oh well...το γράψιμο δεν είναι το καλύτερο αλλα παλεύετε. Φυσικά έχουν αλλάξει διαφορα και τα παρουσιάζουν όπως θέλουν, καμια σχέση με βιβλία/games αλλα anyways. Γενικά η παραγωγή από τα μαγια μέχρι και το green screen background φαίνονται φτηνά. Ελπίζω στην δεύτερη season να πέσει παραπάνω χρήμα. Μουσική not bad αλλα τίποτα απόλυτος memorable σαν το soundtrack του W3. Επίσης το πως πηδάει σε timelines μπέρδεψε τους πάντες. Όλοι οι άσχετοι από Witcher νόμιζαν είναι ένα συνεχόμενο timeline. Anyways θα το τελειώσω σύντομα αλλα μέχρι στιγμής είναι λίγο πάνω από μέτριο και αυτό λόγο Cavill. I'll be back for more. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 δεν εχω θεμα με τη παραγωγη, ενα θεματακι με τις σχεσεις των χαρακτηρων μεταξυ τους το εχω....θα μου πεις οτι το δικαιολογει με τα timelines jumps, αλλα παλι θα ηθελα να το χτιζει σταδιακα...το οτι μια στιγμη μου δειχνει τη γνωριμια και την αλλη είναι bff ή αθεραπευτα ερωτευμενοι μου καθεται καπως... οπως και να χει, με εψησε να παιξω το 3, είχα παιξει τα 2 πρωτα και ξεκινησα το 3ο οταν ειχε βγει, αλλα το ειχα αφησει λογω χρονου και δεν το ξαναπιασα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Καλός σπαζοκλαμπάνιας ο Dandelion... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ablaoublas_542 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δεύτερο επεισοδιο σαφως καλύτερο του πρωτου αν και παλι επεσε αρκετο τσεκουρι στο edge of the world αυτη τη φορα. Στο πρωτο παρατηρησατε ποσο κακη ηταν η κινηματογραφικη δουλεια? Τα χρωματα ηταν off και υπηρχε ενα πολυ ασχημο θολωμα στο πανω μερος της οθονης και στις ακρες. Ενταξει στο δεύτερο ειχε κατι ακυρα lens flare αλλα καλυτερα. Παραγωγη netflix αλλωστε, ποιος ξερει τι τριτοδευτερους εχουν χωσει εκει🙄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα