Προς το περιεχόμενο

Witcher (Netflix, 2019)

Wayward

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, Tmark είπε

O Cavill έχει πιάσει το vibe της φωνής του Geralt απίστευτα.

ναι αυτο μου αρεσει, εχει πετυχει ωραια την φωνη. αλλη μια ακομη επιρροη απο τα παιχνιδια, και ας μην το παραδεχονται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

9 ώρες πριν, ThReSh είπε

Η εικόνα/φίλτρα δεν σας φαίνεται σαν low budget γμτ? Ok όχι Xena/Hercules, αλλά Shannara φάση...

η αληθεια ειναι πως φαινεται να εχει vibes low μπατζετιλας. Αν δεν αλλοιωσουν το story παντως και οι supporting actors εχουν καλες ερμηνειες,ολα θα βγουν αναιμακτα πιστευω. 

• Super Moderators
14 minutes ago, Kostasspil said:

Τεράστια διαφορά το "θα έχει 7 seasons" του τίτλο από το "έχει υλικό και σενάριο για 7 seasons" που γράφει μέσα στο άρθρο...

• Like 4

1 λεπτό πριν, ThReSh είπε

Τεράστια διαφορά το "θα έχει 7 seasons" του τίτλο από το "έχει υλικό και σενάριο για 7 seasons" που γράφει μέσα στο άρθρο...

Παντελώς καμια σχέση, μου αρέσει που λέει και "σχεδόν ξεκάθαρο". Η πρώτη season έχει χαλαρά πράγματα από τα τρία πρώτα βιβλία απλά άλλαξαν την ηλικία της Ciri. Also wtf is this site, ούτε δεξί click δεν μπορείς να κανεις... :D

Κάθε 2-3 βιβλία νομίζω είναι μια season. Οπότε λογικό οι 7 seasons μαζί με τις ιστορίες που προέκυψαν από το παιχνίδι... περιμένω με τέτοιο casting να δω μεγαλεία, ελπίζω να μην με απογοητεύσει.

17 ώρες πριν, SeXBOX είπε

Κάθε 2-3 βιβλία νομίζω είναι μια season. Οπότε λογικό οι 7 seasons μαζί με τις ιστορίες που προέκυψαν από το παιχνίδι... περιμένω με τέτοιο casting να δω μεγαλεία, ελπίζω να μην με απογοητεύσει.

Από ποιο casting περιμένεις να δεις μεγαλεία; Όλοι νέοι και άπειροι είναι με εξαίρεση τον Cavill του οποίου όμως ο ρόλος εμφανισιακά τουλάχιστον δεν του πάει. Παραείναι ομορφόπαιδο και φουσκωτός για Geralt. Ο κυριότερος λόγος που πήρε το ρόλο είναι επειδή είναι ήδη διάσημος (τσάμπα διαφήμιση) και επειδή το ήθελε πολύ λόγω των παιχνιδιών. Τα οποία παιχνίδια έχουνε πει πάρα πολλές φορές ότι δεν θα συμπεριληφθούν καθόλου στη σειρά, οπότε είναι σαν να μην υπάρχουν. Τώρα κάτι χαζομαρούλες easter egg τύπου bathtub, νταξ κλάιν... Κρατήστε (πολύ) μικρό καλάθι για τη σειρά... Το netflix δεν φημίζεται για την ποιότητα του, low budget σειρές χρηματοδοτεί όπως φαίνεται να είναι και αυτή αν κρίνω από ηθοποιούς και κοστούμια.

• Super Moderators
5 minutes ago, chrisde said:

και επειδή το ήθελε πολύ λόγω των παιχνιδιών.

Έχει διαβάσει και τα βιβλία πριν πάρει το ρόλο. 😛

• Like 1

45 λεπτά πριν, chrisde είπε

Από ποιο casting περιμένεις να δεις μεγαλεία;

Περίμενες να δεις από του GOT?! Όχι ότι διαφωνώ με αυτά που λες απλά χωρίς να το δούμε είναι λίγο ανούσιες οι εικασίες. Τον Cavill άμα δεν ήθελε αυτός σιγά και τον περνάνε, παίζει να πληρώνεται το απόλυτο όριο του, η προηγουμενη του ταινία ήταν Mission Impossible. :D 

3 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Περίμενες να δεις από του GOT?! 

γτ ειχε τρελο casting? εγω προσωπικα μονο τον νορβηγο ηξερα, και την headey απο sarah connor

• Super Moderators
12 minutes ago, najinblue3 said:

γτ ειχε τρελο casting? εγω προσωπικα μονο τον νορβηγο ηξερα, και την headey απο sarah connor

Ε και τον Boromir. 😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...